Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Idiotin fortsätter i oförminskad takt

Publicerad 2017-05-18 15:53:00 i Mångkultur,

Nu handlar det om att till vilket pris som helst integrera (sysselsätta) alla de människor från när och fjärran som våra sinnesslöa och svenskfientliga landsförrädarpolitiker (myndigheter) har valt att släppa in i Sverige och som är oattraktiva på arbetsmarknaden och inte kan bidra med något annat än att skapa söndring, splittring och kaos samtidigt som de dränerar välfärdssystemet.

De indoktrinerade svenskarna får av dessa landsförrädare som går de kabbalistiska och Talmudtroende judarnas intressen tillmötes (de judar som äger och styr världsekonomin, Sveriges riksbank, massmedia, industrier med mera) lära sig att alla så kallade nyanlända ”flyktingar” är en stor tillgång för Sverige, ja rent av oumbärliga, och att de därför måste göra allt för att de skall känna sig hemmastadda och trivas i sitt nya land.

Ett land som skulle gå under illa kvickt om inte varenda lycksökare som har tagit sig hit får stanna kvar och åtnjuta gratis boende, bidrag, förmåner och privilegier på de svenska skattebetalarnas bekostnad samtidigt som landsförrädarna sätter folket i skuld till bankerna (till de satansdyrkande sionisterna/falska judarna) så att deras gemensamma agenda om ett mångkulturellt Sverige (Europa) skall kunna bestå och där slutligen en ny ras, den eurasiska negroida hybriden, kommer att uppstå genom rasblandning.

Detta har varit bestämt sedan början av nittonhundratalet.

Läs mer om den så kallade Kalergiplanen och om vilka som ligger bakom:

http://experimentlandet.blogg.se/2014/november/eurasiska-negroida-hybrider-i-framtidens-europa.html

Genom att krossa fungerande samhällen/nationer (alla som är vakna kan se hur detta sker på ett allt mer öppet sätt i Sverige i och med den pågående massinvandringen av främmande folk och folkgrupper som skapar stora problem och kostnader) och allt som håller ett land och ett folk samman såsom en gemensam kultur och historia (språk, traditioner, seder och bruk, religion m.m) önskar man skapa en ny människa som det är lätt att styra och manipulera.

Denna slags människa är en historielös människa som har blivit berövad sin rätt att känna tillhörighet, delaktighet och att hon/han ingår i ett större sammanhang och har ett uppdrag/en uppgift att fylla. Hennes enda plikt är att konsumera. Därmed är det också en rotlös människa.

Människor som inte har några rötter (någon historia), något de kan relatera till eller identifiera sig med är perfekta offer för dagens psykopater/sociopater inom politiken, massmedia, myndigheter och kyrkor som styrs av Satan via Satans synagoga (ovannämnda satanister/sionister vilka äger och styr ekonomin och på grund av det varje enskild människa).

De är väl medvetna att om de skall kunna genomdriva sin agenda för världen som handlar om att förslava större delen av mänskligheten så måste de använda sig av hjärntvätt och få intet ont anande människor att förneka allt vad sanning och rätt heter samt att skuldsätta sig upp över öronen och detta helst frivilligt.

Om de inte vill skuldsätta sig frivilligt så ser psykopaterna/landsförrädarpolitikerna till att de skuldsätts mot sin vilja (verkar för sin egen undergång) genom att (som tidigare nämnts) ta lån i folkets namn för att bekosta massinvandringen och alla absurda projekt som syftar till att få de hitresta ockupanterna i sysselsättning.

De ensamkommande barnen varav de flesta har ljugit om sin ålder och som i själva verket är vuxna män, ömmar man särskilt för. Inte kan de driva runt dagarna i ända. De små måste ha sysselsättning och intressen fram tills att deras fruar och barn, föräldrar (syskon) eller andra anhöriga anländer som anhöriginvandrare.

Vad kan enligt satanisterna (de svenskfientliga landsförrädarna) vara bättre för ensamkommande unga män i krigför ålder från hela vida världen (mestadels från muslimska länder) än att få lära sig rida och att sköta om hästar i Sverige?

Då får ju de (dessa vinstlotter för Sverige) även en chans att lära sig svenska språket och inte minst en chans att få lära känna unga svenska tjejer (tonåringar) som gillar hästar och att rida och som håller till i stallen på fritiden.   

Som rubriken säger, idiotin fortsätter i oförminskad takt och idioterna blir tyvärr bara fler och fler. Normala människor säger som Kristina sa till Karl Oskar, ”Jag tyar inte mer Karl Oskar” men idioterna tyar hur mycket som helst och idiotin blir bara värre och värre och betalas via skattemedel.

Läs mer om detta idiotiska integrationsprojekt (en del av Kalergiplanen) som liksom alla andra lika idiotiska integrationsprojekt har slagit väl ut enligt de inblandade. Ve den/dem som säger något annat:

http://www.aftonbladet.se/nyheter/godanyheter/a/Lzo9J/har-far-nyanlanda-lara-sig-svenska-i-stallet

Här är andra skattefinansierade integrationsprojekt som vi har skrivit om här på bloggen: 

http://experimentlandet.blogg.se/2016/july/svenska-barn-fa-betalt-for-att-umgas-med-vuxna-asylsokande.html

http://experimentlandet.blogg.se/2017/february/ytterligare-ett-integrationsprojekt-for-goteborgare-fodda-afrika-till-en-kostnad-av-32-miljoner.html

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik