Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

När två blev fem och sedan tolv

Publicerad 2017-11-24 09:34:02 i Mångkultur,

Två ensamkommande ”BARN” blev plötsligt en familj på fem personer och sedan som genom ett under en hel släkt på tolv personer vilka alla flyttade in i det hus som Ann Marie, en godtrogen svenska kvinna, hyrde ut via socialförvaltningen.

De drivna ”barnen” (småttingarna) som kom till Sverige för fem år sedan och efter det hade lyckats få hit både mamman och pappan samt tre yngre syskon, nappade på en annons som Ann Marie hade lagt ut på blocket.

Inget blev dock som Ann Marie trodde att det skulle bli. Hennes ömmande för ”BARNEN” och deras familj (som i slutändan bestod av tolv personer) ledde istället till att hon blev hotad av ”BARNEN” och tvingades betala 120.000 kronor efter att de förstört hennes hus.

Både socialförvaltningen som gick i god för BARNEN, de menade att hon kunde känna sig helt trygg, de var skötsamma och bra, och försäkringsbolaget vägrade att ta på sig kostnaderna för skadorna som barnen och deras stora familj hade åstadkommit.

Hur många godtrogna (naiva och dumma fast de tror de är snälla) svenskar, likt Ann Marie, det finns ute i landet och som vill göra en insats för så kallade ensamkommande BARN och andra som, vilket det har visat sig, inte är så ensamma när de väl har fått hit hela familjen och i vissa fall hela släkten från hemlandet, och som vilket är det värsta, inte har några problem med att andra betalar för deras godhet, lär vi nog aldrig få veta då långt ifrån alla ”skräck”historier med ensamkommande ”barn” och andra bedragare (från jordens alla hörn) inblandade, är något som de etablerade sionistmedierna vill befatta sig med.

Läs artikeln här:

http://www.skd.se/2017/11/23/socialens-rad-kostade-henne-120-000/

De förlorade fåren/fåret

Publicerad 2017-11-22 22:31:00 i Jesus,

Ingen kan bli född på nytt genom sin egen vilja utan det är Gud/Jesus som föder en människa till ett nytt liv. När Jesus har kallat en människa (han kallade den innan den kallade honom och tog emot honom) och tagit emot honom genom munnens och hjärtats bekännelse, bett om förlåtelse och ångrat sina synder, så är det bara Jesus som har makten att kunna förvandla en människa och föda den på nytt, till ett nytt liv som är ett helt annorlunda liv än det gamla liv den levde..

På så sätt är den som en gång har blivit frälst alltid frälst eftersom Jesus inte släpper dem som är hans i första taget. Han kallar och kallar om en människa som tror på honom och vill följa honom försvinner på villovägar. Han går till och med så långt så att han personligen söker upp de förlorade fåren vilka är de som vill vandra med Jesus och som tror på honom men som har gått vilse.

Jesus bryr sig med andra ord om de ”förlorade” fåren och han vill återföra dem till sin fålla. De stackars fåren i sin tur, som inte riktigt vet varför de valde att försvinna bort från de andra fåren och från Jesus, är glada och tacksamma när han, den sanna herden kommer för att bära hem dem och placera dem där de hör hemma.

Det är oannolikt att fåren skulle börja sprattla och vilja frigöra sig från den sanna herdens armar (Jesus) när han har lyft upp fåren/de får som är hans, och efter allt de antagligen har varit med om under den tid som de har varit ute på drift.

Troligtvis är fåren lika lyckliga som herden över att få komma till sin fålla och till den herde (Jesus) som bryr sig om dem.

Om däremot fåren skulle göra motstånd när den sanna herden (Jesus) har sökt upp dem och kommer för att hämta dem så visar fåren (människan) på ett klart och tydligt sätt att den inte vill ha med herden (med Jesus) att göra utan att de vill gå sina egna vägar. Då hämtar inte Jesus hem dem med tvång utan han låter fåren få fortsätta att gå sin egen väg.

När de väljer att gå sin egen väg så vandrar fåren allt längre och längre bort från herden (Jesus) och när de har vandrat tillräckligt långt bort och inte vill bli funna så är det inte Jesus som har förkastat fåren (människorna) utan fåren (människan/människorna) som har förkastat den gode herden (Jesus) och det har de valt själva.

De har valt bort frälsningen och Jesus och förlorar på så sätt sin relation med herden (Jesus) samt sin frälsning.

För att sammanfatta det hela så är det inte de eventuella synder en frälst människa begår (alla frälsta begår synder på det ena eller det andra sättet och kommer att begå synder på det ena eller det andra sättet) fram tills att Jesus kommer tillbaka, som är det avgörande utan om han/hon (fåren) vill komma tillbaka till den sanna herden.

De som idag (och det är de flesta inom den svenska kristenheten) ställer upp på ekumenik och på allehanda läror som går utanför bibelns ramar har på ett tydligt sätt ställt sig till förfogande för Satan (världen) och tagit avstånd från den sanna herden. De vill inte ha med Jesus att göra.

De är förbannade enligt Galaterbrevet 6- 9 och de som har med dem att göra blir också förbannade. I Johannes andra brev 9-11 står det att var och en som går framåt och inte längre förbliver i  Kristi lära han har inte längre Gud eller sonen (Jesus). Om någon kommer till eder och inte har läran med sig så skall man inte ta emot den i sitt hus och man skall inte ens hälsa på personen för då gör man sig delaktig i dens onda gärningar.

Här går väldigt många som har blivit frälsta (nyfrälsta) in en fälla då de tror att kyrkorna och samfunden (deras medarbetare som ser så snälla ut och verkar vara goda) samt andra rörelser som står upp för villoläror som AA/NA, ger ett sant evangelium och att det går att bli frälst samt exemplarisk efter att ha genom gått tolv steg i ett karaktärsdaningsprogram.

Det finns inga tolv steg för att kunna bli frälst men de falska kristna som står upp för AA/NA säger att AA/NA är en andlig lekstuga och att det går att bli frälst via det programmet om man verkligen vill och när man väl har lekt av sig.

Sedan är det raka spåret in till någon kyrka eller något samfund.

Vad de håller på med är inget annat än att HÄDA Gud/Jesus samtidigt som de påstår sig vara drivna av Guds ANDE då de gör så många goda gärningar i köttet vilket även alla ofrälsta kan göra och säkert gör bättre än dem som påstår sig vara kristna och påstår sig vara drivna av Guds Ande.

Dessa så kallade kristna som saknar sanningens ANDE (Guds Ande) tror att alla de möter kan ta emot GUD/JESUS om de bara anstränger sig för att få dem till att göra det och det är ett tecken på att de själva saknar Guds Ande och ett tecken på att de hädar Gud/Jesus för att få upplyfta sig själva.

FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik