Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

De tiggande entreprenörerna i Gnosjö vill ha mer

Publicerad 2015-02-23 13:40:00 i Mångkultur,

I somras bildade kyrkorna i Gnosjö kommun en stödgrupp för att hjälpa tiggare som kommit till kommunen. Gruppens arbete går ut på att tillsammans med andra välgörenhetsorganisationer ge långsiktig hjälp åt romer i Rumänien, och man lyckades samla in en stor summa pengar genom försäljning så att de skulle kunna klara vintern i sitt hemland. Ett land där man enligt många svenskar (inte minst kristna) är fientligt inställda till stackarna som diskrimineras av den ”ondskefulla” befolkningen vilket har lett till att de tvingas fly utomlands (till Sverige) för att tigga.

Idag har man förhoppningsvis börjat tänka till i Gnosjö och kanske man tids nog  kommer till insikt om att det inte är den stora nöden (massvälten) i EU (obs ironi) tillsammans med Rumäniens rasistiska agerande mot den romska ”folkgruppen” som gör att dessa individer (de flesta under fyrtio) vilka inget hellre vill än att arbeta, studera och göra rätt för sig, tvingas sitta utanför mataffärerna (snart utanför alla butiker) dag ut och dag in med sina skramlande muggar och säga heej, heej.

Vi har tidigare skrivit om den Rumänska ambassadören Raduta Mataches vädjan till svenskarna i media om att sluta uppmuntra tiggeriet eftersom det försvårar för romerna att integreras i det rumänska samhället och att bli anställningsbara. Men detta är inget som de patologiskt (sjukligt) goda svenskarna verkar bry sig om.

De har bestämt sig för att det är synd om de tiggande romerna trots att Rumänien har en omfattande plan (har fått en massa pengar från EU) för att stötta och integrera dem i det samhälle där de lever och har sina familjeband. De blir erbjudna familjestöd och utbildning för att kunna komma in på arbetsmarknaden och många av programmen (en femte del av de program som Rumänien har fått tillgång till genom EU, är riktade till den romska befolkningen), för integrering av zigenarna, grundar sig på så kallad positiv särbehandling.

De får bland annat företräde till universiteten och andra högre utbildningar och precis som alla andra EU länder har Rumänien ett sjukförsäkringssystem och en försäkringskassa med ett försäkringskort som varje medborgare (även romer då de är medborgare), kan införskaffa sig om de är intresserade av sjukvård.

Antalet romer uppgår till 600.000 i Rumänien och representeras av tre parlamentsledamöter och 161 borgmästarposter. Frågor som rör zigenare har för övrigt en särskild prioritet i Rumänien.

Raduta Mataches har uppmanat svenska myndigheter att resa till Rumänien och sluta skylla på Rumänien. Hon har sagt att väl där kommer de att förstå hur mycket man har gjort för att integrera romerna.

http://www.dn.se/debatt/att-tillata-tiggeri-forsvarar-for-romerna-att-integreras/

http://www.svt.se/nyheter/regionalt/vastnytt/rumaniens-ambassador-uppmuntra-inte-tiggeriet

Den hjälp som Gnosjöborna (stödgruppen) gav de tiggande romerna visade sig vara otillräcklig eftersom de direkt efter hemresan hörde av sig och krävde mer pengar. De var både besvikna och ilskna och menade att den hjälp de fått inte hade varit någon hjälp eftersom de varit tvungna att arbeta genom att sälja bröd som snälla Gnosjöbor hade bakat och ved som de hade skänkt och som de fick packa och klyva. Man gav dem också kantareller och lingon att sälja.

Nu hoppas stödgruppen i Gnosjö kommun att tiggarnas krav på mer pengar som de anser sig ha rätt till inte leder till allt för stora tråkigheter. Stödgruppen har tagit kontakt med polisen som håller ögon och öron öppna och ingriper om det behövs.

Stackars Gnosjöborna och stödgruppen som gick så långt som till att kalla de driftiga tiggarna, som de nu har hamnat i konflikt med och riskerar att få betala skadestånd till på grund av sin godhet, för entreprenörer.

Den kristna tidningen "Dagen" skriver här om de driftiga entreprenörerna:

http://www.dagen.se/livsstil/gnosj%C3%B6andan-hj%C3%A4lper-tiggare-1.275078

Det blir nog DO (dårhusets egen diskrimineringsombudsdåre) som får överta fallet och denna myndighet lär inte ge sig förrän entreprenörerna får ersättning för sveda och värk då de arbetade så hårt med att sälja bröd, ved, svamp och lingon samt med att klyva veden) som de naiva Gnosjöborna hade gett dem och som de fick behålla pengarna för efter försäljning.

Det ser mörkt ut på alla plan när det gäller Sverige och frågan är om och när folk tänker vakna och ta ansvar istället för att bara tycka synd om alla som det ser ut att vara synd om och som lyckas ta sig till Sverige.

De otacksamma entreprenörerna vill bara ha mer, mer och mer, men det kanske är den nya Gnosjöandan.

http://www.varnamonyheter.se/artikel/125248/brev-om-tiggare-vacker-reaktioner

Satans synagoga i Ukraina

Publicerad 2015-02-11 16:45:00 i Ideologier,

Den ryska revolutionen som i själva verket var en judisk revolution initierad av Satans synagoga (Sionister, frimurare och kabbala samt Talmud troende judar) var en god affär för den internationella finanseliten men också för dess medhjälpare och deras efterkommande.

De specialutbildade judiska yrkesrevolutionärerna (vilka tog sig ryska namn för att inte avslöjas som medlemmar/medhjälpare till Satans synagoga) däribland Trotskij vars riktiga efternamn var Bronstein, kunde med hjälp av den judiske bankiren Jakob Schiffs pengar, makt och inflytande, förfölja, terrorisera, våldföra sig på och mörda miljontals kristna ryssar och sedan lägga skulden på ryssarna.

Som om inte det var nog lyckades man införa den ogudaktiga (sataniska) ideologin kommunismen (ateism) i det ryska samhället vars rötter går tillbaka till de satansdyrkande judarnas ockulta skrifter samlade i “Kabbalan“ och i den Kristus fientliga Talmud (de äldstes stadgar).

Den moderna Kabbalismens förgrundsgestalter Isaak Ben Luria, Sabbatai Sevi och Jakob Frank (som vi har skrivit om i många inlägg här på bloggen) lade grunden till djävulens egen ideologi som ju handlar om att Gud inte existerar och att religionen (i synnerhet kristendomen) är ett opium för folket.  

Denna djävulska ideologi kan se mycket tilltalande ut på ytan och snärjer många människor genom att dess förespråkare presenterar ett socialt evangelium, ett godhetens evangelium som till det yttre handlar om allas lika värde, rättvisa (inte minst ekonomisk rättvisa), solidaritet, barmhärtighet med mera men som egentligen handlar om att föra över makt (människor) från Gud till Satan genom att få det onda att se gott ut och det goda att se ont ut. 

Målet för Satans synagoga är att människor skall tappa kontakten med sitt ursprung (gärna också med den närmaste familjen) och förlora sin nationella identitet och kultur. Identitetslösa individer som tänker, tycker och gör vad de blir tillsagda att göra, är exemplariska att kontrollera och styra över.

Det började i Sovjet och fortsätter i dagens Sverige samt på många andra ställen i världen. De “judiska” yrkesrevolutionärerna (ättlingarna till Sovjets kriminella judar, bland annat multimiljonären Robert Aschberg med flera) och medlemmarna/medhjälparna till Satans synagoga, är idag redaktörer, författare, förläggare, yrkesdebattörer, journalister (eller har andra uppdrag inom media) och istället för att förfölja, massarrestera och likvidera kristna ryssar, förföljer de och försöker driva alla som är emot Satans synagogas (Sionisternas) agenda till ruinens brant eller till självmord.

Så ser det ut även i Ukraina. Amerikansk judiska (sionistiska) bankirer har beslutat sig för att ta över landet och dess tillgångar men det tillåter inte Ryssland och därför har svensk - judisk (sionistisk) massmedia börjat hetsa mot Putin.

Putin har återinfört värdet av ryska traditioner i det ryska samhället, upprättat den rysk ortodoxa kyrkan, den ryska nationella identiteten, förbjudit genmanipulerade grödor (jämställt dessa med terrorism) och tagit kontrollen över den ryska centralbanken.

Av den anledningen har han blivit mycket impopulär hos den internationella finanseliten. SATANS SYNAGOGA vill kontrollera (ta över) alla länders centralbanker för att slutligen kunna förslava hela mänskligheten och att Putin vägrar släppa den ryska centralbanken i deras händer, gör dem ursinniga.

De lydiga megafonerna, journalisterna (de kallas åtminstone så trots att de inte är värda namnet), skriver som vanligt inte sanningen utan ljuger. De kristna i sin tur, vilka borde ha vaknat för länge sedan, sover vidare eller håller till i sina avfälliga kyrkor och församlingar där de hyllar Israel som den enda demokratin i mellanöstern.

Det är vad den sioniststyrda medieapparaten har tutat i dem samtidigt som lögnpredikanterna har tutat i dem att alla som är födda av judiska föräldrar idag tillhör det utvalda folket. Därför är det förbjudet att kritisera judar och judendomen. De blev ju också så utsatta under nazitiden.  

Media dikterar villkoren för den samhälleliga debatten och bestämmer vad som är ont och gott och vilka som är onda eller goda. Detta hade aldrig kunnat ske om Sveriges medborgare (världen i övrigt) hade fått veta sanningen om sionismen och om vilka (personer och intressen) som låg bakom den ryska revolutionen (för övrigt samma intressen som låg bakom nazityskland om vilket vi har skrivit tidigare).

Utan den tillrättalagda och bristfälliga historiebeskrivningen, som vi alla fick ta del av i skolan (som eleverna så tragiskt fortfarande får ta del av) hade man givit folk en möjlighet att lägga ihop ett plus ett på ett tidigare stadium och att avslöja lögnerna. Istället, vilket är magstarkt, och som ett resultat av alla de lögner som har serverats den godtrogna allmänheten under decennier, finansieras de sioniststyrda (ägda) medierna med skattemedel.

Sveriges befolkning (enskilda individer) får sålunda betala bland annat multimiljonären R. Aschberg (hans släktingar inom media) och hans kriminella medarbetare (som alla arbetar flitigt för sionisternas agenda) för att bli åsiktsregistrerade, uthängda, förföljda och psykiskt misshandlade om de hyser obekväma åsikter som kan leda till att sionisternas/satanisternas planer (vilket är Satans planer) för mänsklighetens framtid, omintetgörs.

Det är inte för intet som bibeln säger: 

“Ty den kamp vi hava att utkämpa är en kamp icke mot kött och blod, utan mot furstar och väldigheter och världshärskare, som råda här i mörkret, mot ondskans andemakter i himlarymderna” (Ef. 6:12)

Den ryske författaren Alexandr Solzjenitsyn ( 1918-2008) som satt i gulagläger (Sovjets motsvarighet till koncentrationsläger) har skrivit en bok som heter “Judarna i Sovjetunionen” (finns på ryska och tyska) där han detaljerat beskriver vilka som låg bakom den ryska revolutionen men boken får inte lov att tryckas i Sverige till skillnad mot Solzjenitsyns andra böcker. Konstigt!? Solzjenitsyn som har fått nobelpriset i litteratur och allt. 

Som tur är så bor vi (de flesta av oss) i alla fall inte i Ukraina och de som bor i Ukraina skulle nog (om de hade fått välja) föredragit att bli åsiktsregistrerade och förföljda istället för att bli brutalt mördade (lemlästade) i en konflikt, ett krig, som liksom de flesta andra konflikter och krig i världen (i dåtid, nutid, ja även framtiden om inte människor vaknar upp) har initierats av Satans synagoga.

“Jag känner din bedrövelse och din fattigdom - dock, du är rik! - och jag vet vilken försmädelse du utstår av dem som säga sig vara judar, men icke äro detta, utan äro en Satans synagoga” (Upp.2:9) 

Filmerna som jag hade tänkt lägga in gick inte att lägga in så det blir länkar till You Tube 

En Ukrainsk general berättar:

https://www.youtube.com/watch?v=uu8JolUBNfg

Donetsk - Judar styr i Ukraina:

https://www.youtube.com/watch?v=knMWlB4c_cY

Som ni följare av bloggen kanske har sett så är det nu möjligt att ge donationer. Eventuella bidrag (0 kronor hittills) går till inköp av bläckpatroner, kopiering och till att trycka upp evangelisationsmaterial. INTE till bloggaren personligen. 

FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik