Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Vad är sanning och vad är lögn?

Publicerad 2017-05-21 16:37:24 i Satans synagoga,

En del människor (de flesta) hävdar att majoriteten alltid har rätt och sedan finns det de som hävdar att det istället är minoriteten som har rätt och majoriteten fel.

Att tillhöra majoriteten är förstås bekvämare än att tillhöra minoriteten men hur många tänker på att det är mellan majoriteten och minoriteten som de flesta människor befinner sig?

Dessa har egentligen inga egna åsikter utan de väljer att tro på vad deras auktoriteter (politiska partier, all etablerad media, präster och pastorer (när det gäller kyrkorna) och förståsigpåare som är anslutna till en viss doktrin/lära, har att lära dem. Då de är så måna om att bli accepterade av den grupp de har valt att tillhöra så köper de i princip allt vad deras läromästare säger till dem.

Om någon har fina titlar att ståta med så faller många människor pladask och ifrågasätter inte ens om det människan säger är rätt eller fel, sant eller falskt. Automatiskt så tror man på någon som har blivit upphöjd som en auktoritet och att den förväntas sitta inne med sanningen inom det område det gäller.

Vad människan/människorna har för motiv bakom sina åsikter och sitt handlande är mindre viktigt.

En auktoritet kan idag även vara en totalt outbildad människa likt Zlatan eller någon annan dumjöns (såpakändis) som har fått breda ut sig i tv och i media och som människor har valt att dyrka likt gudar och som i sin tur älskar att bli dyrkade likt gudar då de tjänar miljontals kronor (i en del fall miljarder kronor) på att bli dyrkade av andra människor likt gudar.

Är det inte ett SJUKT samhälle och en sjuk värld vi lever i när allt går ut på att försvara det man själv vill och önskar tro på och det speciella sammanhang man vill tillhöra utan att veta vad det egentligen är man tror på eller försvarar annat än att auktoriteten den eller den eller dom säger si eller så?

När det finns människor som kan bestämma vad du eller jag skall tycka och tänka för att vårt tyckande och tänkande tjänar deras intressen och inte våra intressen? Guds intressen!!

Vi lever i en förljugen värld som har varit förljugen och totalt korrumperad av Satan sedan Jesus vandrade på jorden (även innan det) och som styrs och ägs av ett fåtal familjer (satansdyrkare) vilka via sin herre Satan har lyckats lägga under sig hela världsekonomin för att det som står i Uppenbarelseboken skall uppfyllas.

Det som står där kommer att uppfyllas men det innebär inte att vi som är troende på Jesus och som vill följa honom, skall sitta och rulla tummarna fram tills att Jesus kommer tillbaka och hoppas på att vi skall bli uppryckta med Jesus till skyarna innan den stora vedemödan. Vi skall avslöja ulvarna i fårakläder.

Den stora vedermödan har börjat och vi lever i denna idag. Men det är inget som kyrkorna och deras avfälliga präster och pastorer samt medlemmar vill kännas vid då de har lierat sig med Satan och med världen. Det enda de är intresserade av är att dra in nya ”medlemmar” till sina skökoväsen så att dessa kan gå runt på bästa sätt.

Idag är målgruppen invandrare och så kallade asylsökande/flyktingar som konverterar på löpande band till kristendomen i JUST Sverige för att de vill få ett gott liv i här genom bidragsförsörjning.

Att kontanterna snart försvinner och det slutligen blir ett märke till var och en (varje levande människa) för att kunna sälja och köpa spelar ingen roll för Satans pastorer och präster eller de kyrkokristna i Sverige.

De tror på sina auktoriteter som värnar och vurmar för världen och världens människor i humanismens namn men inte i Guds namn.

En bild säger mer är tusen ord och vilka det är som styr världens människor liksom Satans synagoga vilken alla kyrkor har anslutit sig till och som är falska judar:

Minsta kritik mot vilka det är som äger världsekonomin (de falska judarna) och därmed alla människor som har till att rätta sig efter dessa Satansdyrkare, kallas ANTISEMITISM.

Kommentarer

Postat av: Emil

Publicerad 2017-05-23 06:51:00

Det är snart slut på härskarnas makt!

Svar: Ja, det får vi tro på.
experimentlandet.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik