Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Trump hit och Trump dit

Publicerad 2016-11-12 07:12:00 i Satans synagoga,

Egentligen hade jag inte tänkt att kommentera det faktum att Donald Trump blev vald till president men känner att jag måste skriva några rader. Inte minst med anledning av den hysteri som har blossat upp i de etablerade medierna men även i de sociala medierna.

Spekulationer om vad som kommer att hända i världen, i Europa och i Sverige när, den för många onda, och den för många goda, Trump, intar presidentposten, duggar tätt men det enda som tyvärr kan konstateras är att de som innehar den verkliga makten över världen och mänskligheten, har lyckats med att sätta grupp mot grupp (grupper mot grupper) ännu en gång.

För vilken gång i ordningen under historiens lopp, skall låtas vara osagt. Det är bara namnen på de verkliga makthavarna/deras lakejer (lydiga knähundar) och de olika företeelserna (problemen) som skiftar. 
 
Ingen kan bli president i USA om den inte kallar sig kristen och om den inte är positivt inställd till Israel och till sionismen. Trump påstås ha blivit kristen under sommaren (mycket lägligt!, men gör trots detta satanstecken se länkar nedan) efter att ha varit i kontakt med olika amerikanska pastorer samtidigt som han hyllar Israel och sionismen liksom Israels sionister (sionistregering) hyllar honom.

http://experimentlandet.blogg.se/2016/november/israels-president-gratulerar-sionisten-trump.html
 
http://experimentlandet.blogg.se/2016/november/vem-ar-egentligen-donald-trump.html

Egentligen borde det räcka med denna information för att väcka människor i allmänhet och kristna i synnerhet samt de som är nationellt sinnade av vilka många tycks vara bedövade eller totalt vilseledda då de verkar tro att saker och ting kommer att förändras till det bättre med Trump bara för att han vill införa en ny invandrings och klimat politik.
 
Känner vi inte igen detta? Går det inte att dra paralleller till det ”invandringskritiska” partiet Sverigedemokraterna/Sionistdemokraterna här hemma i ankdammen? Vad har dessa åstadkommit sedan de blev sionisternas och staten Israels bästa vänner?

Idag, den 12,e november, blir det en stor demonstration i Stockholm mot främlingsinvasionen. Är det någon som tror att Jimmi Åkesson eller de övriga inom SD,s ledning, kommer att delta? Varför deltar de inte och varför uppmanar de inte sina väljare att sluta upp? Var det inte deras motstånd till invandringen som ledde dem till köttgrytorna?

Läs mer om den politiska sionismen, om vilka som äger och styr världen och om de politiska sionisternas religion som är satanism samt om deras agenda för världen och mänskligheten:
 
http://experimentlandet.blogg.se/2014/march/kabbalismens-avkomlingar.html
 
http://experimentlandet.blogg.se/2014/september/sionisternas-och-kabbalisternas-makt-i-sverige.html
 
http://experimentlandet.blogg.se/2014/november/sionisternas-patent-pa-sanningen.html
 

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2017-01-24 03:24:48

Det börjar låta som vem är vem i grekisk mytologi. Om man frågar en kristen om Jesus var jude eller fråga en muslim om Mohammed var jude eller kristen så upprör man människor. Man vill inte svara. Varför? Jo för vi räknades till judar från början. Alltså judar, kristna o muslimer.

Svar: Ja, det ligger en del i det du skriver.
experimentlandet.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik