Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Sionistmedia trakasserar journalist

Publicerad 2015-09-02 11:22:00 i

Genom systematiska, samverkande och organisatoriska verksamheter och genom att utöva påtryckningar på alla de viktiga opinionsbildande sektorerna i det svenska samhället såsom undervisning, massmedia, bokutgivning, underhållning, politik, kultur, religion, har den sionistiska propagandan gjort det möjligt för den sionistiska makten (den makt som snart kommer att placera antikrist på tronen) att få bestämma vad som är sanning och lögn i alla de frågor där gruppen judar är eller har varit inblandade.

Varje politisk rörelse har växt fram ur en religiös rörelse. Den rörelse (politiska rörelse) som de falska judarna eller Satans synagoga  och Satan använder sig av för att kunna fullfölja sin plan om ett antikristligt världsherravälde med en förslavad mänsklighet (en ny världsordning) är sionismen. Deras religion är kabbalismen och inte judendomen (den gammaltestamentliga tron).  

I sionismen blandas folk, nation och utvaldhet till en nationell socialism likt Hitlers nationalsocialism och precis som Hitlers nationalsocialism tar sionismen ingen hänsyn till människovärde. Inte ens till de egnas värde. Så här uttryckte sig “juden” Chaim Weizmann om sitt eget folk:

“They are dust in a cruel world. They must meet their fate. Only a branch shall survive. They must accept it” (Sagt av Dr. Chaim Weizmann, President of World Zionism, angående Europas sex miljoner judar).

Moses Hess (1812- 1875) som var kabbalist (medlem i Satans synagoga) och lärjunge till Jakob Frank men också Karl Marx lärofader, utvecklade sionismen till att bli en politisk rörelse i mitten av 1800 talet men det var först i och med Teodor Herzl (den moderna sionismens grundare) som den vann genomslagskraft.

Moses Hess tog med sig Karl Marx (vars judiska far Heinrich Marx, hade konverterat till kristendomen men i hemlighet var kabbalist och lärjunge till Jakob Frank det vill säga medlem i Satans synagoga) till en frimurarorden och omvände honom till socialismen och senare till kommunismen vilket även kvalificerade honom för ett medlemskap i Satans synagoga. Karl Marx skrifter “Das Kapital” och “Det kommunistiska manifestet” bygger nästan till punkt och pricka på kabbalisten och satanisten Jakob Franks undervisning.

Jakob Frank till sina lärjungar:

“Min önskan är att leda er till livet. Vägen till livet är emellertid inte en lätt väg, därför att det är en väg av nihilism, och det betyder att människan måste bli befriad från alla lagar, seder och bruk och all religion. Att lära sig att vara öppen och ta emot all undervisning men sedan förkasta den totalt, att följa sin nihilistiska ledare steg för steg ner i avgrunden.

Vattendopet är en nödvändighet, därför att kristendomen har banat vägen för oss. Jag måste säga detta, Kristus som ni känner till, sade att han hade kommit till världen för att frälsa den ifrån djävulen. Jag har kommit för att frälsa världen ifrån alla lagar, seder och bruk som har existerat eller som nu existerar. Det är min plikt att förstöra allt detta så att den gode guden kan uppenbara sig själv“.

Vem är den gode guden i Jakobs Franks lära (religion) om inte Satan, förstöraren, den laglöse? I Karl Marx lära (politiska ideologi), den gudlösa kommunismen, har Satan som är kommunisternas, sionisternas, frimurarnas, kabbalisternas och de övriga antikristliga gruppernas Gud, blivit neutraliserad eftersom det är svårt att få de stora massorna till att öppet börja dyrka djävulen.

Istället använder man sig av “mycken köpenskap”, ekonomi (pengar), en som nämnts redan av Satan beprövad metod, för att slå split mellan människor. Rika mot fattiga, fattiga mot rika, judar mot kristna, kristna mot muslimer, rasister mot antirasister, muslimer mot judar, socialister mot kapitalister, svarta mot vita, semiter mot arier, arier mot semiter, ja listan kan göras hur lång som helst och vad är det alla slåss om oavsett vilken grupp de tillhör, om inte de rikedomar och de resurser som jorden ger och som Gud har givit världens människor att förvalta över till världens och alla människors bästa. Inte till ett fåtals bästa eller till Satans synagogas bästa.

Man menar att kommunismen skall leda till solidaritet, rättvisa och jämlikhet mellan människor genom att de rika frivilligt eller genom våld tvingas ge till de fattiga när det i själva verket är kommunismen som håller igång konflikten mellan de rika och de fattiga.

Tanken är inte att skapa solidariska och jämlika samhällen utan att hålla igång konflikter i vilka åtskilliga miljoner, ja miljarder människor får sätta livet till samtidigt som Satans synagoga (de antikristliga grupperna) kan lägga beslag på deras tillgångar och föra världen fram mot det fullkomliga slavsamhället, den nya världsordningen och Antikrists välde där ingen, vare sig de är kommunister, kapitalister, rasister, antirasister, gula eller svarta eller vita, har något att säga till om såtillvida de inte erkänner och tillber Satans synagoga (Satan).

Om de styrande (de så kallade rika och mäktiga) hade velat ha den slags solidaritet, rättvisa och jämlikhet som de vanliga socialisterna och kommunisterna önskar sig och gapar om varenda första maj, så hade det kunnat skapas redan idag. Det finns tillräckligt med resurser till att föda och livnära alla människor på jorden men dessa resurser har Satans synagoga och deras samarbetspartners lyckats lägga beslag på.

Deras agenda går ut på rastänkande, att det finns en ras som är överlägsen alla andra raser.  

Så här säger den falska sionismens grundare, Moses Hess, som ansåg att semiterna, judarna, var en överlägsen ras, angående ras och klasskamp. Utdrag från boken “Rom och Jerusalem”:

“Hela historien har hittills handlat om en ras och klasskamp. Raskampen är det ursprungliga och primära, klasskampen är det sekundära. Denna raskamp har i världshistorien främst stått mellan två varandra konfronterande raser: arier och semiter“.  

Moses Hess var också medlem av illuminaterna, och 1847 introducerade han både Karl Marx och Friedrich Engels i denna sataniska orden. Den gren av Illuminati som de gick in i, kallades för “DE RÄTTFÄRDIGAS FÖRBUND”. När Karl Marx senare flyttade till London försörjdes han fram till sin död av ingen mindre än Nathan Rothschild.

Hur kan det komma sig att någon från det rika bankhuset Rothschilds (bestående av sionister och kabbalister) tog sig an en marxist? Marxister står ju i motsatsförhållande till de rika kapitalisterna. Är det inte det vi har fått lära oss?

“Krossa kapitalismen” skriks det vid varje 1 maj demonstration tillsammans med slagord om arbetarnas rättigheter. Att den samhällsundergrävande Illuminatiorden bildades den 1 maj 1776 av Adam Weishaupt (även han falsk jude och medlem i Satans synagoga) och att det är denna ordens tillkomst man firar, har de vanliga arbetarna, ingen aning om.

De intalar sig att deras livsvillkor skall förbättras om landet blir mer socialistiskt eller kommunistiskt och tycks inte förstå att den socialism och kommunism man propagerar för är en socialism och kommunism i vilken alla utan Satans synagoga och antikrists närmaste anhängare, tids nog kommer att få det lika dåligt. Precis som var fallet under Sovjetkommunismen.

Att Marx kom från en familj som i hemlighet var kabbalister (men på pappret kristna), att hans lärofader Hess var kabbalist och grundare av sionismen och att Marx blev medlem i Illuminatiorden (som vi har skrivit en del om här på bloggen och vars mål är att krossa nationerna och familj med mera och bilda en världsregering), kan väl knappast vara en slump.

Inte kan det heller vara en slump att protokollen från “de äldste av Satans synagoga” talar om raskamp, en kamp mellan arier och semiter eller med andra ord mellan Gojim (alla ickejudiska folk) och judar och där semiterna är den överlägsna, utvalda rasen, när vi känner till de ideer som grundarna av den politiska sionismen, kommunismen och kabbalismen satte i rullning och som fortfarande existerar och frodas bland många människor. En utvaldhet och överlägsenhet som inte har något stöd hos Gud sedan det nya förbundets instiftande.  

Enligt ett utdrag från Satans synagogas protokoll nummer 1 skall man underkuva mänskligheten så här:

“Den frimurar - judiska styrelsens princip och regler. Vår paroll är - makt och hyckleri. Endast styrka segrar i politiska saker, i synnerhet om den är dold i de talanger, som är nödiga för statsmän. Våld bör vara principen och list och hyckleri - reglerna för regeringar, vilka inte ämnar nedlägga sin spira inför fötterna på någon ny makt.

Detta onda är det enda medlet att uppnå målet - det goda. Därför bör vi inte rygga tillbaka för mutor, bedrägeri och förräderi, då de kan tjäna till att föra oss till målet. I politiken bör man kunna ta annans egendom, utan att vackla, om man därigenom vinner undergivenhet och makt” (Utdrag från protokoll nummer 1).

Påminner inte dessa rader om Moses Hess falska politiska sionistiska lära om ett överlägset folk, en nation och utvaldhet samt om den kabbalistiska religionsläran som Jakob Frank utformade i vilken det onda är ett medel för att uppnå det goda.

Utan dessa kunskaper är det svårt att förstå varför hetsen mot oliktänkande tar sig allt mer makabra uttryck och varför det är de etablerade medierna såsom DN, Aftonbladet och Expressen, som står för den värsta hetsen och hatet gentemot alla icke politiskt korrekta som uttrycker sina åsikter angående den destruktiva massinvandringen och den uppmuntran av laglöshet och förfall som ständigt pågår i syfte att skapa så mycket kaos och motsättningar mellan människor som möjligt.

Man drar sig inte ens för att trakassera en handikappad sjuttioårig kvinna i hennes eget hem endast för att hon har uttryckt obekväma åsikter vilket är tillåtet i en “demokrati”. Här kan ni läsa om hur kvinnan, journalisten, som på grund av rädsla för att hon själv och hennes barn samt barnbarn skall råka illa ut och bli attackerade av demokratiföraktande element inom den sioniststyrda extremvänstern (varav vissa kallar sig journalister), har valt att skriva under pseudonymen “Julia Caesar” och som nyligen fick sin identitet röjd av Dagens Nyheters så kallade journalister.

http://snaphanen.dk/2015/08/29/sondagskronika-mardrommen/

Något liknande hände andra så kallade “näthatare” (näthatare är alla som inte har politiskt korrekta åsikter och som väljer att uttrycka dessa på nätet) för inte så länge sedan men då var det inte den falska juden och sionisten Peter Wolodarski som låg bakom förföljelserna utan trolljägaren, sionisten, den falska juden och kommunisten Robert Aschberg (vars släkt har ett mycket blodigt förflutet) genom den hatiska underrättelsesorganisation samt svenskfientliga tidningen Expo som har starka kopplingar till den judiska frimurarorden B´nai B`rith.

B´nai B`rith.grundades 1843 och hade 1966 205.000 manliga medlemmar i 1350 loger i 43 länder och 130.000 kvinnliga medlemmar i 600 avdelningar. Orden agerar som en stark lobby för Israel och andra judiska intressen, trots att den aldrig har registrerats som agentur för en främmande makts regering. Denna orden har vidare kopplingar till bankirfamiljen Rothschilds liksom till övriga stenrika bankir och sionistfamiljer, falska judar tillhörande Satans synagoga. Som nämnts ovan så försörjdes kommunisten Karl Marx av kapitalisten Nathan Rothschild efter sin flytt till London vilket borde få kommunisterna (extremvänstern) att dra öronen åt sig.

Mer om det kan ni läsa här:

http://experimentlandet.blogg.se/2014/may/trolljagare-med-ratt-att-bekampa-sanningen.html

Och här:

http://experimentlandet.blogg.se/2014/november/den-verkliga-rasismen-och-dess-rotter.html

Kommunismen, socialismen, humanismen, nazismen, kapitalismen, liberalismen har samma upphovsmän. Ismerna har skapats av dem som har innehaft den ekonomiska makten (vilken gått i arv från generation till generation) och därmed den politiska makten för att få grupper mot grupper. Det är på så sätt de kan styra och idag styr man allt i riktning mot inbördeskrig genom att verka för en massinvandring av människor från olika kulturer och med olika  religioner varav ett stort antal är outbildade.               

Om detta kan vi läsa i Satans synagogas protokoll nummer 10 (sista stycket):
 
Inympning av sjukdomar och andra frimureriets ränker. Men ni vet väl själva att det, för att folken i sin helhet skall uttala sådana önskningar, är nödvändigt att ständigt och i alla länder uppvigla regeringarna och folken och sålunda trötta ut alla med oenighet, fiendskap, stridigheter, hat och martyrskap, hunger, inympning av sjukdomar, nöd och allt slags elände. Detta för att gojerna skall se den enda utvägen till räddning i vårt ekonomiska och även i övrigt fullständiga herravälde.

Om vi ger folken andrum kommer vi aldrig att nå därhän.  

Med “sådana önskningar” menas en världshärskare. I näst sista stycket kan vi läsa: “Stunden för detta korande är inne då folken, som är utpinade av inre oroligheter och de styrandes, av oss framkallade, oduglighet, utropar: “Bort med dem och låt oss få en världshärskare, som förenar oss och tillintetgör orsakerna till våra tvister - nationalitetsgränserna, religionerna, regeringarnas mellanhavanden - samt ger den fred och det lugn, som våra styresmän och folkrepresentanter inte har kunnat hjälpa oss till”

Vad man vill ha från sionistiskt håll är en världshärskare (ett ekonomiskt herravälde) och för att det skall kunna gå att ställa fram en världshärskare (som kommer att bli den värsta Antikristen hittills enligt bibelns Uppenbarelseboken) samt ta fullständig kontroll över den ekonomiska makten i alla länder måste man skapa oenighet, kaos, krig, konflikter och så vidare genom att sätta grupper mot grupper överallt. Tillslut går folken med på vad som helst för att få lugn och ro. Detta måste pågå oavbrutet (som protokollen talar om) och pågår också oavbrutet som vi kan se idag.

Dagligen översköljs vi av nya rapporteringar som skapar oro, ångest och frustration hos människor samtidigt som de vilka borde ta sitt ansvar och stå till befolkningens tjänst genom att berätta sanningen om de problem Sverige står inför, lägger ner energi på att jaga folk som vågar kalla saker och ting vid dess rätta namn och som kan se att det bara är en tidsfråga innan hela samhället faller samman.  

Detta på grund av att landsförrädare till politiker har tillåtits att gå i maskopi med sionisterna (Satans synagoga) vilka representerar en främmande makt som inte ser till Sveriges bästa (eller något annat lands bästa) utan till Israels (dess nationalsocialism) och de falska judarnas bästa.  

Kommentarer

Postat av: Mariola

Publicerad 2015-09-23 01:11:37

En mycket bra tolkning av hela situationen i Sverige.Det är inte många Svenskar som har hjärn kapaciteten för att förstå vad som händer med Sverige.Undergången är nära och det stör mig!

Svar: Tack Mariola! Ja, undergången är nära men vi kan glädja oss åt att Jesus snart kommer tillbaka för att hämta sin församling, det vill säga alla dem som tror på honom och gör sitt bästa för att följa honom. Några kyrkor kommer han inte att hämta för kyrkor och samfund kan inte bli frälsta.
experimentlandet.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik