Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Ytterligare ett integrationsprojekt för "göteborgare" födda i Afrika till en kostnad av 32 miljoner

Publicerad 2017-02-10 11:59:00 i Mångkultur,

Svampodlingar, mjölkgetter och hästdrivna gräsklippare är framtiden för nordöstra Göteborg tror kommunen. Nu satsas 32 miljoner i ett nytt förortsprojekt som får hård kritik.

– Vi har göteborgare födda i Uganda och Etiopien där agroforestry är en viktig näring. Vi ser gärna att Göteborg blir pionjärer på det, säger projektledaren Dan Melander.

– Hade jag velat jobba med djur eller odlingar hade jag åkt tillbaka till Namibia. Det här projektet är ren rasism, säger Florence Hansen i Angered.

Projektet Stadslandet Göteborg fick grönt ljus strax innan årsskiftet då kommunen beviljades knappt 13 miljoner kronor i stödpengar från EU. Projektet kommer pågå i Angered, Backa, Hammarkullen och Bergum och drivs av Business Region Göteborg i samarbete med flera olika förvaltningar. Slutnotan förväntas hamna på 32 miljoner, varav majoriteten bekostas av kommunen.

Satsar på "koldioxidsnål innovation"

– Vi vill att både invånare och etablerade företag ska kunna mötas och skapa nya gröna jobb. Och samtidigt utreda strategier för ekologisk hållbarhet och rättvisa, säger Dan Melander som är projektledare på Business Region Göteborg.

För pengarna kommer Göteborgs kommun bland annat satsa 1,9 miljoner på en kommunikatör fram till och med 2019. Majoriteten, cirka 20 miljoner, satsas i så kallade "nav" och "testbäddar" som ska fungera som mötesplatser och testmiljöer för olika projekt där "koldioxidsnål innovation" är utgångspunkten.

Mer grönsaker och närproducerat

På sikt är syftet med Stadslandet att ta fram en plan för att öka andelen närproducerade livsmedel samt att göra en förstudie kring "koldioxidsnåla närlogistiksystem". Bland annat lyfter man en möjlighet att transportera sopor, människor och grönsaker med eldrivna minitransporter.

Exakt vad som ska testas är fortfarande öppet. En del förslag har man dock redan presenterat i en förstudie.

Här föreslås bland annat satsningar på plantskolor, växthus och odlingar enligt förstudien kan till exempel odling av nötter, bär och svampar bli kommersiellt gångbart i Göteborg om det samtidigt odlas i redan befintliga slänter, skogsdungar och grönytor mellan bostadsområden och vägar, så kallat "agroforestry".

Läs mer här:

http://www.gp.se/nyheter/g%C3%B6teborg/satsar-32-miljoner-p%C3%A5-svamp-getmj%C3%B6lk-och-h%C3%A4stgr%C3%A4sklippare-1.4148563

Kommentarer

Postat av: Babylon

Publicerad 2017-02-14 18:41:05

Babylon håller på att byggas Satans sista drag innan han inser att han är bunden för tusen år för att sedan kastas i helvetet för evigt!

Svar: Så är det men det kan inte (vägrar) de samfundskristna, som tror att de kan fixa hela världen, se. De har blivit förblindade för de har ingen kärlek till sanningen och faller därför rakt i Satans fälla genom att stödja alla makabra multikulti projekt och fri invandring (mestadels av fiender till de kristna) som det falska kristna ledarskapet (vilka älskar världen och Satan mer än Gud) prackar på dem. De intalar dem att mångkultur och massinvandring av främmande folk med olika religioner (avgudar), leder till något gott och att det är Guds vilja att ett nytt Babels torn (utan Gud) skall byggas..
experimentlandet.blogg.se

Postat av: alert

Publicerad 2017-02-15 07:47:08

Satans bluff är att få alla människor koncentrerade på annat än sin själ!

Svar: Sant, och han använder sig gärna av människor för att det skall bli så då han vet att människor är beroende av andra människor på olika sätt.
experimentlandet.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik