Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Kyrkorna har duperats av Satan

Publicerad 2016-08-30 17:16:00 i Religion,

Kristna har sedan århundraden tillbaka blivit duperade av Satan och hans anhängare här på jorden och de flesta som kallar sig kristna tycks bortse från att Satan använder sig av människor (som är lojala mot honom) för att sprida sitt rike här på jorden precis som Gud använder sig av människor, pånyttfödda kristna, för att sprida sitt rike på jorden.

Eftersom han (Satan) på ett så utstuderat och skickligt sätt döljer sina verkliga avsikter, går majoriteten av mänskligheten i fällan. Till det yttre verkar han och hans medhjälpare för fred, enhet, utbildning, samarbete över gränser, kultivering, solidaritet, medmänsklighet, välgörenhet och för att göra världen så trivsam och bra som möjligt.

Genom att omskapa sig till en ljusets ängel med människornas bästa för ögonen, kan djävulen och ogudaktiga individer, vilka uppträder som om de tjänar rättfärdigheten, lägga under sig skapelsen.

“Och det är inget att förvåna sig över, Satan själv uppträder ju som en ljusets ängel. Inte underligt då om hans tjänare uppträder som om de tjänade rättfärdigheten. Men de skall få ett slut som svarar mot deras gärningar” (2.Kor.11:14-15)

Satan har sitt eget evangelium som är en förfalskning av Guds evangelium. Tillskillnad mot Guds evangelium så tilltalar Satans evangelium det köttsliga sinnet och förnekar det faktum att människan (i sitt naturliga tillstånd) är en fallen varelse och avskiljd från livet med Gud. Att hon är död i sina överträdelser och i sin synd och att hennes enda hopp ligger i att bli född på nytt.  

Som fallen (syndig) och avskiljd från Gud, kan människan, hur goda intentionerna än är, inte skapa någon varaktig fred, solidaritet eller rättvisa på jorden. Det går inte att skapa fred om inte synden och orättfärdigheten uppmärksammas och bekämpas och ersätts med den rättfärdighet som tar sin början i och med dopet i den heliga anden och pånyttfödelsen i Jesus Kristus.

Istället för att ta till sig detta, ägnar majoriteten av de kristna i Sverige (deras kyrkor), sig idag åt att nära det köttsliga sinnet hos alla invandrare (zigenartiggare) som anländer till landet i hopp om att få permanent bidragsförsörjning och allt gratis (sina köttsliga behov tillfredställda). Går det så går det och i de flesta fall går det bra.

Att uppmuntra laglöshet, synd, orättfärdighet (orättvisor), ljugande, bedrägerier har blivit som ett nytt budord inom den svenska kristenheten och man tror i sin naivitet att det är utblottade människor (så kallade flyktingar) med rena och ärliga hjärtan som kommer hit för att de inte har mat för dagen i sina hemländer utan lever i en total misär när det i själva verket är ekonomiska parasiter som kommer hit och som vet exakt hur de skall bete sig för att få dumsvenskarnas sympati.

Trots att majoriteten saknar giltiga identitetshandlingar vid ankomst, menar kyrkorna att det är samhällets ansvar att se till så att dessa får allt de påstår sig behöva och då inte minst bostäder som de förstås inte har råd att bekosta själva då de saknar precis allt.  

Att det finns tiotusentals hemlösa svenskar och svenskar som lever långt under EU,s fattigdomsgräns, är inget som kyrkorna engagerar sig i. De tillhör en grupp som det med automatik inte är synd om eftersom varken myndigheter, media eller det kristna ledarskapet, har sagt att det är synd om dem.

De får klara sig bäst de kan med de futtiga ersättningar de får och gå till soppköken för att äta.

När man påtalar detta (att de flesta invandrare/flyktingar/lycksökare har ljugit sig in i landet) för folk som kallar sig kristna så möts man antingen med ignorans eller med ett mummel om att man är kärlekslös, hatisk och obarmhärtig. Vi har en skyldighet som kristna att ta hand om främlingen brukar man säga.

Att ta hand om främlingen innebär inte enligt kyrkorna (de naiva kristna) att ge främlingen mat och tak överhuvudet fram tills att den kan åka tillbaka till sitt hemland utan det innebär att ge främlingen, alla främlingar (numera hundratusentals som söker lyckan och en god materiell standard i Sverige) allt de behöver materiellt sett (inklusive bostäder) och mer än så. På livstid. Efter det kan de måhända åka tillbaka till hemländerna (under kort eller lång tid på semester) med en svensk ersättning som trillar ner på deras bankkonton oavsett var i världen de befinner sig.

Jämför detta med berättelsen om den barmhärtiga samariten (i bibeln) som betalade värdshusvärden pengar för att inhysa den misshandlade så länge han var dålig efter misshandeln. Den barmhärtiga samariten sa inte till värdshusvärden att jag betalar för den misshandlade så att han kan bo på ditt värdshus resten av livet och sedan även för hans familj som förstås också vill bo tillsammans med honom på värdshuset under resten av livet.

Kyrkornas medlemmar tror inte att ofrälsta invandrare (varav alla kallas för flyktingar) skulle kunna tänka sig att ljuga (gå mycket långt i sitt ljugande) för att få ett bättre liv materiellt sett i Sverige. De tror att alla ofrälsta (lycksökare och parasiter) är ärliga och renhjärtade när de säger att de är fattiga och ensamma. Därför köper man deras snyfthistorier (liksom tiggarzigenarnas snyfthistorier) med hull och hår. Något annat är kärlekslöst, obarmhärtigt och hatiskt.

Att de avfälliga kyrkorna (dess medlemmar) indirekt arbetar för Satan och för folkmordet på svenskar bekommer dem inte det minsta så länge de får känna sig goda som lyckas ta hand om alla fattiga från hela världen. Så säger ju “deras bibel”(deras egna uppfattningar/människoverk) att man skall göra (så länge man personligen inte behöver stå för kostnaderna för sin godhet) även om det står i den riktiga bibeln att de som inte tar hand om sina egna i första hand, är värre än otrogna.

“Men om någon icke drager försorg om sina egna, först och främst om sina närmaste, så har denne förnekat sin tro och är värre än en otrogen” (Tim. 5:8).
 
Kyrkorna av idag är värre än otrogna och dessutom har de blivit avgudadyrkare som kompromissar hej vilt med andra människors gudar (andra religioners uppfattningar av Gud) genom olika villoläror som syftar till att leda bort människor från den rätta tron. AA/NA, Celebrate Recovery, New Wine, New age, Ekumenik, HBQT rörelsen, religionsdialoger med tillhörande kompromisser.
 

Det angår väl inte dig sa polisen

Publicerad 2016-08-30 14:58:00 i Mångkultur,

En kristen bekant till mig i en stad i mellan Sverige var för ett tag sedan och handlade i den affär där hon brukar handla och självklart så sitter det en Rumänsk eller Bulgarisk tiggare (i detta fall en tiggerska) utanför, vilket det gör utanför alla matbutiker i hela Sverige (med något enstaka undantag) idag, liksom utanför pressbyråerna, Seven eleven, systembolagen, kyrkorna (varje söndag) med mera.  

Den “fattiga stackaren” (givetvis är alla tiggande EU medborgare/zigenare helt utblottade då befolkningarna i deras hemländer är ondskefulla och har förbjudit dem att tigga samt att arbeta och studera) sitter med ett plakat och ser nödlidande ut när min bekant går in.

Hon såg inte vad som stod på detta plakat men det brukar ju stå att jag behöver pengar till mat, till barnen i Rumänien eller Bulgarien, till pappas medicin, till en operation etcetera.

När hon går ut så ser hon att tiggerskan går iväg med en man som ser ut att komma från samma folkgrupp och min bekant skyndar lite på stegen för hon blir nyfiken över vart de skall ta vägen.

Hon ser dem hoppa in i en ganska fin och ny bil och bilen rullar iväg. Min bekant hinner dock att ta registreringsnumret på bilen och går hem för att kolla upp vem som äger denna bil.

Det visar sig att bilen har körförbud och en falsk registreringsskylt så hon ringer polisen och uppmärksammar dem om detta.

När hon har berättat om tiggerskan (som brukar sitta utanför denna affär) och allt vad hon såg samt hade lämnat över registreringsnumret på bilen till polisen så säger polisen att, “det angår väl inte dig”.

Min bekant blir förstås chockad samtidigt som hon får nypa sig i armen då hon inte tror att det är sant det hon hör, men fortsätter och säger att bilen kan ju vara stulen och dessutom är det väl inte tillåtet att köra runt i bilar som har körförbud.

Då säger polisen än en gång till henne att “det angår väl inte dig”.  

Detta säger mer om polisen än om de laglösa tiggarna (zigenarpatrasket) som är här och parasiterar för att det finns så många dumhuvuden till svenskar (inte minst kristna) som ger dem pengar och allmosor.

När jag var i kontakt med polisen (för cirka två år sedan) angående tiggerskan som sitter utanför den affär där jag själv brukar handla (då hade hon suttit där i cirka 1.5 år) och som sitter kvar än idag (förutom när hon åker till Rumänien på semester, men då sitter det alltid en annan tiggare på samma plats) så säger jag att EU,s lag (vilken gäller för alla EU medborgare, även zigenartiggare) talar om att en EU medborgare har rätt att vistas i ett annat EU land under tre månader och under förutsättning att de kan försörja sig själv.

Jag sa till Kling och Klang (polisen) att uppenbarligen kan inte denna parasit (som är i trettioårsåldern) försörja sig själv eftersom hon sitter varje dag från klockan 10 till cirka 18 på kvällen och tigger utanför affären.

Då får jag till svar att det är inte förbjudet att tigga i Sverige.

Det vet jag sa jag, men om EU medborgare (oavsett om det handlar om zigenare eller andra), börjar tigga i Sverige så fort de anländer så måste det ju innebära att de inte kan försörja sig själva. Med andra ord har de inte rätt att vara här och då skall polisen se till så att de förpassas ut från landet.

Då säger polisen ännu en gång att det är inte förbjudet att tigga i Sverige.

Den svenska polisen (liksom det övriga rättsväsendet) är ett stort skämt och de medverkar till att laglösheten (kriminaliteten) breder ut sig. De övriga myndigheterna samt kyrkorna gör exakt samma sak då det är synd om de laglösa (de kriminella). Dessa måste vi göra allt för att hjälpa. DET HANDLAR JU OM FATTIGA MÄNNISKOR säger de ofrälsta inom de avfälliga kyrkorna/församlingarna utan att de vet något om dessa "fattiga". De vet med andra ord inte om de är fattiga eller ens vilka de är.

De lyssnar till lögn efter lögn (den ena snyfthistorien efter den andra) som kommer från lika ofrälsta “bedragares” munnar. Bedragare som tillåts att ljuga dem rakt upp i ansiktet eftersom kristna i Sverige har fått lära sig att alla som tar sig till Sverige saknar precis allt. Här måste de därför få allt de behöver. Inte tillfälligt utan på livstid då de alla påstår att de är fattiga och har flytt från krig och förföljelser.
 
 

Judarna och deras hatskrift Talmud

Publicerad 2016-08-30 08:04:00 i Satans synagoga,

 
Här är en artikel (publicerad på bloggen 2015) om Martin Luther och judarnas lögner:
 
http://experimentlandet.blogg.se/2015/july/om-judarna-och-deras-logner.html
 
Videon hittades på denna blogg;
 
http://alertsweden.bloggo.nu/Talmud-och-Luther--Video/
 
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik