Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Hitlers Tyskland och Sion äldstes protokoll

Publicerad 2016-03-31 18:48:00 i Satans synagoga,

I slutet av 1800 talet möttes de äldste av Sion i syfte att dra upp riktlinjerna för hur de skall kunna lägga hela världen under sin kontroll. Dessa protokoll kom i händerna på utomstående i Ryssland och fram tills denna dag har man från maktelitens håll gjort allt för att få allmänheten (de som har hört talas om dem) att anamma åsikten att protokollen är antisemitisk propaganda.

Det “märkliga” är att sedan dess och fram tills dags datum har världen utvecklats precis som förestavats i dessa protokoll.

En handskriven kopia av protokollen som ursprungligen utgavs av Sergei Nilus fördes ut till England där de än idag finns förvarade på Brittiska Stadsmuseet.

Den Österrikiska fackföreningsmannen Walter Rathenau skrev i tidningen “Winer Freie Presse" 24 december 1912:

“300 män, av vilka var och en känner varandra, styr ödet av den europeiska kontinenten, och de väljer själva sina ersättare ifrån lojala lärjungar”.

Finns det någon sammanslutning/organisation i världen som har 300 medlemmar? Vilka styr i såna fall denna sammanslutning?  

Protokollen menar att frihet och rättigheter inte existerar för människorasen. Rå styrka dikterar vad som är rätt och då sionisterna har denna styrka och deras gud (Satan) har gett dem i uppdrag att lägga hela världen under sig, är det deras plikt att utföra detta.

Endast genom att tillsätta skrupelfria diktatorer kan människor piskas till underkastelse. Människomassor utan ledare är vilda och onda och kan av den anledningen lätt utnyttjas av despoter som styr dem.

Ungdomen måste förledas genom spridande av alkohol och andra droger samtidigt som man måste bryta ner ungdomarnas moral vilket sker genom att krossa familjen och det inflytande familjen kan tänkas ha på ungdomarna. Man förespråkar en lös sexualmoral och sionisterna skall själva gå i täten för detta genom ekonomisk marknadsföring.

Kristendomen skall ersättas med en humanistisk och social livsfilosofi som kommer leda till att de kristna förlorar greppet om vad som är rätt och fel.

Är inte allt detta precis vad som har skett och sker?

Då protokollen är sataniska (en Satans plan för den samlade mänskligheten) är det inte särskilt konstigt om människor som har givit sin själ till Satan genom att anamma ockultismen (Satansdyrkan) blir alldeles till sig och detta var vad som hände en av nazismens ideologer, en man vid namn Albert Rosenberg.

Albert Rosenberg var en ung och förmodligen ganska olycklig man (24 årig studerande och son till en skomakare i staden Reval (Tallin i Estland) som mitt i revolutionens Ryssland (sommaren 1917) sitter i Moskva och läser och studerar när plötsligt en okänd man kommer in och lägger en kopia av Nilus senaste bok på bordet för att sedan försvinna lika plötsligt som han kom.

Den unge Alfred tror att något övernaturligt har hänt och att boken kommer att ge honom de svar han söker.

Skall tilläggas att Ryssland vid denna tiden hade tagit Estland från Sverige och gjort det till en rysk provins. Hela hans nation har sålunda fallit samman och för Alfred finns det ingen säkerhet mer. Han talar om att den andemakt (demon) som har fått nationerna att gå emot varandra har talat till honom och att han, Alfred, har fått i uppgift att tyda detta övernaturliga budskap.

Visst låter det som en saga (en tragisk sådan) men det mest tragiska är att Alfred Rosenberg flydde till Tyskland där han blev en av Hitlers närmaste män. Han använde boken till att utveckla den terror som nazisterna släppte lös på det tyska folket och på judarna samt på alla dem som blev förslavade av de tyska nazistarméerna.

Rosenberg anlände till Munchen 1919 och blev medlem i det nationalsocialistiska partiet, som vid denna tid inte hade Hitler som ledare. Här mötte han män som skulle komma att spela en ledande roll i utvecklingen av det nazistiska partiet bland annat Ernst Röhm som var en före detta kapten i tyska armén tillika homosexuell samt Rudolf Hess med flera.

Tids nog när Hitler hade blivit introducerad till partiet blev Rosenberg chefredaktör för partiets tidning “Völkischer Beobachter”. Rosenberg utvecklade det nazistiska partiets ideologi, det vill säga dess intellektuella utformning.

Som bas hade han Nilus bok samt idéer som Houston Stewart Chamberlain hade utvecklat angående de mänskliga raserna. När Hitler satt i fängelse efter den misslyckade kuppen 1923 blev Rosenberg partiets ledare fram tills att Hitler blev frisläppt. År 1934 kom han ut med en bok som hette “Tjugonde århundradets myt” och i denna behandlade han den tyska rasens överlägsenhet över andra nationaliteter.

Rosenberg var när han flydde från Ryssland djupt förankrad i den kristna tron men efter det att Hitler tagit makten blev Rosenberg en fanatisk fiende till de kristna samfunden i Tyskland (så kan det gå när Satan får styra) och var den som ledde attackerna mot de kristna i Tyskland.

Rosenberg hade kontakt med den norska nazisten Vidkun Quisling och introducerade denne till Hitler som en framtida diktator i Norge under Tyskland.

Rosenberg överlevde andra världskriget och blev tillfångatagen och ställd inför rätta i Nurnberg där de män som satt som domare var samma män som hade sett till så att nazisterna kom till makten (konstigt så det kan bli). Rosenberg dömdes för krigsbrott och blev hängd den 16 oktober 1946.

Makteliten (densamma då som nu med skillnaden att det är nya människor som tagit över då Rosenberg och hans gelikar har förpassats till helvetet) följer exakt samma agenda som finns beskriven i Sion vises protokoll och det kommer dom att göra tills de nått sitt mål om världsherravälde.  

Källa:

“Bibelns budskap i de yttersta dagarna” av pastor John. S. Torell

Här kan ni läsa protokollen på svenska och mer om den sataniska sammansvärjningen (konspirationen) som varje dag gör livet outhärdligt för oskyldiga människor i Sverige och världen över (då liksom nu) och som skapar enorma flyktingströmmar (krig, elände, misär) samt sätter grupper mot grupper (vänster mot höger, höger mot vänster, religioner mot religioner, ja faktum är att även ideologierna har skapats av samma Satans hantlangare) allt medan de kristna som borde vara världens salt (samt de flesta andra) sover sött (alternativt försöker att vara så goda som möjligt) och hoppas på att det förr eller senare kommer att räcka med att säga: “Vi lydde bara order”.  

Vems order är frågan?

Protokollen finns att läsa på svenska en bit ner i artikel:
 
http://alertsweden.bloggo.nu/THE-PROTOCOLS-OF-THE-LEARNED-ELDERS-OF-ZION/
 
 

Sjukpenning för ett svenskt skattehjon

Publicerad 2016-03-29 19:37:00 i Allmänt,

Efter ytterligare ett telefonsamtal med en misstänksam och inte lika tillmötesgående handläggare (som talade perfekt svenska) på försäkringskassan fick jag veta att en person som har arbetat och haft en årsinkomst på cirka 200.000 kronor om året i Sverige (det finns dom som av någon anledning har haft så lite som 200.000 kronor om året i årsinkomst), efter skatt får en dagersättning på 300 kronor om den råkar bli sjuk och behöver sjukpenning.

Den som har haft en något högre årsinkomst runt 300.000 per år (fick jag veta) får en dagersättning efter skatt på cirka 446 kronor om dagen.

Att jämföra med en nyanländ invandrare (vem som helst som slängt passet vid ankomst vilket majoriteten gör för att få nya identiteter) som får 308 kronor i dagersättning för att delta i SFI (som gynnar dem själva eller som borde gynna dem själva) eller i allehanda aktiviteter i arbetsförmedlingens regi och som kan handla om att lära sig hur man beter sig i Sverige vilket vi skrev om i föregående inlägg.

Jag frågade om det för den som blir sjuk och som har arbetat (oavsett årsinkomst) finns några bidrag att söka om de har barn.

Några sådana bidrag finns det inte enligt försäkringskassan. Om den ensamstående inte klarar sig på 300 eller 400 kronor om dagen när den har blivit sjuk (oavsett om den har barn) så finns det inga extra bidrag att söka utan då är det socialtjänsten som får ta vid så att familjen kan hålla huvudet ovanför vattenytan.

Då fungerar det som så här:

Efter ett samtal med en ung och nyutbildad socionom på socialtjänsten (försäkringskassans samarbetspartners när det gäller att jaga svenskar med blåslykta och få dem att erkänna att de är bedragare (vilket alla svenskar självklart är, det räcker med att se svensk ut, och inte minst när det gäller assistanshärvorna där vissa folk spelar multihandikappade (de kan inte klä sig själva och inte äta själva utan behöver dygnet runt assistens) men sedan (nästa dag) dansar runt med kaniner på nöjesfältet “Liseberg” i Göteborg eller blir de sina egna företagare för att kunna ge släktingarna bidrag, finns det inga bidrag att söka.

Det känns nästan lite makabert att ens behöva rota i allt detta när det finns journalister som tjänar massvis med pengar på att säga sanningen om dårhuset Sverige och som får mycket betalt för att göra det men som istället säger att:

Alla är vi svenskar…Vad annars? Allas lika värde och vi gillar olika (ju mer olika desto bättre) ??? Alla är en tillgång för Sverige!

Socialtjänsten (bracka, som di gamla kallade denna institution för) tillsammans med försäkringskassan kan bevilja max 13.700 kronor i månaden till en ensamstående svensk trebarnsmamma fick jag veta tillskillnad mot de 23.645 kronor som försäkringskassan (hela världens socialbyrå) beviljar ensamstående mammor (pappor) från hela världen och som de får utbetalt varje månad utan att någon har bett dem att komma hit.

För vem har bett dem att komma hit? Vem har bett dem att komma hit för att dränera socialförsäkringssystemet som de inte har betalat en enda krona till? Dessutom vill de ta hit sina anhöriga som anhöriginvandrare som även de ska kunna få leva på samhällets bekostnad.
 
En ensamstående svensk socialbidragstagare får 3.800 per månad efter att hyran (som inte får överstiga 5000 kronor) är betald.  

Om de som vill ha dem hit och som tjänar hur mycket pengar som helst på att stå upp för det multikulturella samhället, har vi skrivit mycket om här på bloggen. Det är Satans synagoga, de talmudiska och kabbalistiska judarna, (Illuminati) som sedan den franska revolutionen har stått bakom alla revolutioner och krig i världen och som har gett sin själ till Satan och som idag äger pengarna och med pengarna makten…De äger även den svenska regeringen (Sveriges riksbank) och alla svenska myndigheter.

Allt för att de ska kunna fullfölja sin sataniska agenda om världsherravälde.De har genom pengarnas makt kunnat köpa alla regeringar och alla länder som sitter likt nickedockor då de (regeringarnas medlemmar och kyrkornas ledarskap) vill kunna leva ett bra liv med en bra materiell standard.

De som har i uppdrag att värna folket och landet i det de kallar för DEMOKRATI  har fullkomligt vänt sig till mamon. Om allt detta har vi skrivit mycket om på denna blogg.
 
De bryr sig inte om rättfärdighet, rättvisa, OM VAD SOM ÄR RÄTT ELLER FEL DÅ DE ÄR TOTALT INDOKTRINERADE AV Satan och tar emot judaspengarna som delas ut till dem varje dag från den sionistiska maffians håll.

Förräderi och lögn har sedan begynnelsen varit Satans agenda.  
 
Jesus säger så här om den judiska maffian (fariséer och skriftlärda) som hade etablerat sig innan han kom till jorden och som slutligen såg till att han korsfästes:

“I haven djävulen till eder fader, och vad eder fader har begär till det viljen I göra. Han har varit en mandråpare från begynnelsen, och i sanningen står han icke, ty sanning finnes icke i honom. När han talar lögn , då talar han av sitt eget, ty han är en lögnare, ja, lögnens fader” (Joh. 8:44).
 
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik