Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Trolljägare med rätt att bekämpa sanningen

Publicerad 2014-05-01 19:54:00 i

Robert Aschberg har den senaste tiden gjort sig känd för att jaga folk med icke demokratiska åsikter. Med icke demokratiska åsikter menas alla åsikter som går emot etablissemanget och representanterna för den politiska korrekthetens agenda.

Alla som är för en fri debatt, en villkorslös yttrandefrihet och som vågar tala om sakernas tillstånd samt avslöja missförhållanden, kallas för NÄTHATARE eller NÄTTROLL. Genom att hota och skrämma människor (som gör sina röster hörda på det enda sätt de kan) till tystnad, ingen vill ju bli uthängd, har Robert Aschberg gjort sig till den största förespråkaren för förtryck och internet censur.

Aschberg är ansvarig utgivare för den svenskfientliga tidningen och underrättelseorganisationen Expo och driver tillsammans med en kriminellt belastad vänsterextremist, Martin Fredriksson (vilken inte drar sig för att slå folk i huvudet med järnrör), företaget Piscatus som kartlägger oliktänkande genom att övervaka ärenden hos polismyndigheter, åklagarkammare, tullverket, ekobrottsmyndigheten och justitiekanslern.

Man påstår sig vilja bekämpa rasismen men vad man egentligen vill bekämpa är sanningen om vilka som äger och styr landet (hela världen), hur långt de är beredda att gå och vad deras mål är. En sanning är att Robert Aschberg kommer från en familj där åsiktsförtryck, kriminalitet, terror och rasism ligger i släkten.

Är detta en slump eller agerar Robban, som i sin ungdom var en hängiven kommunist, nyttig idiot (vill ha kul och tjäna pengar) åt uppdragsgivare som vill förstöra nationen genom moralisk upplösning, droger, fördumning, mångkultur med mera (se Sions Äldstes protokoll) och införa den nya världsordningen i vilken De Äldste av Sion slutligen kommer att placera sin konung (Antikrist) på tronen?

Robert Aschbergs farfar hette Olof Aschberg. Han var en judisk bankir som grundade den “Nya Banken” i Stockholm 1912 vilken senare bytte namn till “Svenska Ekonomibolaget“. Olof Aschberg sympatiserade med den kommunistiska rörelsen och hjälpte till att förmedla ekonomiska medel från den judiske finansmannen Jacob Schiff i förenta staterna till de judiska bolsjevikerna och deras revolution i Ryssland. Därför fick han namnet “Den röde bankiren”.

Bolsjevikerna satte igång en fruktansvärd och systematisk förintelse av miljontals ryska kristna och oliktänkande och dess ledarskap bestod till största delen av judar, något vi aldrig fått lära oss i skolan (endast de sex miljoner judarna i nazityskland brukar nämnas) eftersom det är lika med antisemitism och rasism att yppa sanningen.

Även om ni själva kan kolla upp om detta stämmer eller inte (en bra början är att beställa Juri Linas film, “I skuggan av Hermes, kommunismens hemligheter) och det kanske visar sig att det stämmer, är den som påstår detta (i det här fallet artikelförfattaren) enligt "demokraten" Robert Aschberg, underrättelsetjänsten Expo och hans underhuggare, extremvänstern, en rasist och antisemit.

Olof Aschberg och hans kumpaner åkte runt i Ryssland och plundrade kyrkor och kloster på värdesaker bland annat gamla ryska ikoner. Stulna ryska juveler deponerades i Sverige och stulna guldmynt smältes ner och förseddes med Svenska stämplar. I boken Historys Greatest Heist,The Bolshevik Looting of Russia, utgiven 2009, skildrar Yale professorn Sean McMeekin bland annat Olof Aschbergs arbete för att tvätta stulna ryska rubelmiljoner åt den kommunistiska regimen efter första världskriget.

Det är fel att anklaga Robert Aschberg för hans farfars förflutna (hans farfars gärningar) och det är absolut inget jag har för avsikt att göra, men om min farfar hade varit gravt kriminell (eller haft människors blod på sina händer) så hade jag valt att ligga lågt. Istället för att ligga lågt visar den “offentliga personen” (mediekändisen) Aschberg upp en arrogant och överlägsen attityd gentemot människor (svagare) som inte har någon eller få möjligheter att försvara sig.

Han agerar som en demokratins dödgrävare och tar ut miljontals kronor i lön för detta trots att han borde skämmas och be dem han förföljer samt dem som han redan har förföljt, om ursäkt. Som en aggressiv kamphund (med hat i blicken) angriper han sina motståndare (alla påstådda rasister och icke demokrater) och känner sig säker som har hela den “förljugna” och sioniststyrda medieapparaten samt en massa obildade huliganer inom extremvänstern, bakom sig.

Vad hade den före detta kommunisten (solidaritets och rättvisekämpen) men numera penning, maktgalna och uppmärksamhetstörstande Aschberg varit utan den stora medieapparaten, myndighets Sverige (fullusad av frimurare) och våldsvänstern?

Expo stöds enligt egen utsago av frimurar organisationen B,nai Brith och dess underorganisation Anti Defamation League (ADL). ADL är en judisk organisation för etnisk aktivism som verkar för att kväsa all kritik av Israel och sionismen genom diverse fula metoder. ADL har vidare ett intimt samarbete med den beryktade israeliska säkerhetstjänsten Mossad.

Tidskriften finansieras av investmentbolaget Proventus som grundades 1980 av den judiske kapitalisten Robert Weil. Två andra judiska kapitalister, Gabriel Urwitz och Mikael Kamras har också varit involverade i bolaget. Förutom att stödja Expo samlar dessa kapitalister in medel till koloniseringen och ockupationen av Palestina (vilken pågår för fullt).

Samtidigt springer förvirrade vänsteranhängare (en dag som denna) runt på gatorna och gapar om solidaritet, rättvisa, antirasism, fred, frihet och allas lika värde, (hyllar Lev Trotskij som var en judisk frimurare vilken understöddes av Jacob Schiff, Olof Aschbergs affärskollega för att genomföra det judiska maktövertagandet i Ryssland 1917) när de istället borde skaffa sig kunskap om vad rasism är och vilken grupp som står för den verkliga rasismen samt varför.  

1 maj 1776 startade en man vid namn Adam Weishaupt (1748-1830) vilken kom från en judisk överklassfamilj, en samhällsundergrävande orden, “Illuminati orden“. Deras paroll blev att Illuminaterna måste styra världen och målet var att upprätta den nya världsordningen (novus ordo seklorum). Det skulle ske genom att göra opinionsbildare till ordens lydiga redskap och de lyckades så småningom att lägga alla världens frimurarordnar under sig. Sedan starten har denna grupp tillsammans med sionister (samt andra grupperingar) arbetat för:

1. Avskaffande av allt ordnat styrelseskick.

2. Avskaffande av privat egendom.

3. Avskaffande av arvsrätten.

4. Avskaffande av nationalismen/patriotismen.

5. Avskaffande av all religion.

6. Avskaffande av familj, äktenskap och god fostran.

7. Bildandet av en diktatorisk världsregeringen.

Kusligt likt socialdemokraternas och kommunisternas agenda, eller hur? Vad är det egentligen den så kallade arbetarrörelsen demonstrerar för eller emot varje år just den 1 maj?

Kommentarer

Postat av: Fredrik

Publicerad 2014-05-02 00:48:35

Intressant och bra skrivet!

Postat av: Jan-Ola Gustafsson

Publicerad 2014-05-04 23:56:15

Det som skrivs i artikeln är fakta och dokumenterat i otaliga böcker och artiklar redan i början av 1900-talet. Tyvärr har en del av dessa böcker "försvunnit" från biblioteken. (Ungefär som Fredrik Reinfeldts bok "Det sovande folket" där han uttrycker ett ohöljt förakt för det folk han nu är statsminister för).
Huvuddelen av sveriges mediakår, journalister, chefredaktörer,programledare m fl är megafoner åt den anbefallda indoktrineringen/världsåskådningen antingen för att de är inskolade i denna redan i unga år eller för att de tvingas hålla god min i elakt spel för att inte bli av med sin anställning.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik