Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Microsoft har lurat användarna i flera månader

Publicerad 2016-07-26 08:19:00 i

Nu är det alltså bevisat. Sedan slutet av mars i år har Microsoft lurat på användarna Windows 10 genom en dialogruta i Windows 7 och 8.1 som uppmanar användaren att schemalägga en uppgradering och som gör det självmant om man stänger ned den.

För att slippa uppgradera måste man klicka på en liten blå text för att schemalägga på nytt. Då finns det endast tre val:

1. Uppgradera nu.
2. Uppgradera ikväll.
3. Välj tid när du vill uppgradera.

Som, längst går det att skjuta upp processen i fem dagar.

Tack för det!

Inte konstigt att användarna känner sig lurade när pressen från Microsoft ökar gradvis och de till varje pris vill att så många som möjligt ansluter sig till Windows 10.

Nu backar Microsoft och inte minst sedan de tvingats betala skadestånd till en småföretagare för att hennes pc uppgraderades utan hennes medgivande.

Och tro det eller ej. Windows 10 är numera störst i Sverige och slår Windows 7 med god marginal.

MYCKET EGENDOMLIGT?  

Läs mer om Microsofts fula knep här:

http://techworld.idg.se/2.2524/1.659151/microsoft-tvingar-windows-10

Vi hade kunnat stanna vid detta efter konstaterandet att Microsoft tar till ohederliga och avskyvärda trix vilket vi idag gör med så mycket annat som händer i samhället och i världen.

Vi säger usch och fy och knyter nävarna i byxfickorna istället för att ställa oss relevanta frågor om VARFÖR det sker saker och ting som knappast någon vill ha men som mot vår vilja prackas på oss. Detta utan att vi på allvar får göra våra röster hörda.

Nämner inte vad jag i första hand syftar på för det vet redan alla som läser denna bloggen.

Varför är Microsoft (i detta fallet) så måna om att alla skall ha Windows 10 och varför är det gratis? (åtminstone fram till den sista juli). Bara detta borde få vem som helst att inse att det är något lurt med det hela.
 
När sedan Microsoft erkänner att Windows 10 är ett spionprogram som kartlägger och samlar in information om sina användare borde det bli ramaskri bland befolkningen men man verkar nöja sig med att Microsoft lovar att bättra sig.

Nu när de redan har fått in en stor del av befolkningen i sitt system så att de kan spionera hej vilt, lovar de att bättra sig.

Detta är typiskt i vår ”DEMOKRATI” med stort D.  
 
När politiker eller högt uppsatta företrädare för olika myndigheter, blir påkomna med fingrarna i syltburken eller när stora företag (myndigheter) gör sig skyldiga till BROTT, så lovar de att bättra sig. Ingen ställs någonsin till svars!!!

Alla människor som har en förmåga att tänka självständigt förstår vad som händer i vårt samhälle och i världen.

Det är bara en tidsfråga innan varje människa som använder sig av nätet måste godkännas.

Genom att inte agera, reagera, ger vi dem som äger och styr Internet, bankväsendet, massmedia, de stora multinationella företagen, myndigheterna, vår tillåtelse till denna framtida verkligen.

En verklighet som inte ligger alls långt fram i tiden.

Kontrollsamhället är här för att stanna och för att utbredas ännu mer fram tills att ett fåtal personer (satanisterna med Satans synagoga i täten) har tagit kontrollen över hela mänskligheten. Över allas varande och görande.

Det bästa är förstås om ”de dumma fåren” (det är nämligen den inställningen de har till sina medmänniskor), frivilligt ställer upp på denna agenda genom olika val som inte är några egentliga val utan ett val mellan att acceptera eller att inte acceptera denna deras sataniska agenda.

Den/de som inte accepterar tvingas tillslut att ställa sig utanför samhället. Vad det handlar om är alltså valet mellan att godta satanisternas planer för mänskligheten eller att tvingas ut i periferin till och leva ett liv utan några rättigheter och utanför samhället.    

Det är även en tidsfråga innan vi genom dylika knep som Microsoft idag tar till, tvingas att säga ja till ett chip för att kunna köpa och sälja vilket bibeln (Uppenbarelseboken) beskriver.

Metoden man använder sig av är med andra ord att inte direkt men indirekt och med vårt eget medgivande (då inga verkliga val existerar) tvångsansluta människor till ett djävulskt system där ingen frihet kommer att råda för någon och där vi alla reduceras till slavar under en självutnämnd elit och deras godtycke.

Man brukar kalla denna omställningen mot diktatur för ”DEN NYA VÄRLDSORDNINGEN”.

Här är ytterligare ett exempel från januari 2014 på hur man går tillväga (på samma sätt som ovan) för att fånga in människor i det antikristliga systemet:

http://experimentlandet.blogg.se/2014/january/allmannyttans-samarbete-med-riskkapitalbolag.html

Läs också denna nyligen utlagda artikel och exemplet om hur Microsoft genom påståendet att de oroar sig för att människor skall förlora sina lösenord, tvingar dem att identifiera sig för att kunna fortsätta använda sina mail konton.
 
http://experimentlandet.blogg.se/2016/july/en-konspiration-utan-dess-like.html

Även det är ett val som inte är något val för man kan inte välja att inte identifiera sig och fortsätta använda sitt mail.

Satan och hans hantlangare är sluga och skyr inga medel för att få sin vilja fram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik