Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Pastor Jansson

Publicerad 2016-05-02 18:20:00 i Mångkultur,

Idag talade jag med en pastor (en pastor Jansson som inte heter Jansson men som jag väljer att kalla för pastor Jansson) och hade synpunkter angående den pågående massförstörelsen av Sverige genom invandring av folk med olika religioner, kulturer samt seder och bruk och som i många fall inte kommer hit för att arbeta och betala skatt utan för att skaffa sig ett gott liv på sina egna villkor och han säger förstås som så många andra som kallar sig kristna och påstår att de är frälsta, att det är nazistiska och främlingsfientliga tankegångar.

Han berättade att hans egna föräldrar, födda i början av 1900 talet, var invandrare från europeiska länder och skulle jag då kunna säga att de aldrig skulle få komma hit? Vad oförskämt!! Om inte de hade fått komma hit så hade ju aldrig han kunnat vara här.

Tänk på alla som åkte till Amerika från Sverige och andra europeiska länder under artonhundratalet och i början av nittonhundratalet sa han. De kom som invandrare och blev emottagna då de flydde från misär och umbäranden då Sverige liksom många andra länder var fattiga länder.

Då sa jag att skillnaden mellan de som emigrerade till Amerika under denna tiden och dagens invandrare var att de inte kunde traska upp till någon socialbyrå (myndighet) i Amerika och säga att vi kommer hit för att slippa arbeta.

Vi förväntar oss att få bostäder (förtur till bostäder) och alla bidrag som tänkas kan och om vi eventuellt känner för att arbeta (eller sysselsätta oss) så förväntar vi oss även att få förtur till arbeten (sysselsättning med kollektivavtalsenlig lön). Dessutom förväntar vi oss att få fri tillgång till sjukvård och tandvård med mera.

Pastorn sa då att han var tvungen att gå iväg till ett möte och att han inte hade tid att prata mer med mig.

Så kan det gå!

Han sa inte att det var intressanta tankegångar och att han skulle kolla upp om det jag sa var sant eller falskt utan endast att han hade bråttom iväg till ett möte.  

Det är så här alla falska Guds tjänare gör (de som tror att de är Guds tjänare) och även om det finns människor i deras församlingar som knappt kan hålla huvudet ovanför vattenytan så är bidragsinvandringen (kritik mot alla lycksökare som anländer) inget som får lov att diskuteras. Hellre låter man de egna församlingsmedlemmarna gå under i förnedring och i misär.

Hur många stackars människor har inte dessa falska predikanter som hatar sanningen varit med om att föra till helvetet. De flyr från sanningen precis som Satan flyr från vigvattnet men de kommer att få vad de förtjänar tids nog.

Så här beskriver Hasse Alfredsson pastor Jansson i en video från 1962:
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik