Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Värna kontanterna och vägra ta chippet/vilddjurets märke

Publicerad 2017-02-27 06:37:00 i Satans synagoga,

Det blir allt svårare att använda sig av kontanter men än så länge är det olagligt att neka kontantbetalning enligt en dom från förvaltningsrätten (se video i slutet av artikeln). Om du inte kan betala med kontanter när du ska parkera, resa inom kollektivtrafiken med mera, så har du rätt att parkera och resa gratis.
 
Borttagandet av kontanterna syftar förstås till att kunna chipmärka hela mänskligheten för att få fullständig kontroll över denna. Det är (vilket inte torde förvåna någon) den internationella makteliten med Satans synagoga, de äldste av Sion, överst i toppen (Läs mer om Aron Russo och Rockefeller nedan) som ligger bakom.
 
De önskar bilda en världsregering (förslava mänskligheten), styrd av den kriminella bankeliten som de själva tillhör, vilket vi har skrivit mycket om på bloggen tidigare.
 
Uppenbarelsebokens profetior, bland annat om att de som inte tar emot märket (Satans/vilddjurets märke) inte kommer att kunna köpa eller sälja, går nu i uppfyllelse. Chipet tvingas alltså på människor då det inte finns någon som inte behöver köpa och sälja, och de som tar emot märket (chipet) går evigt förlorade. För dem finns ingen återvändo. De kan efter det aldrig bli frälsta och vinna evigt liv vilket är drömmen för Satan och hans tjänare.
 
Ytterst få "kristna" ledare (präster och pastorer) eller kristna överhuvudtaget, varnar för detta skräckscenario och det kan knappast handla om något annat än att kyrkorna och samfunden är helt i Satans synagogas händer samt i världens och världens ledares händer vilka alla har ställt sig på ondskans sida.
 
Denna artikel från 2015 är hämtad från "Morgonbladet":
 
Chippning av människor på frammarsch Att märka människor med ett datachip är på frammarsh. Det har redan sedan flera år tillbaka genomförts i olika länder i mindre skala, och nu börjar svensk media också att på olika sätt föra fram idén. Även personer i Sverige har nu börjat göra inplantat av datachips. Många kritiker menar emellertid att det leder till ett storebrorssamhälle utan dess like. SVT gör reklam för chippning Idén att “chippa” människor, det vill säga att inplantera microchip, är på frammarsch.
 
Ett exempel är reportaget i SVT om Niclas Strandh som gör anspråk på att vara “expert på sociala medier och digitala varumärken”. Strand gör mer eller mindre reklam i en skattefinansierad kanal för att märka människor genom att inplantera datachips.
 
För tusen kronor kan det genomföras och ännu kan man inte använda det till så mycket, men Strandh berättar:
– Om några år kommer folk tänka annorlunda. Att det kanske inte är så konstigt med ett chip i handen. För några år sedan tyckte man att det var konstigt med folk som gick runt med mobiltelefon hela tiden. Det här är en teknisk utveckling som pågår.
 
TV4 hade i Nyhetsmorgon ett inslag där det framfördes att allt fler personer frivilligt väljer att operera in chip som lagrar data. I inslaget implanterar reportern Peter Jihde ett sådant chip med motiveringen att han “vill testa på trenden” I samma program berättas att tekniken “på mindre än tio år gjort stora framsteg”. I programmet får flera personer oemotsagda argumentera för varför det är så bra med implanterade datachip i människor.
 
I Dagens nyheter kan vi läsa om Kristoffer Sjöberg, som idag har ett microchip under huden som öppnar alla viktiga dörrar – på jobbet, hemma, i garaget och tvättstugan. Chippet innehåller en kod, det vill säga ett nummer som Kristoffer har gett till de som har hand om de passerkortssystem som förekommer i hans vardag. De har sedan lagt in den koden i sina dataregister över användare. I Kristers fall handlar det om arbetsgivare och den bostadsrättsförening där han bor, så att de kortläsare som finns där han bor och där han jobbar godkänner en och samma kod.
 
Kortläsaren fungerar med hjälp av så kallad RFID-teknik (Radio frequency identification). På en blogg, ett komplement till spalten Teknik & Trender som publiceras måndag-fredag på sistasidan i GP, kan vi läsa om Maria Gustafsson som också är en av de första i Sverige som implanterar datachip ihanden.
- Den 11 november satte jag in ett implantat med ett NFC-chip i en av mina händer som en av de första i Sverige.
 
Jag har hackat min kropp, det kallas biohacking att koppla ihop kropp och teknik, säger Maria. Hon fortsätter:
- För mig är det ett litet steg att vara chippad jämfört med all data som vi släpper varje dag genom våra mobiltelefoner. När reporten frågar henne om alla kommer att vara chippade i framtiden, svarar hon:
- Vem vet vad som händer i framtiden? Alla vill veta men ingen har en aning. Biohacking händer just nu, inte i framtiden. Med tanke på de många reaktioner jag har fått av vänner och bekanta så är intresset och kanske framförallt nyfikenheten stor på att prova att sätta in ett chip och se vilka möjligheter vi kommer att ha med systemet i framtiden.
 
Det finns till och med en sajt där man själv kan beställa ett kit för att kunna göra ett implantat. Planering för chippning har pågått länge Utvecklingen av RFID-chip och möjligheterna att chippa människor har diskuterats under de senaste decenniet. I svenska datortidningar kunde man läsa om det redan på åttiotalet. I en tidning Datornytt 1982 nr 1 fanns en artikel med rubriken "Framtidens kassaarbetsplats" där en kund böjer sig framåt och får EAN-koden avläst från sin panna.
 
Många kritiker menar att det i förlängningen leder till ett storebrorssamhälle utan dess like där staten kan ha en total kontroll över sina medborgare som i praktiken blir livegna. Många kristna ser parallellen till ett textavsnitt i uppenbarelseboken där det står att människor i den sista tiden har ett märke i pannan eller höger arm/hand vilket de förutan inte kan köpa eller sälja. Men chippningen av människor har pågått länge i olika delar av världen. Professor Kevin Warwick var den första människan att implanteras med ett RFID-chip, vilket skedde den 24 augusti 1998.
 
Chippet implanterades i ena handen, och gjorde att professor Warwick kunde interagera med "intelligenta" byggnader. Till exempel kunde han, genom att använda chippet, öppna dörrar som tidigare krävde smartkort. Han kunde också tända ljus genom att helt enkelt gå in i rummet. Professor Warwick bar implantatet i nio dagar. Han konstaterade att i framtida experiment, måste implantaten placeras ”närmare hjärnan, i ryggmärgen eller på synnerven, där det finns en mer kraftfull koppling för sändning och mottagning av särskilt komplexa sensoriska signaler". Sedan har utvecklingen gått i rasande takt.
 
År 2004 godkände den amerikanska motsvarigheten till livsmedelsverket användningen av sk Verichip, som normalt implanterades i ett område mellan axeln och armbågen på en persons högra arm. När chippet skannas av en detektor skickar VeriChip ett unikt 16-siffrigt nummer till detektorn. Numret kan kopplas till information om en användare som lagras i en databas.
 
Informationen i databasen kan exempelvis innefatta identitetsinformation och journaler. Chippet implanteras av en läkare som använder lokalbedövning. Tillverkningen av VeriChip stoppades under 2010, men utvecklingen av chippning har fortsatt. Chippning av människor genomförs på flera platser För bara två år sedan införde man i Wyoming USA en särskild lagstiftning som gör det obligatoriskt för alla som får bidrag eller någon annan form av statligt stöd att implanteras med detta nya identifieringschip.(1) Även statsanställda och tjänstemän har fått order om att acceptera inplantat av RFID chip. Poliser, militär, ja till och med sophämtare har alla krävts att ha RFID-chip eller riskera uppsägning från sina jobb.
 
Ett annat exempel är från Mexico där man för tre år sedan lät ett hundratal myndighetspersoner, advokater, poliser, inplantera ett chip i armen som ett medel i kampen mot brottslighet Genom att chippa personalen kunde man säkerställa att enbart dessa personer hade tillgång till landets nya center för kriminologi. Fördelarna är att ingen annan kan använda chipet för att få tillgång till känslig information. I USA chippar man också människor för att chippet kan innehålla värdefull medicinsk information om patienten.
 
Nästa steg säger man är att göra så att chippet går att spåra globalt, så att man alltid exakt kan fastställa var den chippade människan är. Enligt en studie gjord på Wyoming Institute of Technology har 30% av amerikanerna ett RFID-chip inopererat utan attveta om det. Det har varit okänt hur ofta RFID chips implanterats i befolkningsgrupper för att spåra och identifiera individer. Studien analyserade förekomsten av RFID-chip i tre geografiskt åtskilda populationer och fann att i genomsnitt 1 av 3 personer hade ett RFID-chip.
 
Intressant nog fanns en stark korrelation med RFID Chip närvaro och tidigare tandvård. Att RFID-chips använts för att bära medicinsk information, är känt sedan tidigare. Denna uppgift låter naturligtvis otrolig och Morgonbladet har inte fått dessa uppgifter bekräftade, men vill ändå berätta att en sådan studie påstås finnas(2).
 
Aron Russo berättar om maktelitens plan Något som särskilt uppmärksammats av utländska alternativmedia, men som är relativt okänt i Sverige, är Hollywoodregissören och dokumentärfilmaren Aaron Russos häpnadsväckande vittnesbörd om att Nick Rockefeller i personliga samtal erkänt att maktelitens yttersta mål var att skapa ett mikrochipad världsbefolkning. Russo är kanske mest känd för att ha producerat Ombytta roller med Eddie Murphy, och var nyligen i rampljuset för sin dokumentär "Amerika från frihet til fascism" där han avslöjar hur Federal Reserve System använder kriminella metoder för att öka sin profit.
 
Det var efter att Russo's populära video “Mad As Hell” släpptes och han började sin kampanj för att bli guvernör i Nevada, som han uppmärksammades av Nicholas Rockefeller, som efter att ha sett Russos video ville träffa honom. De började umgås och blev vänner, och efter en tid försöker Rockefeller subtilt rekrytera Russo till makteliten. Under ett av deras samtal frågar Rockefeller om Russo är intresserad av att gå med i Council on Foreign Relations (CFR) men Russo avböjde inbjudan, och uttryckte han hade ”inget intresse av att ”förslava folket"”.
 
Rockefeller ställer kallt motfrågan ”varför bryr du dig om dessa människor?”, ”vad spelar de för roll för dig?”, ”Bry dig om ditt egna liv, och gör det bästa du kan för din familj, resten av folket betyder inget för dig” Rockefeller kallade i samband med detta människor som inte tillhör makteliten för "livegna".
 
Enligt Russo så avslöjade Rockefeller också för honom att maktelitens yttersta mål är att upprätta en världsregering, styrd av bankeliten där alla människor har ett mikrochip inplantat. Alla kontanter kommer att tas bort och pengarna kommer bara att finnas i chipsen, utan vilket du inte kan köpa eller sälja.
 
Alla dina transaktioner finns lagrade och också var du varit registrerad. Detta ger då en total kontroll och om du försöker göra motstånd eller protesterar mot systemet kan de stänga av chippet och du kan inte ens köpa mat. Människor blir alltså livegna ”världsmedborgare” under en socialistisk världsregering som styr allt. Russo berättar att han också vid ett tillfälle frågade "vad är poängen med allt detta", och "du har alla pengar i världen du behöver, du har all makt du behöver, vad är poängen, vad är slutmålet?”
 
Rockefeller svarar då: "Slutmålet är att få alla chipade, att styra hela samhället, att ge bankerna och eliten kontroll över hela världen.”
 
Fortsättningen finns att läsa här:
 
http://www.morgonbladet.nu/news.php?name=2015061716
 
Och här en video om hur det "än så länge" är förbjudet att neka kontantbetalning enligt en dom i förvaltningsrätten.
 

 

Donald Trump går i trump

Publicerad 2017-02-25 18:18:34 i Satans synagoga,

En president i USA eller en makthavare någon annanstans här på jorden kan inte vara president eller makthavare om den inte står upp för Satans synagoga och Sion äldstes protokoll. Det vill säga om den/de inte accepterar att det är Satans synagoga som styr penningen och därmed världen vilket det är ett fåtal personer som gör idag.

Allt snack hit och dit om att nu kommer någon som verkligen kan vända skutan åt rätt håll oavsett om det handlar om en president i USA eller om ett nytt parti i Sverige, har varit beprövat sedan århundraden tillbaka men inget vettigt har egentligen hänt annat än att det varit till ondo och berikat Satans synagoga. Nu mobiliserar sig Sionistdemokraterna (Sverigedemokraterna) inför valet 2018 för att få så många röster som möjligt utan att kunna göra något av godo för Sverige då de är köpta av Satans synagoga.

Det sätt på vilket de (Satans synagoga) äger och styr är att få andra människor som inte äger och styr att fokusera på oväsentligheter för att på sätt kunna roffa åt sig ännu mer pengar och ännu mer makt. Idag verkar resurserna när det gäller att ta hand om alla outbildade som anländer till Sverige, vara helt obegränsade, vilket är sant, och som många av oss som har varit vakna de senaste decennierna, är emot (då vi har hört om hur vi har levt över våra tillgångar utan att ha några tillgångar), men hur många ställer sig frågan hur det kan komma sig?

Det måste till en utllandsfödd som kan förklara detta för svenskarna. Det som inte svenskarna kan förstå själva och då blir det inga förklaringar utan statistik som förklarar hur det ser ut men som vanliga svenskar inte kan göra något åt i efterhand.

Skadan är redan skedd. Jag har inget emot Tino Sanandaji om han är den enda rösten i Sverige eller Mona Walter en, kvinna med rötter i Somalia och som är med i svenska kyrkan (skökan) och som kritiserar Islam (för att nämna några exempel) men vad kommer det sig att alla invandrare ges utrymme i medierna?

Att media vill diskutera med dem om det svenska folket och vad som sker här men inte med svenskar?

Måste vi importera invandrare för att de ska säga sanningen om Sverige?

Detta är svårt att sätta fingret på men det borde väl ändå börja ringa en och annan klocka någonstans och som talar om att detta är fel även om personerna (inget ont i dem) är helt rätt ute. Alltså inget ont om de invandrare som berättar sanningen om det dårhus vi lever i. Bara lite konstigt att vi inte kan göra det själva.

Har det gått så långt som till att invandrare är skyddade när de säger sanningen om vad som sker i Sverige på grund av att de är invandrare? Det kanske är lite exotiskt att vara invandrare vilket man måste ha överseende med på grund av kulturskillnader? De får behålla sina arbeten (om de arbetar) samtidigt som en svensk som säger sanningen om detta dårhus inte bara riskerar att förlora allt utan förlorar allt.

För oss gäller inga diskrimineringslagar då våra landsförrädarpolitiker har bestämt sig för att svenskar inte är något folk. Vi har inte rätt att känna oss diskriminerade trots att vi blir diskriminerade varje dag på olika sätt. Om vi blir rånade, våldtagna, misshandlade och utsugna av främlingar som de har bjudit hit, så får vi skylla oss själva.

Tio tumregler för god ekumenik med kommentarer

Publicerad 2017-02-25 15:31:56 i Religion,

Texten är hämtad från Sveriges kristna råds hemsida och den beskriver hur detta råd (som alla etablerade kyrkor i Sverige är medlemmar i) arbetar med att förfalska och tillintetgöra den sanna kristna läran för att den kommande Antikrist skall kunna sättas på tronen. 

Så här skriver SKR:

Skriften "Tio tumregler för god ekumenik" är ett försök att omsätta några av de grundläggande tankarna i "Charta Oecumenica riktlinjer för det växande samarbetet mellan kyrkorna i Europa i Sverige". Ekumenik handlar i grunden om relationer. De tio tumreglerna har kommit till för att underlätta ett förtroendefullt samtal mellan kyrkor och samfund i Sverige.

Skriften "tio tumregler för god ekumenik" som innehåller tio punkter har tagits fram av en ekumeniskt sammansatt arbetsgrupp inom kärnområdet ekumenisk teologi vid Sveriges kristna råd. Modellen, som arbetats fram i samråd med lokala och regionala ekumeniska råd, överlämnades till SKR:s rådsförsamling den 18 april 2005.

Tio tumregler för god ekumenik:

"Att leva som kristen är att leva befriad. Ändå reser vi murar, misstänkliggör och skyggar för varandra också kristna syskon emellan. Gud kallar oss att bryta upp från dessa mönster göra upp med vår rädsla och se på varandra med kärlekens ögon. Att se till det som förenar och tillsammans bygga en bättre värld."

Kommentar: Redan här är Sveriges kristna råd (dess medlemskyrkor) helt fel ute. Bibeln talar om att denna världen är fördömd. Den är dömd att gå under. Som kristna skall vi därför inte vara med om att bygga en bättre värld. Vi har blivit kallade ut från denna fördömda värld till att tillhöra Gud och Guds rike som är ett helt annat rike än världens rike. Vi skall ha så lite som möjligt med denna värld (denna världens människor) att göra.

"Ett sätt att göra detta är att främja god ekumenik. Ekumenik (som kommer av grekiskans oikoumene det vill säga "hela den bebodda världen") handlar om att sträva efter Kristi kyrkas synliga enhet och stärka de kristnas inbördes gemenskap i ord och handling. Kristen enhet är inget fjärran mål i Kristus är vi redan ett. Enheten har sin utgångspunkt i den heliga Treenigheten. Som kristna är vi utsända att återspegla den kärlekens enhet som är i Gud och så tjäna världens helande. I sin strävan efter synlig enhet omsluts kyrkan av Jesu bön "att de alla skall bli ett" (Johannes 17:21).

Kommentar: Detta är en grav förvanskning av evangeliet. Det står ingenstans att kristna skall tjäna världens helande (en värld som är fördömd och som de har blivit utkallade från) och inte heller att de skall söka enhet under vilka premisser som helst och med vem/vilka som helst som säger att de tror på Jesus.

Många falska profeter kommer att uppstå och det vill till att de kristna kan urskilja vilken ande dessa är ledda av. Jesus bad/ber inte för världen utan för dem som Fadern (Gud) har givit honom. Det vill säga dem som tror på honom och vill följa honom. Det är alltså en andlig enhet som bibeln talar om och inte enhet som bygger på mänsklig grund och på människors egna ansträngningar (Joh. 17:9-26). 

1. Bygg på gemensam tro. Ekumeniken utgår från vår gemensamma tro på Herren Jesus Kristus som Gud och Frälsare. Tillsammans ärar vi en enda Gud, Fader, Son och helig Ande.

2. Visa ömsesidig respekt: Ekumenik förutsätter ömsesidig respekt för varandra som kristna kyrkor och samfund att vi respekterar varandras rätt till skillnader i tro, lära och liv. Samarbetet förutsätter däremot inte att vi omfattar allt i varandras traditioner.

Kommentar: Punkt 1 talar om en gemensam tro men punkt två talar om att kristna skall respektera varandras rätt till skillnader i tro, lära och liv. Hur går detta ihop?

3. Visa tillit och öppenhet: Eftersom ekumenikens mål är Kristi kyrkas enhet utgår vi ifrån det som förenar oss utan att blunda för saker som ännu skiljer oss åt. I en anda av ekumenisk öppenhet vill vi visa lyhördhet för grupper som söker nya uttryck för kristen tro.

Kommentar: Hur kan det existera någon Kristi kyrkas enhet när kristna skall respektera varandras rätt till skillnader i tro, lära och liv? Det vill säga att de olika inriktningarna har rätt att tro på vad de vill? Och vad innebär att vara lyhörd för grupper som söker nya uttryck för kristen tro?, när man samtidigt säger sig utgå från Kristi kyrkas enhet? Vad betyder "nya uttryck" om inte annat än att man är villig att anpassa Guds evangelium till så många grupper av människor (deras krav) som möjligt?  

4. Var villig att förstå: I vår strävan efter en djupgående enhet i tro och lära vill vi ständigt försöka förstå varandra bättre. Våra samtal och dialoger präglas av ömsesidighet genom dem lär vi oss också mer om vår egen tradition. Där möts vi som likvärdiga parter. I frågor där vi är oeniga försöker vi i bön och samtal förstå varandras ståndpunkter och tolkningar av Guds Ord.

Kommentar: Här verkar man ha totalt bortse från vad Guds ord säger. Det viktiga är människan och att människor kan komma överens utan Gud genom samtal med varandra och genom bön. Frågan är vem man ber till för att nå denna så kallade djupgående enhet (obs, ironi) när man inte verkar se bibeln (Guds ord) som en auktoritet?

5. Ta kyrkornas egna strukturer på allvar: Ledarna för de kristna kyrkorna och samfunden har ett särskilt ansvar för att skapa och upprätthålla goda relationer mellan kyrkorna. Vi respekterar det ledarskap som respektive kyrka och samfund har valt och förbinder oss att samarbeta med detta.

Kommentar: Ledarna för de kristna kyrkorna och samfunden, hade aldrig varit ledare för dessa om de inte hade ställt upp på ekumeniken och det framtida sammangåendet med katolska kyrkan.

6. Bekänn kyrkans lokala och universella kallelse: Kyrkor och samfund i Sverige är en del av den världsvida kristna gemenskapen. Alla lemmar i Kristi kropp hör samman. Därför vill vi verka för rättvisa, fred, försoning och omsorg om skapelsen, och vara öppna för samtal med alla människor av god vilja, för att fullgöra gemensamma angelägenheter tillsammans med dem och vittna för dem om den kristna tron.

Kommentar: Här låter det som om det handlar om att lemmarna i Kristi kropp, de som tror på Jesus, skall samarbeta, men sedan avslöjas det att det inte alls handlar om att alla som tror på Jesus (är frälsta) skall samarbeta utan om att alla med god vilja (kan i princip vara vem/vilka som helst) skall göra det. Många icke troende har en mycket god vilja! Med dessa skall kristna alltså fullgöra sina gemensamma angelägenheter. SATANISKT!! så det förslår, är vad det är, även om det på slutet står att de kristna skall vittna för dem om den kristna tron. Hur mycket deras vittnesbörd betyder när de redan har ingått i samarbeten och kompromisser med icke troende (människor som har antikrists ande), är frågan?

7. Samarbeta lokalt: För de flesta är lokalförsamlingarnas samarbete det tydligaste uttrycket för strävan mot en fördjupad och synlig kristen enhet. I den lokala ekumeniken vill vi främja enhet och gemenskap mellan kristna på samma ort. När vi lär känna varandra, erkänner varandra och bekänner vår tro tillsammans kan vi finna vägen till ett gemensamt och trovärdigt kristet vittnesbörd för att världen skall tro. Ekumeniskt samarbete är mer än gästfrihet och hjälpsamhet. Vår gemenskap måste innebära ömsesidigt stöd i med- och motgång.

Kommentar: Här är det återigen fokus på människan. Bara de kristna lär känna varandra och erkänner varandras "förträfflighet" (en förträfflighet som inte Gud ligger bakom) så kan de vittna för världen för att den skall tro. Bibeln säger att det är den Helige Ande som verkar i en troende människa och som vittnar, men inte någonstans bland dessa sataniska punkter "tio punkter för god ekumenik", nämns Guds Ande som är Guds ställföreträdare här på jorden. Utan Guds Ande kan inte en kristen göra ett smack.

8. Säg ja till evangelisation nej till proselytism: Mission och evangelisation hör till kyrkans väsen och uppgift. Varje församling och enskild kristen är utsänd att dela med sig av sin tro. Evangelisationens syfte är att förkunna frälsningen genom Jesus Kristus. Den får inte orsaka att banden till individens egen kyrka eller samfund försvagas eller bryts. På detta sätt vill vi göra åtskillnad mellan evangelisation och proselytism, dvs. sådan aktiv strävan som innebär att förmå medlemmar, grupper eller församlingar inom ett kristet samfund att övergå till vårt eget samfund.

Kommentar: Nu börjar det likna sandlådenivå. Ta inte våra anhängare ifrån oss säger den ena kyrkan till den andra och kastar spadar på varandra huller om buller. Genom denna punkt kan vi förstå hur styrda kyrkorna och samfunden samt dess medlemmar är av Satan och vad som skulle kunna hända om en församling bröt sig ut från sandlådan (som sagt så är alla etablerade kyrkor och samfund med i detta sataniska råd) och började predika sanningen.

9. Sprid rätt information:Vi respekterar varje kyrkas och samfunds rätt till egen självförståelse och identitet. Därför förbinder vi oss att ge sanningsenlig information om varandra. Vi tar avstånd från varje form av förkunnelse och information som framhäver och idealiserar den egna kyrkan eller samfundet genom att ge en negativ bild av den andra.

Kommentar: Självförståelsen och identiteten vilar sålunda inte på Guds ord utan på kyrkan och samfunden (avgudarna). På människor inom kyrkorna och samfunden vilka kan tro på vad som helst så länge de har en god vilja.

10. Respektera individ och familj: Varje kristens andliga väg måste respekteras. När familjemedlemmar tillhör olika kristna kyrkor eller samfund är det särskilt betydelsefullt att betona enhet och inte splittring. Det är också viktigt att ta lärdom av dessa familjers erfarenheter. I pastoral omsorg om dessa familjer förbinder vi oss att samverka ekumeniskt.

Kommentar: Enhet på organisatorisk grund är med andra ord det viktigaste. Alla olika kristna inriktningar kan samarbeta enligt Sveriges kristna råd liksom alla olika religioner om "den goda viljan" finns. Allt för att världen skall bli så bra som möjligt när alla kloka huvuden (de som tror att de är kloka men som är Gudsbespottare) får en chans att slå sig ihop. Det är just detta ekumeniken går ut på och som är totalt antikristlig enligt vår Herre Jesus Kristus och hans lära och som har lett till ett stort avfall inom kristenheten. Ett avfall som inte kommer att avta utan bara bli värre och värre fram tills att hela kristenheten har gått samman med den romersk katolska skökan (skökan som Uppenbarelseboken talar om och som bär guld och purpur) vilket är målet. 

Här är alla kyrkor som är medlemmar i Sveriges kristna (sataniska) råd:

http://www.skr.org/medlemskyrkor/alla-medlemskyrkor/

Och läs vidare här om  de tio tumreglerna för god ekumenik:

http://www.skr.org/om-skr/ekumenik/

FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik