Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

En konspiration utan dess like

Publicerad 2016-07-22 14:41:00 i

På denna blogg har ni kunnat läsa om vilka det är som äger och styr världen och vi väljer att kalla dem för ”Satans synagoga” då ledarskiktet består av falska judar vars enda mål är att lägga den samlade mänskligheten under sig genom list och bedrägeri.

Kanske någon redan nu börjar känna vittringen av en konspirationsteori men då inte gentemot de verkliga konspiratörerna utan mot dem som tar sig friheten att avslöja deras sataniska agenda, en agenda som de genom att de äger massmedia, kan fortsätta att driva utan ifrågasättande.

Som vi i ett flertal artiklar har talat om så är det deras lydiga knähundar inom regeringarna världen över (särskilt i Sverige som är ett experimentland för deras ondska) samt massmedia som driver på deras agenda om världsherravälde i syfte att sätta Antikrist på tronen och skapa en sådan laglöshet och ett sådant kaos överallt så att det nästintill blir omöjligt för människor att bli frälsta och tro på det goda.

På Herren Jesus Kristus och hans evangelium som riktar sig till alla människor på jorden oavsett var de bor, vad de har för bakgrund och dylikt.

Dessa Satans hantlangare får mycket bra betalt av Satans synagoga för sitt onda verk.

De alla påstår sig stå upp för rättfärdighet och sanning och agerar likt ljusets änglar trots att de inte har något till övers för majoriteten av mänskligheten då deras gud är Satan

Satan har önskat förslava mänskligheten allt sedan han blev utkastad från himmelen av Gud.

Förslavning och kontroll hör inte hemma i Guds rike men i Satans rike. Detta är satansdyrkarna medvetna om och därför förslavar de mänskligheten på ett sådant sätt så att de tror att det är för deras eget bästas skull (för kärlek och godhet) och att satansdyrkarna vill allas väl.

Precis som de kontrollerar ekonomin, bankerna och numera alla regeringar (i världen) och institutioner i det svenska samhället, så kontrollerar de även internet.

Kanske finns det en del av er läsare som har fått ett meddelande när ni går in på ert mail om att ni behöver knappa in ert telefonnummer för att kunna fortsätta använda ert mail.

IFALL ATT NI SKULLE FÖRLORA ERA LÖSENORD.

Det kan ju tyckas vara något gott men varför engagerar sig de som äger och styr internet huruvida människor eventuellt kan glömma sina lösenord?

Varför går det inte bara att säga till dem, att jag är inte intresserad av er hjälp men tack ändå? Behöver jag er hjälp, om jag tror att jag kan glömma mina lösenord, så hör jag av mig. Det går inte för om man inte knappar in sitt telefonnummer så kan man inte fortsätta att gå in på sitt mail.

Deras godhet är alltså inte godhet utan ett tvång?

Det var inte detta jag hade tänkt skriva om utan om spionverktyget Windows 10 där man genom tvång försöker att få människor att uppdatera detta program helt GRATIS.

GRATIS är gott men allt som är gratis har verkligen inte varit gott i Sverige de senaste decennierna vilket vi har skrivit om mycket på bloggen och det handlar förstås om massinvandringen av outbildade människor från hela världen och som enligt satans synagoga (vilka ligger bakom massinvandringen) och alla hjärntvättade svenskar endast berikar Sverige genom bidragsförsörjning, ökad kriminalitet och våldsbrott.   

Nu skall vi även finna oss i att acceptera Windows 10 som tränger sig på oss i våra datorer. Det är kostnadsfritt men det kostnadsfria erbjudandet gäller endast i ett år. Efter det tvingas man betala för att kunna uppgradera.

Vad vill jag då säga med detta om inte hur man gör för att tvinga in människor i något (i deras sataniska system) de inte vill ha, men kanske inte bryr sig så mycket om ifall det är gratis. Sedan efter ett år tvingas de betala samtidigt som de genom att acceptera windows 10 säger ja till att de som står bakom kan kartlägga dem och spionera hur mycket de vill.

De betalar sålunda för att bli kontrollerade precis som vi idag betalar för en massinvandring som kostar miljarder om året utan att ha blivit tillfrågade och som de flesta inte tjänar något på.

Dom kommer inte ge sig för tids nog så laddas Windows 10 ner automatiskt till alla som har en dator.  

Min dator stängs av var femte minut just nu för att jag inte vill säga ja till Windows 10.

Läs dessa artiklar:

”Microsoft lovar kostnadsfri uppgradering till Windows 10”:

http://hypeline.se/2015/01/22/microsoft-lovar-kostnadsfri-uppgradering-till-windows-10/

”Snart kommer Windows 10 att laddas ned till din dator automatiskt”:

http://www.idg.se/2.1085/1.641329/windows-10?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+idg%2FJYvw+%28IDG.se%3A+IDG.se+-+Senaste+nytt%29

"Det är inte integritetskränkande att Windows 10 samlar in data om dig”:

http://www.idg.se/2.1085/1.640683/windows-10-kranker-inte-integriteten

"Din dator laddar ned Windows 10 även om du inte vill uppgradera":

http://www.idg.se/2.1085/1.636839/din-dator-laddar-ner-windows-10-aven-om-du-inte-vill-uppgradera

Efter det kan ni kanske förstå att det inte handlar om godhet, kärlek, barmhärtighet eller  frihet, utan om att Satans hantlangare har som enda intresse att kunna fortsätta få in intet ont anande människor i deras garn. I deras sataniska system som de kommer att få svårt att säga nej till om de ändrar uppfattning och åsikter.

Efter att ha läst denna bloggpost och artiklarna så kan ni börja fundera över vilka som är dom riktiga konspiratörerna men som hela tiden skyller ifrån sig på människor de påstår har konspirationsteorier. 

Kommentarer

Postat av: sanning

Publicerad 2016-07-22 16:43:21

Att kalla budbärarna för konspiratörer visar en otrolig okunnighet. Det är dags att människor vaknar upp från sin sömn och flyr till konungarnas Konung Jesus Kristus! Snart stängs dörren och då finns det ingen räddning längre! Då FLODEN kom var det försent - nu ska Gud de Allsmäktige inte sända en flod utan ELD över hela jorden (kärnvapen från himlen som vid Sodom och Gomorra förmodligen!)till straff för de människor som inte gav rum för sanningen.

Svar: Så sant!
experimentlandet.blogg.se

Postat av: Blueberry

Publicerad 2016-07-25 18:38:38

Ahaa. Mina datorer stängs också av med jämna eller ojämna mellanrum efter att jag vägrat installera Windows 10. Jag har hört att det skall vara en typ av spionprogram. Om det är sant eller inte vet jag inte men faktum är att datorerna stängs av nu och då. Hur som helst har vår Herre garanterat lösningar på detta problem.

Svar: Hej! Ja, det är ett spionprogram och det har dom också erkänt.Läs gärna denna artikel. idag:http://experimentlandet.blogg.se/2016/july/microsoft-har-lurat-anvandarna-i-flera-manader.html
experimentlandet.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik