Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Vita offer betraktas inte som rasism

Publicerad 2015-10-31 08:00:42 i Mångkultur,

"Sen stack han svärdet i min kompis mage. En klasskompis började skrika, men alla trodde fortfarande att det var ett skämt." Elev till Expressen.

Några sådana diskussioner fördes aldrig efter dubbelmordet på IKEA. Ingen har heller fördömt IKEA-mördaren Abraham Ukbagabirs rasistiska motiv. Till polisen har han sagt att han valde ut sina offer just för att de "såg svenska ut".

Frågan är: Vad uppnår Stefan Löfven med sin så tydliga agenda att fördöma allt våld från svenskar, men ignorera allt våld från invandrare? Bara den senaste veckan har sex planerade asylboenden brunnit i Sverige.

Risken är att i takt med att svenskarna blir mer och mer övertygade om att ingen längre för deras talan, känner ett växande behov av att ta saken i egna händer.

När locket väl åker av tryckkokaren i Sverige, kommer det att ske med betydligt större styrka." Ledarskribenten Hans Davidsen-Nielsen i danska Politiken.

Torsdagen 22 oktober chockades Sverige av ännu ett vansinnesdåd som uppenbarligen är kopplat till mångkulturen.

Iklädd svart rock, Darth Vader-mask beväpnad med ett svärd och en kniv steg Anton Lundin Pettersson, 21, in på grundskolan Kronan i Trollhättan och började mörda. När polisen sköt honom hade han dödat en person och skadat tre andra mycket svårt, en dog senare på sjukhuset.

I mångt och mycket liknar attacken den på IKEA i Västerås 10 augusti slumpmässigt utvalda personer dödas på grund av sin hudfärg. På IKEA dödades vita av en svart gärningsman, på skolan dödades svarta av en vit gärningsman.

Reaktionen var dock helt annorlunda: Efter IKEA blev det dödstyst, medan skolattacken fullständigt dominerade nyheterna. En vit gärningsman som dödar svarta offer betraktas uppenbarligen som betydligt värre än en svart gärningsman som dödar vita offer.

Läs hela artikeln här:

http://www.bakom-kulisserna.biz/news/sverige-vita-offer-betraktas-inte-som-rasism/

Humanism eller folkmord

Publicerad 2015-10-14 19:04:03 i Satans synagoga,

Aldrig tidigare har så många svenskar givits så många olika möljligheter att få visa humanism och barmhärtighet gentemot "sin nästa" som idag i Sverige. Det fullkommligt väller in människor, främlingar, från olika delar av världen till vårt land och att visa barmhärtighet är något som bibeln stödjer.

De flesta av oss har varit främlingar i något annat land (varit på semester eller genomresa) och det händer att vi råkar ut för svårigheter i de länder där vi befinner oss. Detta att vara barmhärtig mot främlingen/främlingarna gäller som tur är i de flesta länder och detta skall vi tacka Gud för.

För tillfället är jag själv en främling i ett annat land och tacksam över att få vara här. Om något jag inte räknat med skulle hända mig så är jag helt övertygad om att människorna, befolkningen, skulle ställa upp för mig så gott de kan och hjälpa mig.

De skulle visa barmhärtighet, humanism och medmänsklighet (det är vad jag tror och vill tro) men inte en pervers och självutplånande barmhärtighet, humanism eller medmänsklighet som handlar om att ge mig förtur till bostad, arbete eller andra förmåner (om jag önskar mig detta) och som de inte själva eller deras egna kan åtnjuta.

Inte heller skulle de anamma en barmhärtighet, humanism eller medmänsklighet (gentemot mig) som handlar om att jag kan ställa krav på befolkningen så att de anpassar sig efter mig och mina behov eller är villiga att kompromissa angående mig och mina behov samt mina landsmäns behov, de som också befinner sig här i landet.

Att vara human, barmhärtig och medmänsklig har inget med självutplåning eller folkutbyte/folkmord att göra. Detta är inget som bibeln stödjer men som däremot sinnesslöa och naiva människor (varav många som kallar sig kristna och som har blivit förledda/hårt knutna till det avfälliga prästerskapet) stödjer i Sverige idag om än indirekt.     

Det pågår en väckelse utan dess like i Sverige men "väckelsen" handlar inte om att sprida ljus över Guds ord, ljus över evangeliet och dess sanningar, utan om att sprida en allmän mening om att det är synd om alla som kan ta sig till Sverige från hela världen och att när de väl har kommit till Sverige skall få en levnadsstandard som långt överstiger den de är vana vid.

Allt annat är rasistiskt!

Genom att utlova bidrag och bidrag i överflöd ger man de fattiga i hela världen en förhoppning om ett bättre materiellt liv i Sverige. Ett lyxliv med tanke på de förhållanden de är vana vid att leva under och som andra, främst fattiga i Sverige (kanske ännu fattigare än dem) tvingas att betala för.

På så sätt skapar man allt fler fattiga för att alla tillslut skall bli lika fattiga. Detta är tanken bakom de falska judarnas agenda. Bakom Satans synagogas agenda och NWO (den nya världsordningen) som de står bakom.

Steg för steg har man de senaste decennierna skapat en lydig befolkning genom kulturmarxismen (allt som är ont är gott och allt som är gott är ont, allt som är förnuftigt är oförnuftigt och det som är oförnuftigt är förnuftigt) som förvridit sinnena på folk. Man har lyckats infiltrera varje del av det svenska samhället i syfte att förgöra nationalstaterna, däribland Sverige och då ekonomiskt, kulturellt, historiskt, religiöst samt andligt.

Är detta kanske något antisemitiskt dravel?

Tänk och tyck vad ni vill men har det inte alltid funnits fattiga i Sverige? Hemlösa? Sjuka och arbetslösa som inte har fått sina materiella behov tillgodosedda, invandrare som har haft svårt att få arbeten för att de är invandrare med mera med mera, långt innan massinvandringen tog fart? Vad har man gjort för dessa mer än att säga att det inte finns några pengar. Det finns inga resurser. Inga pengar alls!!

Varifrån kommer då pengarna idag och så plötsligt till att ta emot tusentals flyktingar (ekonomiska flyktingar) varje vecka från när och fjärran? Vem/vilka betalar för det omöjliga om inte Satans synagoga, de som äger bankerna och som inte är några riktiga judar utan en Satans synagoga, Upp. 2:9, 3:9 som genom rov under århundraden har lyckats tillförskansa sig det mesta av rikedom från världen tillsammans med oräkneliga samarbetspartners däribland alla regeringar som de har betalat för att tillgodose deras intressen, då de har en plan?

Du Svenne, Svea eller du som heter Muhammed eller Ahmed och som kom till Sverige för mer än tjugo år sedan och som arbetar varje dag i veckan, tror väl inte att det är ni som betalar det stora taberaset i Katthult (enligt Astrid Lindgrens bok om Emil i Lönneberga), det vill säga det stora kalaset för alla dessa lycksökare som idag väller in i tusentals till Sverige?

Era inbetalade pensionspengar är slut för länge sedan om ni har betalat in något (lite eller mycket). Så vem/vilka betalar och varför betalar de? Varför är de så måna om att tysta alla kritiska röster och kalla alla som är emot deras sataniska agenda för främlingsfientliga och rasister?

Varför är alla våra "folkvalda" politiker från höger till vänster så tysta? Är det för att de vill fira en fröjdefull jul eller för att de vill något mycket mer som att på sikt ta bort kontanterna och göra oss alla folk till slavar under sina herrar som när de inte längre behövs kommer att utplåna dem som de har utplånat alla andra som har varit emot dem under historiens gång?

Varför mördades Lincoln och Kennedy? Vad ville de åstadkomma/göra?

De utplånar sitt folk idag genom ett folkmord (utan vapen) men i värsta diktaturstil genom att välkomna alla som kan bidra till att det svenska folket utrotas i sitt eget land.. De "folkvalda" folkmordspolitikerna gör det i humanismens och barmhärtighetens namn och de har hela den svenska kristenheten med sig. De utgör en vedervärdig/vederstygglig samling av hycklare och ynkryggar vilka har gått samman för att kunna fylla sina egna bukar på folkets bekostnad.

De bryr sig inte om vem eller vilka som betalar dem och de kan lika väl bli avlönade av den värsta diktatorn, massmördaren. Bara de "nomenklaturan" kan fylla sina och sina närståendes bukar vilket även var fallet under den värsta sovjetdiktaturen, så är de nöjda och glada.

Människor som idag styr Sverige är farliga och ännu värre kommer det att bli då allt fler i kompromissandans namn går samman med dessa som saknar allt vad förnuft, logik, sans och balans heter och som endast styrs av penningen som är roten till allt ont och roten till humanismen, liberalismen, kommunismen, kapitalismen, socialismen, Islamismen vars rot är Satans synagoga.

Den djävulska Satans synagoga, Sions falska äldste, har skapat alla dessa ideologier på uppdrag av Satan själv, för att slå split och söndring mellan människor, avväpna dem och destabilisera folk och länder i syfte att styra och kontrollera,  och de förleder idag hela världen från att komma i kontakt med Gud, Herren Jesus Kristus och den helige Ande som har gett upphov till allt som existerar mellan himmel och jord och under jord.

FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik