Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Ett 80 tal personer äger lika mycket som 3.5 miljarder fattiga

Publicerad 2015-11-30 09:08:00 i Satans synagoga,

En internationell organisation som arbetar för att minska fattigdomen i världen, skriver i en ny rapport att 80-85 rika personer äger lika mycket som 3,5 miljarder fattiga...

- Man kan således slå fast att 85 stycken extremt rika människor - äger lika mycket som hälften av alla människor som idag finns på planeten jorden.

Att 3,5 miljarder människor någonsin skulle kunna samarbeta mot ett givet mål kommer sannolikt aldrig att ske när elitens globala trygghetsövervakning nu finns på plats för att motverka och med alla medel slå ner ett sådant skeende.

Däremot är sannolikheten väldigt stor att 85 giriga människor med samma intressen klarar av ett samarbete för att skapa ännu större klyftor mellan fattiga och rika.

Mainstream skulle säkert kalla en sådan djärv spekulation för "konspirationsteori", men ""presstituten" i media gör bara sitt arbete, vilket är att desinformera, förvirra och skrämma allmänheten. (*terror+muslimer)

- Om det vore på något annat sätt så hade media säkert dagligen informerat världen om hur destruktivt för människosläktet och världssamfundet en sådan här fördelning av tillgångar är..?

- Om man samlar förmögenheterna från världens 1 procent rikaste personer, så har de 65 gånger de tillgångar som hälften av jordens befolkning har, d v s de har 65 gånger mer rikedom än 3,5 miljarder människor sammanlagt har att röra sig med.

I motsats till vad media vanligtvis berättar i sina medvetet fragmenterade nyheter, så har avståndet mellan rika ock fattiga ökat lavinartat i världen under många år.

Under de senaste åren har många av de mest extremt rika i världen fördubblat sina förmögenheter...

Läs mer här:

http://undermattans.blogspot.se/2015/11/avslojat-varldens-80-rikaste-ager-lika.html

Kommentar:

När kommer det att ställas krav på att dessa giriga börjar öppna sina hjärtan, plånböcker och hem för världens fattiga med tanke på att de själva och de organisationer som de styr och kontrolllerar påstår sig ha som högsta mål att bekämpa fattigdomen i världen? 

Det är ju det första man borde göra istället för att aktivt medverka till att världens fattiga invaderar (ockuperar) länder där det inte bor fullt lika fattiga människor men som när invasionen tillåts fortsätta (vilket de giriga kommer se till att den gör) kommer att bli lika fattiga som de vilka ockuperar.

Vissa nationalekonomer och forskare säger att Sverige redan inom ett par år kommer att klassas som ett U land och hur kan det bli på annat sätt när allt fler skall dela på de resurser som finns och resurserna inte är obegränsade? Vad innebär det att Sverige blir ett U land? Jo, det innebär att majoriteten av Sveriges befolkning kommer att tillhöra ett fattigt trasproletariat från att tidigare ha haft det relativt bra. Vi ser redan tendenserna idag. 

Detta är inget konstigt. Om någon har en tallrik mat och äter upp all mat på tallriken så blir den "förhoppningsvis" mätt. Delar den samma mängd mat med en annan person till så blir båda kanske någorlunda mätta. Delar den däremot samma mängd mat med tre, fyra, fem eller åtta personer till så blir ingen mätt. Alla är fortfarande lika hungriga efter att maten har ätits upp.

Det är mycket konstigt att 80- 85 personer i världen äger mer än 3,5 miljarder fattiga men det konstigaste och för att inte säga mest intressanta är HUR det har kunnat bli så här. Det är ju inget positivt med tanke på att de rikaste ständigt drar igång nya kampanjer i syfte att minska fattigdomen.

Inte heller har väl en sådan här klyfta kunnat skapas under en veckas, månads, ett års eller ett par års tid? En sådan här stor klyfta måste ju ha växt sig större och större under en mycket lång tid eller vad tror ni?

Är det slumpen som har valt ut dessa 85 personerna till att bli så ofantligt rika eller har de aktivt arbetat för att bli det? Hur har de i såna fall lyckats med det? Vilka metoder har de använt sig av eller har de inte använt sig av några metoder alls? Är det helt enkelt slumpen som ligger bakom (var och en har arbetat sig uppåt helt ensam) eller har de samarbetat och hjälpt varandra?   

Skulle dessa ogudaktiga psykopater, Satans hantlangare, lyckas med konststycket att roffa åt sig så mycket av resurserna utan att en konspriation ligger bakom? Knappast!! Ändå anklagas vi som påstår att en världsvida konspiration föreligger i syfte att en liten elit ska kunna ta makten över mänskligheten genom ekonomin (då får de automatiskt makten över allt som har med människors liv att göra), för konspirationsteoretiker i negativa ordalag.

Finns det några tecken på att dessa psykopater kommer att sluta roffa eller är det snarare tvärtom? De flesta av oss har fungerande sinnen som gör att vi kan bedöma hur sannolikt det ena eller det andra är. Personligen så är jag övertygad om att de inte kommer att sluta. Varför skulle de göra det nu om de inte har gjort det tidigare? Jag menar att det hade väl räckt om de hade ägt lika mycket som 1 miljard fattiga eller som en miljon fattiga istället för så många som 3,5 miljarder fattiga..?

Deras agerande tyder på att de inte kommer att ge sig förrän de har hela mänskligheten/världsekonomin i sitt grepp och de skyr inga medel för att nå sitt mål. Deras tillvägagångssätt beskrivs till punkt och pricka i Sion vises protokoll (Satans synagogas protokoll) och i stort sett allt i dessa sataniska protokoll, som även beskriver frimureriets inblandning, (så ock medias) har gått i uppfyllelse. Men det är förstås en slump det med.   

Slutligen.

För att få en lösning på problemet så vore det bra om media började uppmana rätt klientel, rätt personer, till att öppna sina hjärtan och plånböcker. Varför gör man inte det? Varför är det helt tyst i media när sådana här häpnadsväckande och minst sagt upprörande, rapporter läggs fram? Kan det vara så att de 80-85 personerna och deras vänner (köpta och lydiga knähundar) äger media eller är även det en stor slump?

Nya ansikten i den europeiska familjen

Publicerad 2015-11-27 12:29:00 i Mångkultur,

Texten är hämtad från Ivans blogg.

"Genom att publicera detta dokument vill jag inte på något sätt döma dessa "flyktingar". De gör bara det som de är manipulerade till av dem som styr världen.

Detta är ytterligare en droppe som avslöjar de styrande, militären och underrättelsetjänster i Europa, som spelar åt allmänheten ett enormt skådespel genom att göra razzior så att vi tror att de är angelägna att "tillfångata terrorister."

För de styrande är inte angelägna om något, tvärtom. Den franska staten visste långt i förväg allt om "terrorister", som har enligt franska myndigheter "anfallit" Paris, men de har inte förhindrat detta tvärt om de har samarbetat genom att nyttja deras tjänster… och fortsätter med att tillåta dem att utan hinder komma till Europa därför att det passar deras - /styrandes/ syften".

Klicka på länken nedan för att läsa fortsättningen och se foton på en del av de nya Europeiska medborgarna som Satans synagoga (de falska judarna) tillsammans med sina underhuggare landsförrädarpolitikerna och massmedia (sionistmedia), vill skall befolka Europa och i synnerhet Sverige som tar hand om alla som säger att de är fattiga och saknar allt. Även massmördare och kriminella är välkomna till dukat bidragsbord och ges företräde till bostäder med mera. 

http://ivansbj.blogspot.com.es/2015/11/nya-ansikten-i-den-europeiska-familjen.html

Läs också om mannen bakom flyktingströmmarna till Europa och hans uppdragsgivare som ligger bakom de förödande krigen och som har legat bakom alla krig de senaste århundradena och som innan de har kunnat startas har föregåtts av skapade ideologier som kommunism, kapitalism, islamism, socialism, humanism, liberalism med mera vilka pådyvlats massorna i syfte att dela upp människor i grupper som sedan skall strida mot varandra ivrigt påhejade av Satans synagoga (de falska judarna) som med sina pengar (sitt rov från länder och människor) finansierar alla sidor i konflikterna.

http://experimentlandet.blogg.se/2015/september/varldsforbattraren-soros-bakom-flyktingkaoset.html

Asylsökande tvingas leva i misär

Publicerad 2015-11-06 19:27:15 i Mångkultur, Satans synagoga,

En migga larmar från ett transitboende: Synen där var hemsk.

En migga larmar från den kollapsade Humanitära Stormaktens asylbakgård: Jag vill berätta för dig att jag en kväll nyligen besökte ett av verkets transitboenden.

Synen där var hemsk.

Människorna trängdes. Män, kvinnor och barn låg på golven medan andra fick kliva över dem för att ta sig förbi. Människor låg bredvid varandra tätt sammanpackade. Barn grät av trötthet och hunger. Ibland låg barnen helt ensamma, utan sina nära. Allt detta i en outhärdlig stank.

Det var hjärtskärande att se denna misär! Jag skulle vilja fotografera dessa asylsökande och visa det för dig. En bild säger ju mer än tusen ord. Jag kan inte göra det, men jag hoppas därför att någon av de journalister som läser din blogg snarast åker till dessa transitboenden och redogör för hur det ser ut och vad som sker på dem.

För det man ser där, saknar all mänsklig värdighet

Det är likaså ett resultat av våra styrande politikers utopiska löften om att dessa människor ska få ett bättre liv i Sverige. Efter vad jag har sett är jag helt övertygad om att dessa personer har kommit förgäves till vårt land. Det bästa för dem skulle nog vara att de stannade kvar i sina hemländer eller åtminstone i deras närområden.

Läs mer här:

https://meritwager.wordpress.com/2015/11/05/en-migga-larmar-fran-ett-transitboende-synen-dar-var-hemsk/

Kommentar:

Trots att Sverige inte har kapacitet till att ta hand om alla som nu anländer dagligen och i hopp om ett bättre liv, gör man inget för att minska inflödet genom att upplysa dessa människor om hur det förhåller sig här innan de anländer så att de ges en möjlighet att ta sig till något annat land eller att stanna kvar i sina hemländer som enligt handläggaren på migrationsverket ovan vore det bästa med tanke på den rådande situationen.

Det är inte det minsta kärleksfullt eller barmhärtigt att locka människor till Sverige som sedan tvingas leva värre än i sina hemländer även om det nu bara är under en övergångsperiod fram tills att våra fega landförrädare till politiker väljer att konfiskera svenskarnas bostäder på order av den sionistiska maffian med motiveringen att de "fattiga" (det heter alltid fattiga trots att många är rika och ingen vet vilka de är då de slänger sina identitetshandlingar innan ankomst) som har flytt ifrån krig och som det är synd om, behöver bostäderna bättre och har rätt till dem.

Sverige är ett experimentland och så länge alla orättfärdiga och absurda experiment tas emot och accepteras utan protester kommer landförrädarpolitikerna på sina herrars uppdrag (sionisterna som äger massmedia och journalistkåren) att fortsätta våldföra sig på det svenska folket genom att gå deras ärenden, medverka till att krig och konflikter skapas överallt, utan att allmänheten fattar varför (då man vägrar att rapportera sanningen) och sedan lägga ansvaret för vad de ställt till med på befolkningen.

Idag är det krig i Syrien och i många andra länder. Tidigare var det krig i Afghanistan, i Libyen, i Jugoslavien och självklart är eländet som sionisterna/Satans synagoga, skapar över hela världen, Europas och i synnerhet Sveriges ansvar. Befolkningarnas ansvar. Efter ett tag blir det krig på fler ställen och lösningen verkar vara att man trycker in så många "fattiga" som möjligt i Sverige och i övriga Europa.

Om de sedan får bo på gatan och tvingas tigga utanför affärerna bredvid tiggarparasiterna (zigenarna) från Rumänien och Bulgarien som även de anses vara Sveriges ansvar (eftersom de påstår sig vara fattiga) trots att det inte är krig i Rumänien eller Bulgarien, struntar man i.

Sionistmedia tiger om att tiggarna tjänar mer än vad utbildade höginkomstagare tjänar i deras hemländer genom att tigga i Sverige och att det är anledningen till att de är här med sina tiggarmuggar och snuskiga bosättningar.

De tillåts att ockupera mark och polisen bryr sig inte om deras förargelseväckande och provocerande beteende eftersom agendan är att sätta grupper mot grupper, skapa kaos oordning och laglöshet men sedan ge sken av att man har kontrollen. De är ju fattiga. Fattiga människor har i Sverige rätt att strunta i lagar om de inte är etniska svenskar. Då måste lagarna följas till punkt och pricka. Inga hemlösa och fattiga svenskar skulle kunna bete sig som zigenarna gör i Sverige utan rättslig påföljd och ändå talas det så vackert om allas lika värde.    

Man har bestämt sig för att byta ut befolkningen (snabbare än planerat) och att förstöra Sverige från grunden. De människor som kommer hit känner inte någon lojalitet till Sverige och svenskarna utan till sina egna landsmän och sina länder i första hand. Sverige är för de flesta av dem en enda stor mjölkossa som de kan kränga bidrag och förmåner av för att kunna upprätthålla sina familjer, släktingar, kulturer, religioner, seder och bruk på bekostnad av  svenskarna och Sverige. 

Nationalstaten Sverige samt de andra nationalstaterna i Europa skall krossas men utan regelrätta krig. Detta är vad experimentet i sin helhet går ut på. Folkutbyte utan krig och istället genom indoktrinering och sinnesmanipulation där det svenska folket skall fås till att tro att de bär ansvar för alla världens fattiga människor och känna stor skuld över detta. Så stor skuld så att de blir villiga till att utplåna sig själva, sin kultur, sina religiösa rötter, sina seder och sina bruk samt sin ekonomi.

Vad som är rätt det skall svensken fås till att tycka är fel och vad som är fel skall svensken fås till att tycka är rätt. Att vilja skydda landet/gränserna och befolkningen från utsugare och kriminella element är fel. Utsugare och kriminella element skall Sverige istället värna om och skydda med motiveringen att de är fattiga eller påstår att de är fattiga trots att ingen bryr sig om att kolla om det verkligen är så det förhåller sig. Om de verkligen är så fattiga som de påstås vara. Oavsett så har de rätt att begå kriminella handlingar om de säger att de är fattiga.

De falska kyrkorna (som styrs av frimurare) hänger bara på. Det är synd om alla arbetsskygga zigenare och om alla som lyckas ta sig till Sverige även om deras avsikt inte är att arbeta för Sverige eller att söka Kristus. De är fattiga och då är det synd om dem. Men fattigdom har aldrig varit ett skäl till att kunna få bostäder (få bo där man vill) och andra förmåner i något annat land. Inte ens i Sverige där det alltid har funnits fattiga sedan århundraden tillbaka.

De fattiga har alltid behandlats som pesten trots att de har varit medborgare i landet och fattiga svenskar behandlas än idag, om de behöver hjälp, som andra klassens människor i förhållande till alla som strömmar in. Det är de nyanlända som får gå före i kön till bostäder, arbeten och bidrag och kyrkorna ger sitt tysta medgivande till att det är rätt trots att det är fel. 

Bibeln säger att den som inte tar hand sina egna i första hand (sin egen familj, sina grannar och folket i landet) är värre än en otrogen. Denna massinvällningspolitik som försegår just nu har inget stöd från bibeln. När jag säger detta till naiva kristna och icke andedöpta människor vars frimurarstödda pastorer och präster har predikat för dem att de har en skyldighet att ta hand om alla världens icke troende som anländer till Sverige och dessutom sedan ingå i ekumeniska samarbeten med dem (vilket syftar till att sätta Antikrist på tronen) så säger de att jag är dömande och kärlekslös och att man måste ta hand om alla fattiga och icke troende i hela världen.

Så var inte Guds plan och detta vet en del av dem innerst inne. Det går inte att placera tusen flyktingar utanför kungahuset och säga att de måste av sina egna medel (de har ju ganska mycket i apanage/socialbidrag varje månad) betala för dessa tusens uppehälle under hela deras livstid. Det går inte heller att placera fem "fattiga" flyktingar utanför en rik biskops dörr och säga att se, här är ditt och din familjs ansvar. Ni får försörja dem med era egna medel så länge de behöver försörjning trots att de är unga och arbetsföra.

Allt i Guds rike sker på frivillig basis har jag fått höra från en kristen vän (som varit kristen i femton år) men det svenska folket har fått hundra tusentals människor att försörja (varav många inte ens har flyktingsstatus) och som de tvingas försörja på grund av en korrumperad politikerkår som går i sionisternas ledband som är att utrota svenskarna och krossa Sverige som nationalstat samt den sanna kristna tron.

Man lägger kostnaden för fattiga från hela världen på de fattiga i Sverige (trots att de lyckats betala människosmugglare flera hundra tusen för att ta sig till Sverige) som står under den svenska staten och som den svenska staten har våldtagit flerfaldigt för att kunna betala sinnesslöa tjänstemän samt politiker och deras underhuggare som är köpta av den sionistiska maffian i syfte att kuva (tysta) och destabilisera det svenska folket.

Landsförräderi är ett brott och förr i tiden var det dödsstraff som gällde för landsförräderi. Idag är det en plats i sionsistmedias tv soffa där förrädarna sitter och inte fattar något och bara säger att hur har det kunnat bli så här? Vem vet något och vem kan svara på de frågor vi själva vägrar att ställa till dem som har ansvar och som de inte vill svara på om det skulle vara så att vi har några frågor?

Vi är nöjda med att få vara i rampljuset och få vara viktiga och få synas. Ju mer vi syns desto bättre. Vår organisation måste synas och även vi personligen då vi älskar att bli omtalade.  

Vi håller med. Allt händer bara av en slump och eftersom slumpen styr så måste vi spela mer på bingolotto eller bli vän med med de styrande och ingå i samarbete med dem (rösta SD eller gå med i någon kyrka) som går i sionistmaffians ledband eller är med i kyrkan.

FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik