Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Regeringen är rädd för svenska extremistgrupper

Publicerad 2017-11-09 23:13:00 i Ideologier,

Justitieminister Morgan Johansson vill att nästa års val skall gå lugnt till och att alla går till sina bås i sann demokratisk anda utan att ställa till med oreda vilket han befarar kan ske om de inte håller med Morgan och hans regering.

Personer som aktivt sprider propaganda och desinformation har han överlåtit till Säpo (I SANN DEMOKRATISK ANDA) att ta hand om och det handlar om så kallade högerextremistiska grupper/rörelser och så kallade vänsterextremistiska rörelser som har fel åsikter och som inte delar regeringens VÄRDEGRUND.

 Morgan och hans kumpaner är livrädda för att människor tar mer plats i det offentliga rummet och att han och hans likasinnade eventuellt kan bli angripna av högerextremister eller av vänsterextremister.

Han kallar sina motståndare (de som han ser som motståndare) för individer och inte för människor vilket handlar om avhumanisering av motståndare/människor vilket borde leda till åtal vilket det förstås inte gör i frimurarpolisens/frimurarrättsväsendets Sverige.

Morgan Johansson vill att polisen skall intensifiera sin bevakning av dessa extrema våldsgrupper och se till att det blir en uppklarning av brotten som dessa grupper KAN begå och (hör och häpna) redan innan de har begått de eventuella brotten.

Det beslutar regeringen idag vilket betyder att alla högerextrema och alla vänsterextrema är brottslingar innan de har begått något brott. Man slutar inte att förvånas!! Det blir bara värre och värre.    

En journalist ställer frågan:

Men ingår det inte redan i Säpos jobb att hantera de här grupperna inför valrörelsen 2018?

Morgan Johansson svarar:

– Ja, men nu förser vi Säkerhetspolisen med mer pengar och Polismyndigheten med mer pengar, och det här är regeringens sätt att säga att "Nu när ni får ökade resurser tycker vi också att ni måste intensifiera ert arbete här".

Och var kommer alla pengar från? Går det att trycka på en knapp om man är justitieminister och förvänta sig att det trillar ner pengar som manna från himmelen? Var kommer pengarna från?

Kommer pengarna kanske från dem som försörjer Morgan Johansson och hans lakejer i regeringen och i riksdagen (från skattebetalarna som inte delar hans/deras värdegrund), eller är det Rothshilds som trycker upp nya pengar för att dra runt detta sinnessjuka spektakel vilket är ett spel för gallerierna och som dumskallar likt Morgan Johansson har blivit inlurade i?

Läs mer här:

https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6816761

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik