Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Svenska kyrkan sörjer den halshuggna prästen

Publicerad 2016-07-28 08:04:00 i Religion,

”Dådet måste fördömas men även när våldet når ända in i våra helgedomar är vi som kristna kallade att leva i öppenhet och kärlek och inte bidra till den polarisering mellan människor och religioner som terrorn försöker åstadkomma",
 
Detta skriver svenska kyrkan på sin hemsida:

https://www.svenskakyrkan.se/default.aspx?id=1494493

När onda människor bryter sig in i kyrkorna eller som i dag i de europeiska länderna, för att plundra (dränera ekonomierna), våldta och mörda befolkningarna så skall alltså dessa bemötas med öppenhet och kärlek enligt kyrkan.

Illgärningsmän som har gjort sig kända för att ta livet av oskyldiga människor på de mest brutalaste sätt liksom bedragare av alla de slag, skall vi ha överseende med och helst av allt beskydda (upplyfta) för de är ju också människor som har rätt att göra sina röster hörda i samhället oavsett på vilket sätt de gör detta och oavsett hur många de skadar på kort eller lång sikt..

Svenska kyrkans recept när det gäller att sprida öppenhet och kärlek (respekt) har dom senaste åren varit att gå i ok med muslimer (Islam), judar och alla andra existerande religioner som den värsta sköka trots att bibeln fördömer kristna att gå i par med, det vill säga, ha nära samarbeten och kompromissa med människor som inte tror på Kristus (som Guds son).

“Gån icke i ok tillsammans med dem som icke tro, det bleve omaka par. Vad har väl rättfärdighet att skaffa med orättfärdighet, eller vilken gemenskap har ljus med mörker? Huru förlika sig Kristus och Beliar, eller vad delaktighet har den som tror med den som icke tror?” (2. Kor. 6:14-15)    

Enligt bibeln är dessa antikrister (emot Kristus) som står på Guds fiendes sida, på Satans sida. Och det bevisas verkligen gång på gång. Inte minst när det gäller den militanta falangen inom Islam och den militanta falangen inom judendomen vilka strävar efter att utrota den vita rasen men som inte kan göra det genom att ställa upp alla vita på rad och skjuta dem utan som använder sig av massinvandring (av muslimer) för att göra detta.

Vilken är Lögnaren, om icke den som förnekar att Jesus är Kristus? Denne är Antikrist, denne som förnekar Fadern och Sonen. Var och en som förnekar Sonen, han har icke heller Fadern; den som bekänner Sonen, han har ock Fadern” (1. Joh. 2:22-23)

De fanatiska muslimerna gör det jobb (plundrar, våldtar och mördar) som inte Satans synagoga (de falska judarna) klarar av att göra då de befinner sig i minoritet och inte heller vill svärta ner sitt rykte. Samtidigt som den fysiska utrotningen på vita sker och eskalerar, använder de falska judarna sig av psykologisk krigföring via massmedia, utbildningsväsendet med mera som ett medel för att nå sitt mål. Världsherravälde!

Svenska kyrkan borde kräva att alla så kallade ”fredliga muslimer” och alla så kallade ”fredliga judar” tar avstånd från de hat läror de stödjer (hat genom Koranen, Talmud och Kabbalan mot kristna och kristendomen) och som ligger till grund för terrorn i världen, med det gör de inte.

Istället ökar de sitt samarbete med muslimer och Islam (liksom med judarna) för varje dag som går vilket leder till att sökare (som skulle kunna komma till tro på Jesus) tar avstånd inte bara från Islam och Judendomen utan också från Kristendomen. Den svenska skökan skrämmer bort folk från kyrkorna (får folk att börja avsky allt vad kristendom heter) genom sitt vurmande för hatläror och hatideologier (sionismen, Islamismen) som sprider sig i landet..  

Numera räcker det inte med religionsdialoger. Gemensamma bönehus har blivit verklighet i skökans regi:  

https://www.svenskakyrkan.se/1121338

Detta samtidigt som vita bör utrotas enligt ledande kulturmarxister:
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik