Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Kristna ledare pekas ut som landsförrädare av hatisk blogg

Publicerad 2017-08-12 17:08:00 i Satans synagoga,

Tusentals personer, varav många inom kyrkans värld, namnges i hotfulla ordalag som landsförrädare på en blogg.

Polisen har börjat utreda hoten efter att en anmälan kommit in.

”Det kommer en tid när vi kommer att hålla alla bedragare inom makteliten ansvariga och se till att de granskas och får sitt rättmätiga straff”. Så står det inledningsvis på en numera nedstängd blogg, som uppmanar människor att själva skicka in förslag på vilka personer som ska bör granskas mer noggrant.

Bloggen är starkt invandringskritisk, och ber alla invandrare att ”lämna vårt land”.

En lång lisat på utpekade förrädare namnges, och det är uppseendeväckande många kristna företrädare som hotas via denna namnpublicering.

Bland de utpekade personerna återfinns flera från Svenska kyrkans ledning, många av dem mycket väl kända av allmänheten. Även kyrkoledare från andra samfund är med på listan, tillsammans med flera präster och pastorer från olika sammanhang, vissa mer, andra mindre kända.

Dagen har tagit del av listan, och förutom kristna företrädare återfinns bland annat författare, forskare och journalister.

Nazistgrupp tros ligga bakom

När Dagens Nyheter rapporterar om bloggen använder de ordet ”dödslista” i sin rubrik. De skriver också att i fredags inledde polisen en förundersökning, och att det handlar om hets mot folkgrupp.

Läs mer:

http://www.dagen.se/kristna-ledare-pekas-ut-som-landsforradare-1.1008699

Kommentar:

Artikeln i DN (som tidskriften "Dagen" hänvisar till), nämner inte något om att kristna företrädare har blivit utpekade så det verkar var något som den sionistiska tidskriften ”Dagen” vilken utger sig för att vara en kristen tidskrift, har hittat på för att läsarna (de hjärntvättade inom kyrkorna) skall tycka synd om dem (de ofrälsta som arbetar på ”Dagen”) och om sitt lika ofrälsta ledarskap inom kyrkorna och i samfunden.

Så här skriver sionistblaskan DN: 

”Tusentals politiker, organisationer, forskare och privatpersoner pekas ut som landsförrädare på en lista och hotas till livet av en okänd avsändare. En förundersökning om hets mot folkgrupp har inletts.

Det var på onsdagen som en blogg publicerade en lista på tusen­tals personer – bland andra ­forskare, lärare, journalister och politiker – och organisationer som anses ha förstört Sverige, något som ­Sveriges Radio Jämtland var först med att uppmärksamma.

Blogginlägget innehöll huvud­sidor och ett antal undersidor med ett flertal listor. Invandringen till Sverige beskrevs som det största hotet mot landets framtid. Islam, socialdemokrati, kommunism, ­liberalism och mångkultur beskrevs också som hot.

 

Shari Tingman är utredare vid Stockholmpolisens hatbrottsgrupp. Foto: Jimmy Gustafsson/Polisen

Svensken Shari Tingman (bild ovan) utredare på demokrati och hatbrottsgruppen hos polisen, säger:

– Anmälan har gjorts av en målsägare som själv blivit utsatt. Enligt anmälaren är det en nazistisk ungdomsgrupp som har lagt upp listan, där han fanns med på grund av sin invandrarbakgrund.

Shari Tingman säger att personer som har gjort anmälan är osäker på när listan lades upp och togs bort.

Läs mer:

http://www.dn.se/arkiv/nyheter/tusentals-pekas-ut-pa-dodslista/

Kommentar:

Något säger mig att denna så kallade ”hatblogg” aldrig har existerat. Att det handlar om att stämma i bäcken (från etablissemangets sida) och att lägga munkavle (skrämma) dem som vågar yppa sanningen om vad som händer i landet och vilka som ligger bakom vilket vi har gjort på denna blogg otaliga gånger under flera års tid och kommer att fortsätta göra. 

Här har vi hängt ut falska kristna och diverse godhetsnarkomaner som arbetar för att Satans rike skall kunna breda ut sig i Sverige.

Att bedragarna inom makteliten/Satans kyrkor (de ogudaktiga som är ute efter att fylla sina egna bukar och som tjänar på att verka för kaos, splittring och sönderfall) kommer att få stå till svars för sina onda gärningar (få sitt rättmätiga straff) i detta eller i nästkommande liv är självklart. Om de tror att de skall kunna komma undan i detta livet eller i nästa så tror de fel men det är inte vi kristna som skall döma dem utan det gör Gud i detta eller i nästkommande liv.

Oavsett om denna så kallade hatblogg som nu har blivit polisanmäld har existerat eller inte (vilket jag inte tror annat än möjligtvis för att tysta dem som varnar för att Sverige går mot sin undergång/vi kommer att få se mer av sånt) så är det ju faktiskt en demokrati vi lever i.

Tror makthavarna och deras överhuvud (Satan/Satans synagoga) att allt skall gå som på räls när det gäller att förstöra Sverige och att vi som ser hur alla de som fyller sina bukar (genom att stå upp för osanningar och ett falskt evangelium) bara skall sitta med armarna i kors och acceptera deras ogudagktighet när de till och med bjuder in främlingar som gör vad de själva inte vågar göra, det vill säga förstör hela landet på alla sätt samtidigt som de ger sig själva löneförhjningar två gånger om året trots att de har löner (privilegier och förmåner) som de kan leva gott på resten av livet?

Vad hände när Bolsjevikerna (som arbetade för judarna med Trotskij, Lenin och Stalin i spetsen och vilka alla hade anknytning till de judiska bankirerna vilka redan då via sitt ägande av bankerna, hade tagit över Ryssland) tog över Ryssland?

Trotskij med flera av de judiska yrkesrevolutinärerna bytte namn till ryska namn för att kunna smälta in bland befolkningen och sedan blev det ett blodbad av aldrig skådade mått vilket landsförrädarna i Sverige sedan dess har gjort allt för att dölja. De har förvrängt historien för att få fylla sina egna bukar och de gör så än idag. Man talar om de 6 miljoner judarna som dog av svält och sjukdomar under ett krig (under Hitlers styre) men inte om alla de ryssar (miljoner och åter miljoner) som dessa Satans hantlangare (de judiska yrkesrevolutionärerna) mördade bestialiskt för att kunna flytta fram sina och Satans synagogas positioner. Om dem varav många var kristna, är det helt tyst.

De (makthavarna och kyrkornas företrädare) är köpta av de falska judarna (Satans synagoga) som inte ens kyrkorna vågar kritisera trots att det står i bibeln att alla som inte bekänner att Jesus är kommen i köttet, har antikrists ande och därmed är fiender till Gud/Jesus.

Slutligen så talas det om att bloggen (den påstådda bloggen) har anmälts för ”Hets mot folkgrupp” och då blir ju frågan om alla de utpekade ens tillhör en och samma folkgrupp?

Är forskare, lärare, journalister och politiker – och organisationer i Sverige en folkgrupp som de påstås vara enligt den sionistiska dagstidningen DN?

Är svenska kyrkans ledning och kyrkoledare från andra samfund liksom författare, forskare och journalister, en folkgrupp i Sverige som de påstås vara enligt den sionistiska tidskriften Dagen?

Vi har fått lära oss att ”svenskar” inte är någon folkgrupp och att alla är svenskar när de har fått ett svenskt medborgarskap så därför kan det inte bli tal om ”hets mot folkgrupp” så tillvida att inga andra (från andra folkgrupper) har blandat sig i.

Shari Tingman ”tydligen en svensk” som arbetar hos kling och klang (polisen som styrs av frimurare) och som utredare inom demokrati och hatbrottsnämden verkar inte ha förstått att svenskar inte är en folkgrupp vilket alla andra svenskar har fått inpräntat i sig.

Av den anledningen går det inte att tala om ”hets mot folkgrupp” men dessa Satans lakejer gör allt för att tysta människor som talar sanning och det är tyvärr många som blir tystade av deras skrämseltaktik och dubbla budskap.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik