Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Gud är nationalist

Publicerad 2017-02-23 12:02:00 i Religion,

Och, skulle kunna tilläggas, densamma idag som när han utstakade de gränser inom vilka han placerade de olika folken (folkgrupperna) efter byggandet av Babels torn och som ett skydd mot Satan. Allt för att de inom de olika gränserna, det vill säga inom de olika länderna (nationerna), skulle söka Gud.

I första Moseboken kan vi läsa om människornas enhetssträvan (byggandet av Babels torn, ett människoverk utan Guds välsignelse) och hur människorna gaddade ihop sig mot Gud, för att de i sin styrka av att vara många, trodde att de skulle kunna hålla Gud på avstånd.

"Och hela jorden hade enahanda tungomål och talade på enahanda sätt. Men när de bröto upp och drogo österut, funno de en lågslätt i Sinears land och bosatte sig där. Och de sade till varandra: Kom, låt oss slå teget och bränna det.

Och teglet begagnade de såsom sten, och såsom murbruk begagande de jordbeck. Och de sade: Kom, låt oss bygga en stad åt oss och ett torn vars spets räcker upp i himmelen, och så göra oss ett namn; vi kunde eljest bli kringspridda över hela jorden. Då steg HERREN ned för att att se staden och tornet som människobarnen byggde. Och HERREN sade: Se, de äro ett enda folk och hava alla enahanda tungomål, och detta är deras första tilltag;  ditned och förbistra deras tungomål, så att den ene icke förstår den andres tungomål.

Och så spridde HERREN, dem därifrån ut över hela jorden, så att de måste upphöra att bygga på staden. Därav fick den namnet Babel, eftersom HERREN där förbittrade hela jordens tungomål; därifrån spridde HERREN ock ut dem över hela jorden". (1. Mos. 11: 1-9)

I Apostlagärningarna talas det vidare om hur Gud är FÖR gränser och nationer. Det vill säga att Gud är nationalist.

"Och han har skapat människosläktets alla folk, alla från en enda stamfader, till att bosätta sig utöver hela jorden; och han har fastställt för dem bestämda tider och utstakat de gränser inom vilka de skola bo - detta för att de skola söka Gud, om de till äventyrs skulle kunna treva sig fram till honom och finna honom; fastän han ju icke är långt ifrån någon enda av oss" (Apg. 17: 26-27).

Dåtidens byggande av Babels torn var med andra ord inte något som föll Gud i smaken med tanke på att han förstörde bygget/splittrade människorna och gav dem olika språk (så att de inte kunde förstå varandra) samt tvingade ut dem över jorden.

Detta verkar inte hindra majoriteten av mänskligheten (särskilt inte ekumeniskt sinnade kristna) från att tro att byggandet av det nutida Babels torn, som syftar till samma sak, att skapa ett folk, en nation, en ekonomi, en religion, genom utplånandet av gränser (de gränser som Gud har utstakat) och som på det religiösa området sker genom ekumeniken (en sammanslagning av kyrkor, religioner, läror och tro, ett hopkok = Satansdyrkan som religion) och inom politiken genom globalismen, är till Guds behag.

Människor är fullständigt vilseförda av Satan som förstås inte uttryckligen säger att hans mål är att skapa ett antikristligt världsrike för att hans tjänare, de styrande (Satanisterna) när tiden är inne, skall kunna sätta sin Antikrist på tronen, utan både han och hans tjänare säger att globalism, enhetssträvan, ekumenik, utsuddandet av gränser med mera (vilket bland annat sker genom massinvandring), handlar om att skapa en så bra värld som möjligt för alla att leva i.

Satan är kommunist (till skillnad mot Gud som är nationalist) men inte för att han, (likt många av de mänskliga kommunisterna påstår), anser att alla människor har ett lika värde eller för att han vill sprida, solidaritet, rättvisa och jämlikhet.

Han använder sig av kommunismen (kommunistiska ideal), enhetssträvan, i syfte att förstöra, förgöra och krossa Guds goda verk. Han vet att människan i en ateistisk värld utan Gud (där det råder kaos, girighet, självrättfärdighet, laglöshet och där grupper strider mot grupper av olika anledningar), där det inte längre existerar några gränser för något (när allt som är fel har blivit rätt och allt som är rätt har blivit fel), är totalt utlämnad till sig själv och till andra människor (som även de är lika utlämnade, i sista hand till honom) och deras godtycke.

Om människorna hade lyckats att fullfölja byggandet av Babels torn (ett enda och samlat folk) så är chansen stor att de (som folk brukar göra) hade utropat en ledare. En ledare över alla människor. Nu hamnade de istället i många olika länder (i olika nationer) och i dessa olika länder valdes ledare ut.

Vad som hade kunnat bli en enda ledare över alla människor blev istället många olika ledare över olika grupper av människor (folkgrupper) i sina respektive länder. Helt enligt Guds vilja (som ett skydd mot Satan) men inte enligt Satans vilja vilken fortsätter mot sitt mål i vår tid och gör det genom att via sina tjänare (med Satans synagoga i täten) upphöja kommunismen (socialismen) och all dess ondska (förklädd till godhet) som denna lära (ideologi) står upp för samt genom att klanka ner på allt vad nationer och nationellt motstånd heter.

Kommentarer

Postat av: Staffan

Publicerad 2017-02-23 13:25:12

De som kallar sig troende på Jesus - de är mer blinda en hönor!

Orsaken är troligen att de inte blivit födda på nytt eller att de avfallit (2 Thess)från den tron de en gång haft.

De ska få den gud de i verkligheten tillber och varit med om att föra fram: Satan genom Antikrist!

Och all judar som satt sitt hopp til sin falske gud ska döda 2/3-delar av dem ...de ska tvingas äta sina egna barn! se bibeln t.ex. Sakarja 13 o 14!

Svar: Ja så är det. Nu ett ytterligare inlägg på bloggen.
experimentlandet.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik