Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Svenska barn får betalt för att umgås med vuxna asylsökande

Publicerad 2016-07-28 15:21:00 i Mångkultur,

Magdalena Hautala är ett av de ”barn” mellan 14-15 år som Svenljunga kommun betalar för att umgås med asylsökande unga vuxna. Hon och de andra femtio barnen som deltar i Svenljunga kommuns integrationsprojekt får femtio kronor i timmen för att bli kompisar med asylsökande.

I Sverige är alla under arton år, barn. 
 
Ungdomar mellan fjorton och femton år (antar att Magdalena och hennes kompisar inte kan eller har något intresse av att ljuga om sin ålder) är definitivt barn till skillnad mot många av dem de nu får betalt för att umgås med och som kallar sig barn men som inte är några barn utan i de flesta fall unga vuxna från tjugo år och uppåt (ibland över trettio år) vilka har ljugit sig in i landet för att få allt gratis inklusive dygnet runt uppassning på de så kallade ”barnhemmen” i väntan på att få hit sina familjer.
 
Hör här vad barnen själva säger:
 
http://kimmoa.se/rn/visa?UID=10554958&HTTPS=1

I den artikel från SVT nyheter som jag refererar till, sägs det att de som fortfarande är asylsökande tyvärr inte får någon lön för att umgås med sina nya svenska kompisar eftersom det inte gick att ordna arbetstillstånd. Istället får de sin ersättning i form av Lisebergsbesök. Det innebär alltså att man har försökt att få till det så att även de asylsökande kan få lön för att vara asylsökande och umgås med Magdalena och de andra barnen (mellan 14-15 år).

Vad skall man säga annat än att detta land stinker och att vi alla snart lär arbeta inom den tydligen så lukrativa asylindustrin på ett eller annat sätt för att ta hand om alla asylsnyltare vare sig vi vill eller inte.      
 
50 kronor i timmen skattefritt för en fjorton eller femtonåring som bor hemma, är mycket bra betalt (några hundralappar om dagen kan bli en tusenlapp i veckan skattefritt och några tusenlappar skattefritt i månaden) men som vanligt (det innebär inte att jag missunnar Magdalena och dom andra ”barnen” sina välförtjänta pengar) vägrar man tala om vilka det är som får betala. Inte heller höjs det några kritiska röster om barnarbete (som är förbjudet enligt svensk lag).  

Istället konstaterar man  att projektet tycks vara lyckat.

Aian Houseen från Somalia som har varit i Sverige i tre år (har det ens varit något påtagligt krig i Somalia de senaste tre åren??) och som genom projektet har lärt sig mycket både om det svenska samhället och om de som är födda här, har utökat sin bekantskapskrets. Från att tidigare ha haft två kompisar har hon nu fem.

Det måste anses vara lyckat vilket de arbetande barnen förstås kan skriva under på så länge de får ha kvar sina sommarjobb och bland annat får vara ute och paddla kanot samt vistas i naturen tillsammans med de asylsökande.

Kanoterna lånar Svenljuga scoutkår ut. Gratis!  
 
Läs artikeln här:

http://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/ungdomar-far-betalt-for-att-umgas

Troligtvis så hade dessa arbetande barn även kunnat tänka sig att umgås med de äldre och handikappade på ålderdomshemmen genom att ta ut dem på promenader (kanotfärder, forsränning med mera) om de hade fått 50 kronor i timmen skattefritt för besväret. Men det kostar för mycket pengar för kommunerna trots att det är de äldre (handikappade, sjuka, arbetslösa) som idag tvingas betala mest för ockupationen av det land (Sverige) som de betalat in skattepengar till under hela sin livstid. Pengar de inte får se röken av idag utan som går och har gått till asylindustrin.
 
De får helt enkelt klara sig själva om de inte har några anhöriga som förbarmar sig över dem eller ansöka om speciellt bistånd för att få komma ut i dagsljuset (få mänsklig kontakt) vilket sällan beviljas då det saknas både tid och resurser.

Det viktiga är att Aian, Mohammed, Masmoud, Samira och alla andra som är här för att snylta och för att på sikt få hit sina stora familjer, får nya kompisar, nya barnarbetande kompisar, förutom gratis utbildning, gratis bostäder och en räckmacka in på arbetsmarknaden om de vill arbeta (vill eller kan de av någon anledning inte arbeta så går det också bra) samt tillgång till hela det sociala skyddsnätet som andra har betalat för.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik