Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Sveriges kristna råd hjärntvättar kyrkokristna med migrationskurser som finansieras av EU

Publicerad 2017-03-11 14:38:00 i Satans synagoga,

Det heter att det handlar om att öka kyrkornas kompetens i asyl och migrationsfrågor men i själva verket är syftet att få kyrkokristna possitivt inställda till en fri invandring om de inte redan är det.

Invandringens kostnader och konsekvenser för Sverige, svenskarna och kristenheten, är inget som kommer att gås igenom under dessa så kallade utbildningar då Sveriges kristna råd arbetar för att (som vi skrev i tidigare inlägg) krossa nationerna och för att förstöra Sverige samt utrota den svenska befolkningen och all sann tro på Jesus Kristus vilket sker på ett fredligt sätt (utan vapen och blodspillan) genom massinvandringen.

Asylsökare är lika lite som de kristna en homogen grupp (vilket man vill få det till) utan de är enskilda individer med olika bakgrund, olika förutsättningar, olika syn på vad demokrati innebär med mera samtidigt som de har olika skäl till att de har tagit sig ända till Sverige efter att ha rest igenom många länder där det inte pågår några krig för närvarande.

Gemensamt för de flesta är att de har haft råd att ta sig hit, att betala smugglare många tusentals kronor samt att de har slängt sina pass på vägen och saknar giltiga indentitetshandlingar vid ankomst. Det betyder att ingen vet (inte ens migrationsverket) vilka det är som har tagit sig hit och om de verkligen är utblottade och fattiga eller vilka länder de kommer ifrån eller varför de kom just till Sverige.

Då de har kommit hit för att de vill stanna och åtnjuta ett behagligt liv på andras bekostnad, så drar de självklart snyfthistorier som migrationsverkets personal tvingas lyssna till och även ta hänsyn till när de gör sina bedömningar om de skall få uppehållstillstånd i Sverige eller inte. Att de eventuellt har sålt en hel del för att ha råd att betala människosmugglare för sig själva (sin familj) eller för ett ankarbarn, en ensamkommande ung vuxen man och i undantagsfall en ensamkommande ung vuxen kvinna, i släkten, anses vara den svenska befolkningens ansvar. 

Detta räcker inte när det gäller Sveriges kristna råd (att nästan alla får stanna) för detta råd har bestämt sig för att alla som vill komma till Sverige, till landet som tydligen flyter av guld och honung så länge det handlar om invandrare och asylanter (och det är det många som vill) skall få komma hit och leva på svenska folkets skattepengar tills att pengarna är slut vilket de redan är. Men då tar man lån för att bekosta den pågående och orättfärdiga för att inte säga rent ut sagt sinnesjuka migrationspolitiken och sätter folket i skuld till bankerna.

Och,,, för att denna politik skall kunna fortgå obehindrat så krävs det att att så många som möjligt inom kyrkor och samfund, vilka tror eller vill tro att de verkar för något gott, ställer upp.

Så här skriver sionisttidskriften "Dagen":

– Det är roligt att ett EU-projekt som har så tydligt fokus på mellanmänskliga förhållanden och som ytterst syftar till att förbättra förhållandena för en grupp i stor utsatthet, asylsökande, kan få en sådan här utmärkelse. Inte bara sådant som handlar om att förbättra EU:s konkurrenskraft eller stödja forskning på olika områden är viktigt, utan även att göra livet något bättre för människor, säger SKR:s projektledare Peter Karlsson till Dagen.

Omkring 70 personer, från olika kyrkor och kristna organisationer, samlades i november i fjol i Jönköping för vara med då Sveriges kristna råds treåriga projekt Värme sjösattes. Det uttalade målet är att 10000 asylsökande ska nås av kyrkornas stöd och hjälp.

– Det finns ett stort engagemang i kyrkorna, men alla engagerade tycker inte att de har den kunskap som kan behövas, sa Peter Karlsson till Dagen då".

Satsning på flyktingar

Peter Karlsson förklarade också att satsningen hängde ihop med det stora inflödet av asylsökande som inleddes hösten 2015.

– Då började folk i kyrkorna att höra av sig till Sveriges kristna råd och frågade om det fanns någon utbildning.

Nu har alltså EU-kommissionen i Sverige utsett SKR-projektet till mars månads EU-projekt.

– Värme-projektet rullar på i god fart. Vi hade terminens första kurs, i Norrköping, i förra veckan. Nästa vecka blir det Vänersborg och sedan även Östersund och Göteborg under vårterminen.

–Intresset för att delta och ivern att lära sig mer på området, från både volontärer och anställda i kyrkorna, tycks hålla i sig. Roligt också att det i varje kurs finns med deltagare som är engagerade i andra delar av civilsamhället, som Röda korset, idrottsrörelsen, KFUM etcetera, säger Peter Karlsson.

Projektpengarna kommer huvudsakligen från EU och det är Sveriges kristna råd med sina 26 medlemskyrkor som ansvarar för själva utbildningen. Med en budget på 4,9 miljoner kronor är syftet att ge ökad kompetens till minst 800 personer som är engagerade i mötet med asylsökande i Sverige".

Kommentar: Om det nu stämmer att medlemmarna i kyrkorna vill ha utbildning i migrationsfrågor så är knappast Sveriges kristna råd de rätta att ge utbildning i dessa frågor då det bara är en enda fråga som intresserar dem och som de vill trycka in i huvudet på alla naiva och självföraktande kyrkokristna som strävar efter att få vara goda och tror att de är goda och står upp för Jesus.

Det är att öka invandringen, att ännu fler lycksökare skall ta sig hit, samt att låta alla som är här (oavsett vad de har för skäl till att vara här) skall få stanna för att det är synd om dem och att de även skall kunna ta hit sina familjer så att de kan återförenas med dem i Sverige. Att de återförenas i sina hemländer där det inte ens råder några krig eller efter att eventuella krig och konflikter är över, är inget som Sverige kristna råd är intresserade av för då faller hela deras sataniska agenda. 

Kyrkorna skall istället ge hjälp och stöd till varenda en (oavsett var i världen de kommer från och oavsett vilken religion de har eller vilka seder och bruk de har eller hur de är beredda att anpassa sig till det land de har kommit till) som vill ha ett bättre ekonomiskt liv i Sverige.

Till sist. De så kallade kristna kyrkorna brukar alltid döpa sina projekt till riktigt inbjudande namn (så att alla kan förstå hur kärleksfulla och barmhärtiga de är) som "Famnen" "Kramen" och nu "Värme" (det sistnämnda på initiativ från SKR) och det räcker för att locka dom som vill vara goda. Värme är ju förknippat med något gott liksom famnen och kramen och ja, syftet är att omfamna hela världen för att satanisterna skall få sin vilja fram.

En världsregering, en ekonomi, en religion.

Läs artikeln i "Dagen" här:

http://www.dagen.se/skr-s-migrationskurser-manadens-eu-projekt-1.935039

Och här om projektet "Värme" på Sveriges kristna råds hemsida:

http://www.skr.org/verksamheter/verksamhetsomraden/migration/projekt-varme/

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik