Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

The Harold Wallace Rosenthal Interview (1976) audiobook & "Synagogue of Satan"

Publicerad 2017-08-17 14:53:00 i Satans synagoga,

 The Harold Wallace Rosenthal Interview The Hidden Tyranny 

This booklet contains the text of a most revealing and shocking interview of a Jew by the name of Harold Rosenthal, which was conducted in 1976, by a concerned patriot, a Walter White, Jr.. Mr. Rosenthal, an influential Jew learned in the Jewish ways and involved in the workings of government in Washington, D.C., explained the Jewish involvement and cause of the major problems we face today.
Rosenthal, in exposing certain aspects of the 'inner invisible world of Jewry', revealed the modes and tactics Jews have used in destroying Christian civilization and covertly attaining control over our lives and governments. The result has been a 'hidden tyranny' upon us like the tyranny waged against the Saints by the red beast system of Revelation referred to as 'Mystery Babylon'.

---Is it possible that the American people can remain docile, even while their life's blood is being drained from them? It seems so.

 
Harold was murdered 30 days after this interview.
 
Här kan ni läsa om vad som sägs i videon:
 
http://www.antichristconspiracy.com/HTML%20Pages/Harold_Wallace_Rosenthal_Interview_1976.htm
 
Läs mer här:
 
https://alertsweden.bloggo.nu/The-Harold-Wallace-Rosenthal-Interview-1976-audiobook--Synagogue-of-Satan--1
 

Peter Springare, polis och frimurare

Publicerad 2017-08-12 19:55:00 i Allmänt,

Jan Peter Axel Springare, född 8 maj 1956, polis och förundersökningsledare vid grova brottsenheten hos Örebropolisen. Springare har blivit uppmärksammad i media den senaste tiden.

Enligt den senaste Matrikeln 2017 från Svenska frimurar orden är Peter Springare en 3,e gradens frimurare.

Läs mer här:

https://civilkurage.org/2017/03/05/peter-springare-polis-och-frimurare/

När jag läste Peter Springares första artikel där han talade ut om invandringsbrottsligheten så tyckte jag att det var väldigt modigt gjort av en helt vanlig polis och det var nog fler med mig som tyckte så. På hemsidan ”Blueshift” som har skrivit mycket om frimureriet så startade man till och med ett upprop där man ville göra Springare till den nya rikspolischefen.

Läs mer här:

http://blueshift.nu/upprop-utse-peter-springare-till-ny-rikspolischef/

Sedan tyckte jag att det var märkligt att han fick breda ut sig mer och mer för normalt sett så är det så att man tystar sanningsröster i Sverige. Men så var det inte i detta fallet utan Peter Springare blev något av en kändis över en dag och alla ville väl tro att här är en vanlig polis som väljer att ta bladet från munnen. Att han inte har några med sig, att han kommer bli hatad och föraktad, förlora sitt arbete med mera med mera.

Det är förunderligt hur vi kan tillåta oss att bli lurade gång på gång. Nu vet jag inte om Peter Springare bad om att få pengar eller allmosor men om han hade gjort det så är jag helt hundraprocentigt övertygad om att han hade fått det. Vanliga människor hade säkert varit beredda på att ge honom allt han hade bett om och så äckligt är det tyvärr i denna världen.

ANLEDNINGEN TILL Att  Peter Springare gav hals var för att uppvigla och sätta grupper mot grupper och det är så frimurarna och Satans synagoga/Satan (som står bakom frimureriet) gör. De använder sig av människor för att nå världsherravälde och de gör det genom att sätta grupper mot grupper (alla tänkbara grupper som finns).

Läs mer om frimurarna och dess bakgrund här:

http://experimentlandet.blogg.se/2015/march/frimurarna-bakom-sveriges-undergang.html

Kristna ledare pekas ut som landsförrädare av hatisk blogg

Publicerad 2017-08-12 17:08:00 i Satans synagoga,

Tusentals personer, varav många inom kyrkans värld, namnges i hotfulla ordalag som landsförrädare på en blogg.

Polisen har börjat utreda hoten efter att en anmälan kommit in.

”Det kommer en tid när vi kommer att hålla alla bedragare inom makteliten ansvariga och se till att de granskas och får sitt rättmätiga straff”. Så står det inledningsvis på en numera nedstängd blogg, som uppmanar människor att själva skicka in förslag på vilka personer som ska bör granskas mer noggrant.

Bloggen är starkt invandringskritisk, och ber alla invandrare att ”lämna vårt land”.

En lång lisat på utpekade förrädare namnges, och det är uppseendeväckande många kristna företrädare som hotas via denna namnpublicering.

Bland de utpekade personerna återfinns flera från Svenska kyrkans ledning, många av dem mycket väl kända av allmänheten. Även kyrkoledare från andra samfund är med på listan, tillsammans med flera präster och pastorer från olika sammanhang, vissa mer, andra mindre kända.

Dagen har tagit del av listan, och förutom kristna företrädare återfinns bland annat författare, forskare och journalister.

Nazistgrupp tros ligga bakom

När Dagens Nyheter rapporterar om bloggen använder de ordet ”dödslista” i sin rubrik. De skriver också att i fredags inledde polisen en förundersökning, och att det handlar om hets mot folkgrupp.

Läs mer:

http://www.dagen.se/kristna-ledare-pekas-ut-som-landsforradare-1.1008699

Kommentar:

Artikeln i DN (som tidskriften "Dagen" hänvisar till), nämner inte något om att kristna företrädare har blivit utpekade så det verkar var något som den sionistiska tidskriften ”Dagen” vilken utger sig för att vara en kristen tidskrift, har hittat på för att läsarna (de hjärntvättade inom kyrkorna) skall tycka synd om dem (de ofrälsta som arbetar på ”Dagen”) och om sitt lika ofrälsta ledarskap inom kyrkorna och i samfunden.

Så här skriver sionistblaskan DN: 

”Tusentals politiker, organisationer, forskare och privatpersoner pekas ut som landsförrädare på en lista och hotas till livet av en okänd avsändare. En förundersökning om hets mot folkgrupp har inletts.

Det var på onsdagen som en blogg publicerade en lista på tusen­tals personer – bland andra ­forskare, lärare, journalister och politiker – och organisationer som anses ha förstört Sverige, något som ­Sveriges Radio Jämtland var först med att uppmärksamma.

Blogginlägget innehöll huvud­sidor och ett antal undersidor med ett flertal listor. Invandringen till Sverige beskrevs som det största hotet mot landets framtid. Islam, socialdemokrati, kommunism, ­liberalism och mångkultur beskrevs också som hot.

 

Shari Tingman är utredare vid Stockholmpolisens hatbrottsgrupp. Foto: Jimmy Gustafsson/Polisen

Svensken Shari Tingman (bild ovan) utredare på demokrati och hatbrottsgruppen hos polisen, säger:

– Anmälan har gjorts av en målsägare som själv blivit utsatt. Enligt anmälaren är det en nazistisk ungdomsgrupp som har lagt upp listan, där han fanns med på grund av sin invandrarbakgrund.

Shari Tingman säger att personer som har gjort anmälan är osäker på när listan lades upp och togs bort.

Läs mer:

http://www.dn.se/arkiv/nyheter/tusentals-pekas-ut-pa-dodslista/

Kommentar:

Något säger mig att denna så kallade ”hatblogg” aldrig har existerat. Att det handlar om att stämma i bäcken (från etablissemangets sida) och att lägga munkavle (skrämma) dem som vågar yppa sanningen om vad som händer i landet och vilka som ligger bakom vilket vi har gjort på denna blogg otaliga gånger under flera års tid och kommer att fortsätta göra. 

Här har vi hängt ut falska kristna och diverse godhetsnarkomaner som arbetar för att Satans rike skall kunna breda ut sig i Sverige.

Att bedragarna inom makteliten/Satans kyrkor (de ogudaktiga som är ute efter att fylla sina egna bukar och som tjänar på att verka för kaos, splittring och sönderfall) kommer att få stå till svars för sina onda gärningar (få sitt rättmätiga straff) i detta eller i nästkommande liv är självklart. Om de tror att de skall kunna komma undan i detta livet eller i nästa så tror de fel men det är inte vi kristna som skall döma dem utan det gör Gud i detta eller i nästkommande liv.

Oavsett om denna så kallade hatblogg som nu har blivit polisanmäld har existerat eller inte (vilket jag inte tror annat än möjligtvis för att tysta dem som varnar för att Sverige går mot sin undergång/vi kommer att få se mer av sånt) så är det ju faktiskt en demokrati vi lever i.

Tror makthavarna och deras överhuvud (Satan/Satans synagoga) att allt skall gå som på räls när det gäller att förstöra Sverige och att vi som ser hur alla de som fyller sina bukar (genom att stå upp för osanningar och ett falskt evangelium) bara skall sitta med armarna i kors och acceptera deras ogudagktighet när de till och med bjuder in främlingar som gör vad de själva inte vågar göra, det vill säga förstör hela landet på alla sätt samtidigt som de ger sig själva löneförhjningar två gånger om året trots att de har löner (privilegier och förmåner) som de kan leva gott på resten av livet?

Vad hände när Bolsjevikerna (som arbetade för judarna med Trotskij, Lenin och Stalin i spetsen och vilka alla hade anknytning till de judiska bankirerna vilka redan då via sitt ägande av bankerna, hade tagit över Ryssland) tog över Ryssland?

Trotskij med flera av de judiska yrkesrevolutinärerna bytte namn till ryska namn för att kunna smälta in bland befolkningen och sedan blev det ett blodbad av aldrig skådade mått vilket landsförrädarna i Sverige sedan dess har gjort allt för att dölja. De har förvrängt historien för att få fylla sina egna bukar och de gör så än idag. Man talar om de 6 miljoner judarna som dog av svält och sjukdomar under ett krig (under Hitlers styre) men inte om alla de ryssar (miljoner och åter miljoner) som dessa Satans hantlangare (de judiska yrkesrevolutionärerna) mördade bestialiskt för att kunna flytta fram sina och Satans synagogas positioner. Om dem varav många var kristna, är det helt tyst.

De (makthavarna och kyrkornas företrädare) är köpta av de falska judarna (Satans synagoga) som inte ens kyrkorna vågar kritisera trots att det står i bibeln att alla som inte bekänner att Jesus är kommen i köttet, har antikrists ande och därmed är fiender till Gud/Jesus.

Slutligen så talas det om att bloggen (den påstådda bloggen) har anmälts för ”Hets mot folkgrupp” och då blir ju frågan om alla de utpekade ens tillhör en och samma folkgrupp?

Är forskare, lärare, journalister och politiker – och organisationer i Sverige en folkgrupp som de påstås vara enligt den sionistiska dagstidningen DN?

Är svenska kyrkans ledning och kyrkoledare från andra samfund liksom författare, forskare och journalister, en folkgrupp i Sverige som de påstås vara enligt den sionistiska tidskriften Dagen?

Vi har fått lära oss att ”svenskar” inte är någon folkgrupp och att alla är svenskar när de har fått ett svenskt medborgarskap så därför kan det inte bli tal om ”hets mot folkgrupp” så tillvida att inga andra (från andra folkgrupper) har blandat sig i.

Shari Tingman ”tydligen en svensk” som arbetar hos kling och klang (polisen som styrs av frimurare) och som utredare inom demokrati och hatbrottsnämden verkar inte ha förstått att svenskar inte är en folkgrupp vilket alla andra svenskar har fått inpräntat i sig.

Av den anledningen går det inte att tala om ”hets mot folkgrupp” men dessa Satans lakejer gör allt för att tysta människor som talar sanning och det är tyvärr många som blir tystade av deras skrämseltaktik och dubbla budskap.

FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik