Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Ett Sverige och en värld utan gränser

Publicerad 2018-11-21 19:33:53 i Satans synagoga,

Nationalstater och nationalism är något som inte passar in i Satans tjänares agenda (Satans agenda) vars mål är att sätta sig över Gud/Jesus och ta Guds/Jesus plats trots att de är MÄNNISKOR.

Människor som har Satan som sin herre och som styrs av samma klientel (falska och makthungriga judar, de skriftlärda och fariseéerna) som spikade upp Jesus Kristus på korset.

Genom att gå emot allt vad nationalism och nationell självbestämmanderätt heter och genom att använda sig av vilka medel som helst (för att nå sina mål) så hoppas de på att kunna ta makten över den samlade mänskligheten.

Ett Sverige och en värld utan gränser handlar inte om något annat än att verka för ”Laglöshet” som går emot både Guds/Jesus ordning och samhällenas ordning (samhällets lagar) och alla ordningar som finns.

I himmelriket (på jorden genom församlingen, det vill säga alla som är frälsta till Jesus/Gud och i evigheten) är alla en enda stor och lycklig familj vilket beror på att de frälsta till Gud/Jesus har samma FADER men mänskligheten i stort har inte samma fader och därför kan de aldrig bli något som ens kan liknas vid en FAMILJ.

Det är inte heller det som Satans hantlangare egentligen önskar (att alla skall bli en del av deras fysiska familj eller om de har någon slags andlig familj) för de är väldigt måna om att upprätta GRÄNSER mellan sig själva och dem som de föraktar och ser ner på (vilket är cirka 80% av alla människor på jorden eller kanske mer) och som de inte vill beblanda sig med eller ha något att göra med då de inte KAN GE DEM NÅGOT av värde för dem.

Vad den så kallade ”gränslösheten”, att öppna gränserna (för allt och för alla) och att öppna plånböckerna (som någon idiot till landsförrädare sa att svenskarna borde göra) och att öppna precis allt, innebär helt enkelt att makthavarna (Satans tjänare) skall kunna öka sin makt och sina rikedomar på andras bekostnad (på dem som är i majoritet i landet och som är folket) och det är det tyvärr många som vill göra och gör.

Som frälsta till Jesus/Gud och inte till några kyrkor eller samfund har vi samma FADER (Gud/Jesus) och i och med det så är vi en familj tillhörande Guds/Jesus familj.

När vi föds in i världen så föds vi in i en speciell familj (oavsett hur den ser ut eller är eller beter sig etcetera) och vi föds in i ett samhälle/i ett land (även om vi under vårt liv blir frälsta till Jesus/Gud) men att bara ta sig friheten att säga att alla människor som vandrar i ett par skor någonstans i världen (eller barfota) är/skall vara lika mycket värda för oss som våra egna familjemedlemmar är lika med att begå ett brott mot den mänskliga naturen.

Det är en lögn och en Satans lögn!

Om det hade varit sant så hade det rått ett fullkomligt kaos överallt i världen (i alla länder) redan för länge sedan men nu verkar tiden mogen för dessa totalt människofientliga tankar (på grund av en massiv hjärntvätt och indoktrinering av befolkningen boende i EXPERIMENTLANDET Sverige sedan decennier tillbaka) att slå rot på allvar.

Och det är de som inte har någon talan (de tärande svenskarna vilket handlar om sjuka, handikappade, arbetslösa, fattiga) som skall utrotas först och ersättas av allehanda hucklekärringar, lyxparasiter och skägglurkar från när och fjärran vilka är ännu mer tärande men som Satan och hans hantlangare säger är NÄRANDE och det för att kunna driva igenom sin agenda.

Allt för att kunna krossa nationalstaterna och nationalismen då nationalism, att stå upp för sin familj i första hand och för sitt samhälle (kommun/området där man bor) i andra hand och för sitt land i tredje hand skulle göra globalismen och Satans plan för mänskligheten omöjlig.

För att tala klarspråk så använder sig makteliten (Sveriges regering och riksdag liksom de etablerade massmedierna som stöds och ägs av Satans synagoga, de som kallar sig judar men som inte är några judar utan som är en Satans synagoga) av främmande element (människor från när och fjärran) för att nå sina mål.

För att kunna få makten i Sverige (vilket de har lyckats med) så måste de skapa rotlösa, historielösa och identitetslösa människor bland majoriteten av svenskarna och detta har även fåtts till att anammas inom kyrkornas och samfundens väggar.

De hitkomna (hucklekärringarna och skägglurkarna och lyxparasiterna/lögnarna och bedragarna) har sina rötter, sin historia och sin identitet i sina egna hemländer och inte minst sin LOJALITET till sina egna länder och till sitt eget folk även om de blir matade med bidrag och förmåner från Sverige eller om de lyckas få ett arbete här (betalar skatt till det svenska samhället).

De är NATIONALISTER (de får lov att vara nationalister) trots att ett annat land matar dem med bidrag och förmåner på bekostnad av det landets befolkning (Sverige som exempel) som inte har något annat land att åka tillbaka till när smörgåsbordet börjar bli tomt.

 

Sverige åt ALLA på initiativ från FN

Publicerad 2018-11-21 09:01:00 i Mångkultur,

Om allt går som planerat så kommer Sverige (Sveriges korrupta maktelit) den 10,e december att skriva under ett avtal som handlar om att öppna gränserna för ”FRI” invandring på initiativ från FN.

Ingen åtskillnad mellan legal och illegal invandring kommer att ske utan Sverige (de svenska skattebetalarna) förbinder sig att ta hand om och försörja varenda människa som anländer (dyker upp i) till landet från jordens alla hörn oavsett om de är i behov av skydd (flyr från så kallade krigshärdar) eller inte.

Vad detta kommer att leda till för Sverige som saknar både bostäder och arbetstillfällen och där invandringskriminaliteten är skyhög samtidigt som kommun efter kommun vittnar om att de går på knäna (det saknas både pengar och resurser till att ta hand om alla dem som är här inklusive den egna befolkningen (svenskarna) och som redan har öppnat dörren för hundra tusentals invandrare (ekonomiska migranter/lycksökare) de senaste åren/decennierna varav en stor del saknat skyddsskäl och som har ljugit sig in i landet (många gånger utan giltiga identitetshandlingar), borde inte vara särskilt svårt att räkna ut.

Många länder (dess ledare) har deklarerat att de inte kommer att skriva under detta avtal (nu senast staten Israel) med motiveringen att kunna säkerställa det egna folkets trygghet (väl och ve) och behov i första hand men, inte Sverige.

Läs mer här om hur staten Israel (som även alla ”kristna” så kallade sionister dyrkar och ser upp till) ser på detta och hur de löser problemet med till exempel de afrikanska flyktingarna som kommer dit:

http://www.friatider.se/israel-l-mnar-fns-migrationsavtal-en-plikt-att-skydda-v-ra-gr-nser

Som så ofta när det gäller kontroversiella lagar och avtal som skrivs under i Sverige och som skulle kunna uppröra befolkningen (skapa motstånd) så har det inte varit någon debatt i de etablerade medierna utan det är i vanlig ordning de alternativa medierna som uppmärksammar vad de statligt finansierade medierna borde uppmärksamma med tanke på att de påstår sig värna DEMOKRATIN och dessutom nu från årsskiftet kommer att tvinga alla medborgare, även de som har valt bort att ha TV apparater och annat där det går att ta del av deras så kallade ”PUBLIC SERVICE!, att betala för den HJÄRNTVÄTT de levererar via skatten.

Här en artikel från ”Samhällsnytt” samt en video för er som vill veta mer om ”årets förskottsjulklapp” till det svenska folket från de svenska landsförrädarpolitikerna och de etablerade medierna som står på deras sida i vår väl fungerande ”DEMOKRATI”:

Vad är Global Compact for Migration och hur kommer Sverige att påverkas av detta globala FN-avtal? I veckans avsnitt av SwebbTV:s lördagsintervju intervjuas Samhällsnytts journalist Egor Putilov som tidigare har skrivit om avtalet och Karl-Olof Arnstberg, professor emeritus i etnologi och författare till flera böcker med fokus på olika aspekter av migration.

Ett globalt ramverk för migration har utarbetats av FN som syftar till att möjliggöra för migranter att röra sig fritt över hela världen utan att hindras av några nationsgränser. Medan ett flertal länder aviserat att man kommer att ställa sig utanför, har den rödgröna expeditionsministären i Sverige med avsatte statsminister Stefan Löfven i spetsen sagt att man har för avsikt att underteckna avtalet. Inget av de regeringsalternativ som formerats har deklarerat någon avvikande linje”.

Läs mer:

https://samnytt.se/swebbtv-vad-innebar-fns-migrationsramverk-global-compact-for-migration-for-sverige/

Och se denna video:

 

 
 
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik