Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Det religiösa smörgåsbordet

Publicerad 2017-01-22 16:41:25 i Religion,

Idag fick jag höra något av en troende och frälst (pånyttfödd) blivande pastor att vi som kristna skall ta till oss av allt det goda som icke troende (världens människor) har att säga oss (lära oss) om det de säger och lär ut är något bra och gott.

???

Han tog Gandhi som exempel vilken han menade lärde som han levde.

Att Gandhi var ofrälst och därmed hade världens ande (antikrists ande) i sig trots att han säkert var snäll och god enligt världens sätt att definiera godhet verkade inte var några problem för den blivande pastorn.

Det finns många exempel på människor som är eller har varit goda och som inte är eller har varit troende (pånyttfödda i Jesus) och som har gjort stora insatser för världen och för människor. Detta till trots så har de haft Antikrists ande i sig enligt bibeln.

Då Antikrists ande och Guds Ande står i motsatsförhållande till varandra blir ett samarbete omöjligt och lika omöjligt är det för någon enskild som har Guds Ande inom sig att samarbeta med någon som har Antikrists ande inom sig.

Att det ser ut som det gör inom kyrkorna och samfunden i Sverige och inom den svenska kristenheten i stort, ett avfall som bara blir värre och värre, beror på att de kristna har gått i ok med världen och världens ande. De har bjudit in Satans ande till sina kyrkor och samfund och de har dukat upp ett religiöst smörgåsbord som alla (oavsett vad de tror på eller inte tror på) kan plocka det godaste av.

De hittar alltid något gott och bra hos allt och alla och hos alla religioner även om bibeln kallar alla icke troende på Jesus (som Gandhi) och som bekänner sig till andra religioner, för avgudadyrkare. Dessa avgudadyrkare går kyrkorna samman med i interreligiösa möten (ekumenik) för att de i många fall är goda och snälla enligt världens definition av vad som är gott och snällt. Dessutom ägnar de sig åt välgörenhet i syfte att stödja dessa falska läror och avgudadyrkare så att de kan slå rot i Sverige.

Skall en pånyttfödd kristen verkligen lyssna på och lära sig av icke troende som den blivande pastorn på fullt allvar menar?

Bibeln säger att det inte finns något gott i människans natur (människan som hon eller han är innan den har blivit frälst) och att när hon blir frälst så är det Gud (Jesus) som tar plats inom henne genom den Helige Anden. Allt hon efter det är eller gör är ett verk av Jesus då det är Jesus som lever inom henne/honom. Endast genom pånyttfödelsen kan människan bli Kristuslik.

Det är inte beroende av människans egna ansträgningar och hennes önskan att få bli betraktad som god och snäll, det kommer an på.

Allt gott kommer från Gud är vad denna man brukar säga men attt godhet kan förvandlas till ondska när det handlar om världens rike, är inget som han och många som kallar sig kristna verkar lägga någon större vikt vid. De ägnar sig åt vad de tror är goda gärningar dag som natt och gör allt vad deras pastorer, präster och mentorer säger till dem istället för att följa Gud och Guds Andes ledning.

Om de hade lyssnat till Guds Ande så hade de fått höra att de skall lämna sina skökoväsen och avslöja dem för vad de är.

Även den mest ondskefulla diktatorn kan anse att den gör något gott. Den kan anse att den gör mycket gott för världen och världens rike men självklart inte för Gud och Guds rike då den inte tror på Gud utan hatar Gud och allt som har med Guds rike att göra.

Det vedervärdiga flum som kyrkorna och dess (fömodligen gravt hjärntvättade) medlemmar ägnar sig åt med motivering att det handlar om kärlek och barmhärtighet gentemot medmänniskan/medmänniskorna är inget annat än hädelse.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik