Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Känner du att något är fel med kyrkorna så är du troligtvis frälst

Publicerad 2017-02-25 09:39:00 i Religion,

Tycker du att något känns väldigt fel när du besöker din kyrka (om du nu är medlem i någon kyrka) eller andra kyrkor, du kanske är nyfrälst och vandrar runt på jakt efter en kyrka att bli medlem i eftersom du har hört av andra "kristna" att det är nödvändigt att vara medlem i en kyrka för att kunna vara en kristen?
 
När du har blivit frälst, när Gud kallar dig till frälsning, så kallar han dig till sig (för att du skall följa honom) och inte till någon kyrka, som kan liknas vid en avgud och där det existerar läror som står i opposition till den bibliska läran, för att du skall följa den.
 
Vad som är problemet (vilket egentligen inte är något problem utan glädje, borde vara glädje) är att du har blivit frälst och då är det inte konstigt om du känner som du gör, att något är fel, men att du inte kan sätta fingret på vad det är.
 
De flesta är ju så jättesnälla och tillmötesgående, glada, positiva och trevliga på alla sätt i kyrkorna och du borde känna dig lycklig för att du får vara en del av sammanhanget. Ändå känner du dig kanske bara tom och som en konsument på det andliga planet när du troget deltar på Gudstjänsterna varje söndag (där det predikas om att Jesus är snäll och älskar alla och allt vad de gör) eller engagerar dig i annat kyrkligt arbete.
 
Att något är fel på kyrkan, att den befinner sig på helt fel spår och i fritt fall, när det gäller bibelns sanningar (vad bibeln säger om ekumenik, HBQT, det nya förbundet med mera) tänker du inte i första taget, för så många människor som det finns i kyrkorna och som verkar så lyckliga och positiva, kan ju inte ha fel. Majoriteten brukar alltid ha rätt, eller hur? och när du har kommit fram till detta, så drar du slutsatsen att det måste vara dig det är fel på.
 
Och det är det. Alltså det är inte fel på dig men du befinner dig i fel miljö, en miljö som är skadlig för dig och för din relation till Gud eftsom du har blivit frälst tillskillnad mot majoriteten av dem som påstår sig vara frälsta och som befolkar kyrkorna och samfunden. De får dig att tro att det är dig det är fel på och det är precis vad Satan vill och han använder sig gärna av falska kristna (ofrälsta) för att bekräfta detta.
 
De som inte njuter i fulla drag när de befinner sig inom kyrlornas väggar och som genom att de har läst Guds ord, förstår att det som sker där är ett spel för gallerierna, ett spel som genom de ekumeniska strävandena som alla kyrkor ställer upp på genom Sveriges kristna råd som de är medlammar i, kommer att sätta Antikrist på tronen, blir obehagliga för de falska kristna. De måste därför tillrättavisas av dessa och om inte det lyckas så skall de tryckas ner på alla tänkbara sätt.
 
Den antikristliga anden som styr inom kyrkor och samfund är motståndare till Gud och till Guds Ande och när dessa två andar möts så blir det en krock. Inte bara mellan människa och människa utan också i andevärlden. En frälst människa med Guds Ande kan inte trivas i kyrkor och samfund där den antikristliga anden har tagit kommandot.
 
Människor som står upp för den antikristliga anden (har antikrists ande i sig) vilket majoriteten av de kristna inom kyrkor och samfund gör, oavsett om de är medvetna om det eller inte, är inte frälsta och därför kan inte en frälst människa gå ihop med dessa heller. När man säger detta till dem (denna sanning om att de inte är frälsta), inte för att man vill vara elak utan för att det är sant och i hopp om att de skall vända om, så går de fullständigt i taket.
 
De hatar sanningen lika mycket som sin Herre, lögnens fader, och börjar gorma om att man är fördömande, intolerant samt att man måste dra sitt strå till stacken genom att vara med i en kyrka för att försöka förändra det man tycker är fel (även om de själva inte har lyckats med det under kanske decennier i kyrkan) med mera med mera.
 
Det finns ingen hejd på vilken skada de kan göra frälsta människor (i synnerhet nyfrälsta) på det andliga planet om de inte är vaksamma utan tror att de vill deras bästa. Antikrist, den antikristliga anden (Satan och Satans ande) som de drivs av, vill ingen människa dens bästa.
 
Guds motståndare (inklusive de människor som tjänar honom) vill ha bort de sant frälsta från tron. Låt dem inte lyckas med det. Om du känner att det är världigt fel i kyrkan så lita på det du känner och lägg inte över skulden på dig själv genom att tänka som vi människor ofta har en tendens att tänka, det vill säga att majoriteten alltid har rätt.
 
Det handlar om att följa Gud och Herren Jesus vars rike är ett helt annat än världens rike och han talar till oss genom sin Ande. Inte om att vara nickedockor åt världen (världens människor), kyrkor på fallrepet eller åt de världsligt (köttsligt) sinnade så kallade "kristna".
 
Fly ut från Babylon, det samlade religiösa skökoväsendet tillsammans med det politiska antikristliga systemet, medan tid är.
 
Här en bra video:
 

Kommentarer

Postat av: Athanasios

Publicerad 2017-03-06 11:55:09

Hej!

Tack för bra artikel! Var tvungen att lägga upp den på Facebook, där en i gruppen "stå upp för Springare. uppmanade läsarna att gå ur den svenska kyrkan. Hoppas du inte misstycker.

Ser fram emot nästa artikel.

Lev väl så länge.

De bästa hälsningar

saiki

Svar: Hej och tack själv. Bra om du vill sprida artiklarna..
experimentlandet.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik