Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Fattiga svenskar trakasseras och diskrimineras

Publicerad 2016-03-08 09:22:00 i Mångkultur,

Socialsekreterare Helena som arbetar inom socialförvaltningen i södra Sverige, tar nu bladet från munnen och vittnar om ett förljuget socialt skyddsnät och om hur svenska socialbidragstagare särbehandlas negativt.

- Vi ger vissa grupper nästan allt utan att utreda, det är lugnast så, säger hon till den alternativa nyhetssajten “Avpixlat”.

Tanken var först att inte skriva något om detta, eftersom vem som helst skulle kunna hitta på berättelser och sedan lägga ut dem på nätet i syfte att misskreditera någon myndighet eller någon enskild, men den Helige Ande manade mig att skriva då svenskar diskrimineras inom ALLA områden idag vilket inte är Guds vilja.

Detta utan att någon reagerar.

Inte ens de så kallade “kristna” och deras kyrkor som när det gäller nyanlända “flyktingar” (VARAV MAJORITETEN ÄR EKONOMISKA LYCKSÖKARE/BEDRAGARE) står med öppna armar och välkomnar tusentals och ännu fler som anländer från hela världen för att få bidragsförsörjning på livstid, samtidigt som de vurmar för rumänska medborgare (EU medborgare) i form av tiggande zigenare som förpestar hela samhället genom att skapa laglöshet.  

Det finns på nätet många vittnesmål om hur socialtjänsten behandlar svenskar och själv har jag vid flera tillfällen talat med personer som har insyn i vad som sker.  

Något som är riktigt vidrig är när de agerar kylskåpsdetektiver och kräver att få gå igenom svenskars kylskåp för att se om de har någon mat hemma eller om de ljuger när de ansöker om matpengar/överlevnadsbidrag. De försöker även räkna ut hur länge den eventuella maten bör räcka.

Det vill säga, det gäller att inte äta för mycket som svensk socialbidragstagare!

Vad hade hänt om socialsekreterarna i landets kommuner hade fått för sig att göra detsamma hos en somalier/somalisk familj eller någon från mellanöstern/familj från mellanöstern?

Hade det inte blivit stora rubriker om rasism (hat, illvilja, diskriminering) och främlingsfientlighet vilket hade resulterat i att de “kränkta” hade blivit tilldelade höga skadestånd som plåster på såren?  

http://www.hd.se/lokalt/landskrona/2011/05/15/soc-letar-mat-i-fattigas-kylskap/

Helena vill vara anonym och det är inte så konstigt med tanke på det debattklimat som råder idag. Inget får läcka ut som kan riskera att den FRIA invandringen av outbildade och oanställningsbara kravmaskiner minskar.

Hellre ger man dem som säger sanningen om vad som pågår i fasciststaten Sverige gentemot ursprungsbefolkningen, sparken.    
     
Hot och våld är något som socialsekreterare tvingas att stå ut med enligt Helena och cheferna menar att invandrare är aggressiva för att de befinner sig i en utsatt situation.

Somalier, Irakier och gatubarn från norra Afrika tycks vara särskilt utsatta i Sverige.

Denna så kallade “utsatta” situation som “DE FATTIGA” befinner sig i har bidragit till att Helena (hennes kolleger) tvingas bevilja (godkänna) alla ansökningar om det ena och det andra som en somalisk familj (en vinstlott för Sverige!) vilka har berikat Sverige i fyra år, lämnar in.

För sjunde gången har den fattiga och utsatta familjen (som alltså har vistats här i fyra år) ansökt om en stor summa pengar, 10.000 kronor, till en ny barnvagn och varje gång får de sin ansökan beviljad utan problem.

Det förklarar varför man så ofta ser “utsatta” somaliska kvinnor som vaggar runt med helt nya barnvagnar.   

Däremot så nekas svenskar det mest basala. Helena visar papper på avslag från en svensk familj som behövde vinterjackor till sina fyra barn. Mamman i familjen hade hittat begagnade jackor som  kostade 900 kronor men familjen fick avslag på sin ansökan.

En man i trettio års åldern ansökte om rekvisition för mat men även han fick avslag med motiveringen att han kunde låna pengar av någon.     

Vad är det som får socialtjänsten att tro att en svensk med automatik har någon att låna pengar av men inte en Irakier, en Somalier en Iranier eller en Syrier?

Dessutom är ett lån ett lån som ska betalas tillbaka.

En svensk får sälja allt som socialen anser vara överflödigt (och det är det mesta) innan den kan få bistånd och en svensk måste uppvisa bankkontoutdrag samt vända ut och in på sig själv genom att berätta hela eller halva sin livshistoria. Det handlar om bakgrund, tidigare arbeten, utbildning, familj med mera.

Detsamma gäller inte invandrare.

Läs Helenas berättelse här:

http://avpixlat.info/2016/02/26/socialsekreterare-berattar-vi-sarbehandlar-svenskar-negativt/
 
Obs! Nättidningarna Avpixlat och Exponerat tillhör med all största sannolikhet den kontrollerade oppositionen i vilken även sionistpartiet SD ingår.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik