Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Jehovas vittnen och deras obibliska lära

Publicerad 2017-09-19 07:40:00 i Religion,

Från så kallat ”kristet” håll får man ibland höra att sekten ”Jehovas vittnen” följer bibeln bättre än många kyrkor och samfund och det grundar sig ofta på att vittnena är så nitiska när det gäller att sprida ”sitt budskap” vilket kallas för evangelisation trots att det är ett annat evangelium än Guds/Jesus evangelium de predikar.
 
De är även till det yttre (märk väl till det yttre) kritiska till den katolska kyrkan (RKK) och till ekumenik samtidigt som de har en sammanhållning som många kyrkor och samfund inte kommer i närheten av vilket förstås är tilltalande för dem som har upplevt att de inte har blivit sedda i kyrkorna och i samfunden utan försvunnit i mängden.
 
Inom Jehovas vittnen är det ingen större risk att människor försvinner i mängden utan som de flesta sekter är de väldigt måna om att engagera sig i hela människan (åtminstone till en början) och allt som har med människan att göra.
 
Det är ett typiskt sektdrag och det handlar inte om (vilket de vill få det till att se ut som) att de är måna om personen i fråga utan om att de önskar få kontroll över denna. De vill ha kontroll för att kunna styra personen i den riktning de önskar men detta ser inte den som har låtit sig lockas in i organisationen (åtminstone inte till en början) utan den suger åt sig den vänlighet, kärlek och uppmuntran som vittnena visar i syfte att få personen att bli medlem i organisationen för att den sedan skall arbeta för denna.
 
Jehovas vittnen bygger, som alla andra sekter med religiösa förtecken, på en människolära och inte på vad bibeln lär.
 
De lär bland annat att Jesus är/blev ärkeängeln Mikael och att Jesus blev Jesus först när han döptes (innan det var han en helt vanlig man). Vidare att han dog på en påle och inte på ett kors och att det bara är vittnena som kommer att bli skonade under det sista slaget vid Armageddon. De uppmanar medlemmarna ATT INTE läsa bibeln ensamma och ett Jehovas vittne döps in till Fadern, Sonen och till ORGANISTATIONEN. Inte till den Helige Ande.
 
Grundaren av Jehovas vittnen, Charles Taze Russel, var djupt involverad i frimureriet (frimureriet skapades av efterkomlingar till de Guds hatande Talmud och Kabbala troende judarna som Jesus och apostlarna ständigt var i konflikt med) och frimurarna tillsammans med de Talmud och Kabbala troende judarna och den katolska kyrkan, har alltid varit pådrivande när det gäller att krossa den sanna bibliska läran, Jesu lära, Guds evangelium.
 
Satan bygger idag upp sitt rike på många olika håll genom diverse rörelser, kyrkor och samfund (som kallar sig kristna och Jesus efterföljare) i samarbete med världsliga organisationer (även politiska partier, såsom till exempel Sverigedemokraterna vilka stödjer den POLITISKA sionismen) däribland Kyrkornas världsråd. Allt i syfte att förvilla och förleda människor bort från Gud/Jesus och hans sanna evangelium
 
Här en kort video som berättar sanningen om Charles Taze Russel och Jehovas vittnen:
 
 
Och här kan ni läsa mer om frimureriet och dess bakgrund:
 
http://experimentlandet.blogg.se/2015/march/frimurarna-bakom-sveriges-undergang.html
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik