Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Jacob Rothschild erkänner: Min familj skapade Israel

Publicerad 2017-08-31 07:09:00 i Satans synagoga,

Familjen Rothschilds förmögenhet är fördelad på många olika medlemmar och därför är det svårt att uppskatta den totala förmögenheten. En undre gräns torde dock vara minst 350 miljarder men familjen lär direkt och indirekt kontrollera upp till 100 biljoner USD.
 
Om man till det som Rothschild kontrollerar lägger judarnas täta sammanhållning, så är det lätt att inse att familjen Rothschild styr och äger världen. Världens samlade BNP var år 2014 75,6 biljoner USD. Världens samlade BNP var alltså mindre värd än Rothschilds kontrollerade förmögenhet! Bland bankerna finns ett större antal centralbanker.
 
Genom att kontrollera ägarstrukturen i dessa samt vilka som innehar de två högsta positionerna (vanligtvis ordföranden och VD) får vi reda på att ett fåtal personer (kabbalister, talmudister, frimurare och sionister) håller världen, vilket innefattar DE "KRISTNA" KYRKORNA, i ett järngrepp.
 
Det var föregångarna till dessa kabbalister, talmudister, frimurare och sionister (vilka har fått sin makt från Satan) som skapade staten Israel anno 1948 (inte Gud) och detta erkänner Jacob Rothschild i denna video samtidigt som de kristna kyrkorna fortsätter att på olika sätt gynna och prisa denna ogudaktiga stat.
 
 
Läs mer:
 
http://experimentlandet.blogg.se/2014/march/fran-luria-till-bankhuset-rothschild.html
 
http://experimentlandet.blogg.se/2017/march/judarna-ar-inte-guds-utvalda-folk-i-det-nya-testamentet.html
 
http://experimentlandet.blogg.se/2013/october/fuskbygget-israel.html
 
http://experimentlandet.blogg.se/2014/february/kabbalisterna-upphaver-guds-lagar.html
 

Att förvandla ett bostadsområde till ett ghetto där ingen vill bo

Publicerad 2017-08-28 19:10:56 i Mångkultur,

Över hela landet förvandlas idag fina bostadsområden (tidigare idyller) till rena ghetton (sopstationer) och då handlar det om områden där det finns hyresrättslägenheter som tilldelas nyanlända främst från mellanöstern och från Afrika och där hyrorna (för lyxlägenheterna) är så höga så att svenskarna antingen tivngas flytta, de klarar inte av att betala hyran och det finns ingen hjälp att få från samhället, alternativt om de som har råd att bo kvar, tvingas leva som i en kontainer full med skräp och sopor och riskerar att bli anmälda för hets mot folkgrupp om de klagar samt att bli vräkta.

De nyanlända får hyrorna (oavsett om en tvårummare kostar fem tusen eller tiotusen kronor i månaden) bekostade av samhället (de svenska skattebetalarna) liksom allt annat de behöver och de som tillåter förfallet att fortgå (landsförrädarpolitikerna) får löneförhöjnngar två gånger om året av Satans synagoga (de judar/skuggregeringen som styr Sverige).

Läs mer här:

http://experimentlandet.blogg.se/2016/march/nyanlandas-bidrag-fran-forsakringskassan.html

Men det var inte det vi skulle tala om idag utan om hur ett bostadsområde (en före detta idyll) kan förvandlas till ett ghetto.

Jag vet inte om ni som läser min blogg har någon erfarenhet av att ha bott i ett område som tidigare var en idyll men som sedan förvandlades till ett ghetto på bara cirka tio eller tolv år. Jag har erfarenhet av det och har bott i ett sådant område. Det området jag talar om var en idyll när jag flyttade in och där mina barn växte upp.

Det var en idyll fram tills att alla lägenheter som blev tomma gavs till folk från mellanöstern och Afrika, allt fler och fler lägenheter, vilket skapade en flyttboom samtidigt som problem började uppstå i skolorna på grund av vad man brukar kalla kulturkrockar.

Svenskarna, de svenskar som kunde flytta därifrån, började flytta därifrån men de sa inte att det berodde på att området började att förfalla på grund av att det hade kommit dit människor som inte kunde sköta sig.

I takt med att svenskarna flyttade så blev det allt fler tomma lägenheter och bostadsbolaget gav i princip alla tomma lägenheter till människor med främmande kulturer (muslimer från hela världen) som visade noll respekt för sina grannar och som slängde upp rasistkortet i ansiktet på dem som hade mage att tillrättavisa och förmana dem och säga till dem att det inte går att skicka ut treåriga barn som inte når upp till luckan i kontainern där soporna skulle slängas (för allas trevnads skull) och de ”små barnen” därför lade soporna utanför kontainern (det låg använda blöjor och potatisskal och matrester runt hela området när djur hade dragit ut det mest av innehållet i påsarna) eller att det inte gick att tvätta stora golvmattor i de vanliga tvättmaskinerna vilket de knödde in och hoppades på det bästa med resultat att tvättmasinerna allt som oftast var sönder och inte gick att använda.  

Eller när dessa deras barn tillsammans med sina kusiner och morbröder och farbröder (ja de ville bo med sina egna så hela släkter fick lägenheter i området) gick bärsärk i rabatterna och drog upp blommor och annat som folk hade planterat.

Fler och fler svenskar flyttade från området och slutligen så fanns bara jag och några andra enstaka svenskar kvar i området (alkisar, knarkare, arbetslösa och socialfall) förutom några skötsamma invandrare från Iran och från andra länder.

Slutligen flyttade även jag därifrån och numera är området ett ghetto liksom många andra områden i Sverige där andra lagar än de svenska lagarna gäller och som både ambulansen, polisen och brandkåren ogärna vill bevista. De låter hellre människor avlida än att åka in till dessa ”no go zoner” och det finns många sådana i Sverige idag.

Läs mer här:

https://petterssonsblogg.se/2017/08/27/dyraste-och-nyaste-lagenheterna-till-migranter-svenskar-tvingas-flytta/

 

Föraktet för de egna och kärleken till andra

Publicerad 2017-08-26 23:20:30 i Satans synagoga,

Satan (Satans synagoga) har flyttat fram sina positioner så mycket idag så att ett stort förakt för de egna (i många fall den egna familjen) har lyckats breda ut sig i samhället.

Idag gäller det att vara politiskt korrekt eller beté sig som en dumjöns i olika samanhang (att vara glad, käck och samarbetsvillig) för då går det att vinna sympati från olika håll/de sammanhang inom vilka man verkar.

Är man en kristen så gäller det att blanda sanning med lögn (vakta sin tunga) och att stå upp för allt och för alla (GUD ÄR KÄÄÄÄRLEK!) och är man något annat så gäller det att vakta på det man har att vakta för att få tillträde till köttgrytorna. ALLAS LIKA VÄRDE!!

Alla människor kämpar för att få tillträde till köttgrytorna som osar här i världen (på det sätt de kan) och dom flesta har ingen aning om att de kliver över lik för att få nå köttgrytorna på det ena eller på det andra sättet (det lämpligaste sättet för dem) och så har det alltid varit i världen men vad som är extremt här i Sverige är att landsförrädarna (före detta såpaskådisar och allehanda dårar kan bli politiker utan någon utbildning eller någon förankring i verkligheten) och att ett utbildat folk (det finns många utbildade människor i Sverige tillskillnad mot vad det finns i Somalia och andra länder) accepterar ATT dessa dårar SKALL VARA EN ÖVERHET FÖR LANDET..

Allt det handlar om är att vara god och käck och snäll och se till så att dumjönsarna (svenskarna) kan få låna pengar av Satans synagoga (DERAS BANKER) så att de kan köpa hus och allt annat de kan vara i behov av (då är dom nöjda) SAMTIDIGT SOM SATANS SYNAGOGA SER TILL ATT GÖDA DEM som är tillsatta att styra Sverige (vara en överhet) OCH GER DEM LÖNEFÖRHÖJNINGAR TVÅ GÅNGER OM ÅRET TROTS ATT DE INTE BORDE HA HAFT NÅGON LÖN ALLS för att förstöra landet.

Sverige är ett experiementland för de sionistiska judarna (Satans syngoga) som kristenheten (de goda) har gått i ok med för att de har blivit indoktrinerade till att tro att dessa kriminella judar (som äger alla banker i världen inklusive Sveriges riksbank, all massmedia, alla myndigheter, alla kommuner med mera och som har gjort Sverige till ett mångkulturellt ghetto, är Guds utvalda folk.

FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik