Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Mossad i blåsväder

Publicerad 2016-03-08 19:41:00 i Allmänt,

För att det inte ska se ut som om det är facebook och Mossad (den israeliska säkerhetstjänsten), de kabbalistiska judarna (vilka vi har skrivit mycket om på denna blogg)  och Mark Zuckerberg (en sionistisk jude och facebooks grundare) som vill inskränka yttrandefriheten på nätet, så har man varit tvungen att anlita en kines vid namn Chan - jo- Jun (boende i Tyskland) för att censurera facebook.

Detta är ganska typiskt när det från sionistiskt håll gäller att få igenom sina önskemål. Man låter helt enkelt en annan röst tala (som man har betalt mycket pengar till) och säger till denna röst att förfasa sig över nätotrevligheter och nätkriminalitet eller annan otrevlighet såsom antisemitism.

Det är många som skulle förlora mycket om sanningen kommer fram och därför kämpar man febrilt för att inte sanningen skall komma fram.  

Chan -jo Jun, en kines (som har en egen advokatbyrå) tycker att facebook (Mossaadbook) måste följa tysk lag och sätta stop för hoten och hatet på nätet. För att göra detta så har hans advokatbyrå gått samman med sin motståndare Facebook (Mossadbook).

Platsannonserna ligger ute på nätet och utlovar ett arbete med goda karriärmöjligheter mitt i Berlin. Costumer care agent är titeln.

”Du kommer att arbeta för en kund (facebook) som har en ledande platt form bland sociala medier och du kommer att vara ansvarig för innehållet på nätet”, heter det i annonsen.

Faceboook (Mossadbook) ska inrätta en så kallad task force som ska befria plattformen från den hatkriminalitet som de anser breder ut sig. Facebook har lagt uppdraget på det stora konsult företaget Arvator som börjat rekrytera och utbilda agenterna.

Konsultföretaget heter inte Arvator som den etablerade jude (sionist) pressen Dagens Nyheter skriver utan Arvato:

https://en.wikipedia.org/wiki/Arvato_services

Kinesens advokatbyrå har lagt in en anmälan mot sin samarbetspartner faceboook och Mark Zuckerberg för hets mot folkgrupp då facebook inte har klarat av att hantera nätkriminalitet och kräver 150 miljoner euro ( I.5 miljarder kronor) i böter samtidigt som de har nått en överenskommelse.

Hur låter det? En överenskommelse med facebook som handlar om att censurera nätet!! Hade faceboook och Mark Zuckerberg klarat det utan denna kines som var på semester när flyktingkrisen började och som ville samla in kläder men som sedan förstod att det fanns ett hat mot parasiter som väller in i Europa?  

Är det kinesen Chan- jo Jun (hans advokatbyrå) eller juden Mark Zuckerberg och hans lakejer (sionister,kabbalister,talumudister) som vill censurera nätet?  
 
http://www.dn.se/kultur-noje/tyskland-har-satt-press-pa-facebook/
 
Mossad letar också efter folk via nätet:

http://www.di.se/artiklar/2014/9/22/mossad-letar-anstallda-via-natet/
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik