Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Alla skall tvingas betala för SVT,s lögnpropaganda

Publicerad 2017-10-22 22:55:00 i Allmänt,

Snart kommer alla som inte har någon Tv eller någon möjlighet att koppla upp sig till SVT, s kanaler bestående av statlig indoktrinering och lekprogram (eller till andra Tv kanaler) tvingas betala det som tidigare kallades för Tv licens via skatten.

SVT (indoktrineringsbyrån som ägs av den sionistiska makten, de Talmud och Kabbala troende judarna vilka även äger alla banker och pappersmedia med mera vilket vi skrev om i föregående inlägg är desperata och i valfrihetens Sverige vill man nu få igenom ett beslut som med all säkerhet kommer att gå igenom om det inte redan har gått igenom och som handlar om att alla utan undantag skall betala Tv avgiften även om de inte har någon Tv eller vill titta på SVT,s kanaler eller på Tv överhuvudtaget.

Det är så valfriheten ser ut i Sverige. Den som väljer bort Tv,n av olika anledningar skall nu fås till att skaffa sig en Tv och titta på Tv eller tvingas betala för något den inte vill ha eller är intresserad av.

VALFRIHET, JO MEN VISST JA! VALFRIHET! ALLAS LIKA valfrihets VÄRDE!!!

Och var kan alla "kändisbarnen" få arbeten om inte inom SVT? Vad vore till exempel Bianca Ingrosso (Pernilla Wahlgrens dotter vars hela familj numera tydligen har blivit en intressant följetong på Svt som jag hörde idag) utan SVT? Inte kan hon (som säkert är mycket älskad av sina närmaste) ta ett arbete som städerska på någon fabrik om hon saknar utbildning och har det knapert ställt med ekonomin. Det passar väl sig inte.

Människor som kommer till ett cafe eller till en restaurang idag eller till någon affär där de skall betala med kontanter men som möts av beskedet att ”tyvärr här tar vi inte emot kontanter” ställer oftast inte till någon scen och börjar skrika och gapa utan de tackar för sig om de inte kan betala med kort (har något bankkort som det än så länge inte finns någon lag på att man måste ha) och går därifrån.

Men de ”kanske” tänker att om jag inte har något bankkort så tvingas jag skaffa mig ett sådant för säkerhets skull om nästa ställe jag kommer till säger samma sak ”att här tar vi tyvärr inte emot kontanter”. Vilken underbar valfrihet att ens behöva tänka en sådan tanke så länge kontanterna är giltiga betalningsmedel.

Detta handlar inte om valfrihet utan om att bli påtvingad något som man inte känner är rätt men som man måste acceptera för att utan problem kunna gå vart man vill och handla eller fika. När fler och fler ”näringsidkare” väljer att inte ta emot kontanter genom att neka kontanter så tvingas allt fler att göra sig av med kontanterna för att överhuvudtaget kunna köpa och sälja vilket är vad bibeln Uppenbarelseboken varnar för (vilddjurets märke) men det är inget som de ”kristna” kyrkorna och samfunden varnar för eftersom de står på världens sida och inte på Guds/Jesus sida. De är Satans hantlangare men låtsas som att de har kontakt med Jesus

På samma sätt har vi blivit påtvingade massinvandring och mångkultur som även den är ett verk av Satans synagoga och som premierar invandrare, så kallade nyanlända, ekonomiska parasiter och ställer alla resurser till förfogande för dem via försäkringskassan, arbetsförmedlingen och socialtjänsten samtidigt som staten (som styrs av Satans synagoga under skenet av att det råder demokrati) via svenska folkets skattemedel ser till så att enskilda aktörer kan starta boenden för ”barn” (de betalas av staten och blir mångmiljonärer i ett huj) eller att enskilda familjer (med ett stort och blödande hjärta för alla stackare, stackars barn som lyckats ta sig ända till Sverige på egen hand) får 30.000 kronor i månaden för varje ”barn” (barn som inte är barn utan som i många fall har egna barn i sina hemländer liksom föräldrar som de önskar få hit när du har ljugit färdigt för de svenska myndigheterna) de väljer att ta hand om i sina egna hem.

Dessa låtsasföräldrar kan pensionera sig i förtid (samla pengar på hög) och har inga förpliktelser gentemot sina uppdrag om det visar sig att det barn/de barn de har tagit hand om blir kriminella eller agerar emot dem när de har inkasserat sitt arvode som andra människor har tvingats betala för.

Sverige är/har blivit ett laglöshetens näste och samhällskontraktet har brutits för länge sedan. Nu gäller det att med gott samvete rå om sitt eget hus. Att betala för att åka buss eller spårvagn i stan samtidigt som asylsökarna och zigenartiggarna kan åka gratis eller får gratis buss och spårvagnskort samt bidrag som överstiger vad en fattigpensionär eller förtidspensionär som har arbetat i Sverige under hela sitt liv eller större delen av sitt liv får, är lika med att betala för orättfärdigheten (att stå upp för orättfärdigheten) och sin egen undergång.

Det är inget som Jesus ställer sig bakom men som kyrkorna och samfunden ställer sig bakom för att de inte är från Gud utan från Satan (världen) som de älskar över allt annat för att det är världen och Satan som kan ge dem deras goda leverne. De skulle inte för en endaste minut kunna tänka sig att leva som Jesus, hans apostlar och som de första kristna gjorde där SANNINGEN var prio nummer ett och inte någon diffus kärlek TILL ALLT OCH TILL ALLA.

Dagens ”kristna” som kallar sig kristna men som i själva verket är världens barn genom att de kämpar för att världens barn skall kunna utbreda sitt och Satans rike här på jorden (speciellt i Sverige som det ser ut idag där kyrkorna och samfunden aktivt arbetar för laglöshet) älskas av världen liksom de älskar världen.

De och världen är ett men de använder sig av Jesus namn för att värva anhängare (de som har kommit till tro och blivit pånyttfödda i Jesus Kristus) samtidigt som de vill ligga bra till hos världens människor. De tror eller vill tro att det går att tjäna två herrar samtidigt. Att det går att tjäna både Gud och Mamon och att det går att stå med ena foten i Guds läger och med andra foten i Satans läger och att de efter att jordelivet är slut skall få förenas med Gud trots att de har arbetat för Satan här i världen.

Till er som kallar er kristna (se det som en varning) så finns det inget i bibeln som säger att om ni direkt eller indirekt har arbetat för Satan under ert jordeliv kan förvänta er att hamna hos Gud/Jesus när ert jordeliv tar slut. Den herre ni har arbetat för kommer att ta er till sina boningar. Det är logiskt och RÄTTVIST.

Om ni har arbetat för lögn och osanning här i världen (stått upp för Satan som är lögnens herre) så kan ni inte förvänta er att GUD som är sanningen (vägen, sanningen och livet) och rättvisan skall ta emot er i sitt hem när ni lägger näsan i vädret även om ni tycker att ni har gjort mycket bra för många människor som under jordelivet har sett upp till er.

Har ni farit med lögner, osanningar och varit fega, stått emot Gud så kommer han att stå emot er den DAGEN. Och det handlar inte om att vara för eller emot det nuvarande folkmordet i Sverige. Det handlar om att stå upp för sanningen eller för lögnen.

Om det är så att ekonomin blomstrar som aldrig förr i Sverige (vilket lögnmedia skriver) men faktum/verkligheten är att äldre på äldreboendena knappt har råd att betala sina boenden och man drar in på maten för dem och drar in på stödet för handikappade och sjuka trots att de har arbetat hela sina liv i Sverige eller under många år i Sverige och pensionerna ligger långt under EU,s gräns för fattigdom och bostadslösheten bland fattiga svenskar ökar men ändå håller med om att ekonomin blomstrar och står upp för dem som säger att ekonomin blomstrar för att man är feg och trots att man kan se motsatsen (ser att det står väldigt illa till) så far man med lögn genom att stå upp för lögnen.

Att inte göra sin röst hörd när man får ta del av den ena galenskapen efter den andra eller att skylla ifrån sig på andra, är SYND även om man går till kyrkan varje söndag och ställer upp på allt som kyrkan vill att man skall ställa upp på samt betalar tionde och till kollekten och fyller de rumänska zigenartiggarnas muggar så fort tillfälle ges trots att de har sin adress i ett annat EU land som Sverige har betalat åtskilliga milijoner i öronmärkta pengar till men som ändå sitter knall pall i Sverige och tigger varje dag utanför alla affärer.

Här kan ni läsa mer om hur man påtvingade människor ”framtidens bredband” i Göteborg och helt sonika stängde av/släckte ner det analoga nätet som människor hade betalat för sedan sjuttiotalet och som de fortfarande tvingas betala för trots att det inte längre existerar.

http://experimentlandet.blogg.se/2014/january/allmannyttans-samarbete-med-riskkapitalbolag.html

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik