Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Dödssymbol gav svenskfientlig präst utmärkelse

Publicerad 2016-01-14 11:44:00 i Mångkultur,

Herren Jesus Kristus och Guds ord (bibeln) säger att vi skall älska Herren vår Gud av hela vårt hjärta och vår nästa som oss själva.

“Och du skall älska Herren, din Gud, av allt ditt hjärta och av all din själ och av allt ditt förstånd och av all din kraft. Därnäst kommer detta: Du skall älska din nästa såsom dig själv. Inget annat bud är större än dessa” (Mark. 12:30-31)

Vem är då vår nästa enligt biblisk lära och inte enligt alla självutvalda godhetsapostlar som förespråkar ett socialt, liberalt samt urvattnat evangelium (ett främmande evangelium) och som i tid och otid anammar floskler som “Allas lika värde” och att vi skall älska alla människor oavsett vad en person är eller har gjort, och dessutom får utmärkelser för det.

Som den pensionerade prästen Pia Boija nedan vilken blev så glad så att hon började gråta över utmärkelsen hon fick genom att under en så kallad nazistdemonstration hålla upp ett fredsmärke, i själva verket en dödssymbol också känt som Neros kors, ett brutet upp och nervänt kors inneslutet i en cirkel som representerar den kristendoms hatande kejsar Neros (en kejsare som mördade tusentals kristna under det första århundradet efter Kristus) vision om världsfred utan kristendomen.
 
                                              Bildresultat för Bild Pia Boija
                                           Pia Boija med dödssymbolen/Neros kors

Det finns inget stöd i bibeln för att “vår nästa” utgörs av kriminella, våldtäktsmän, pedofiler, mördare, ockupanter och alla slags degenererade individer som är ofrälsta och inte så sällan önskar förgöra kristna och de kristna länderna.

Ändå menar de hycklande prästerna och pastorerna i de svenska skökoväsendena att vi inte bara som kristna skall älska alla människor utan att det också är vår plikt att hjälpa alla. Även de människor och nationer som har dödat våra kristna bröder och systrar.

När Jesus talade om att förlåta så talade han om kristna, om kristna bröder/systrar och inte om oomvända syndare, och då endast om de kristna bekände och ångrade sina överträdelser.  

Det finns med andra ord inget i bibeln som säger att kristna skall förlåta alla icke troende syndare deras överträdelser. Kristna har inte ens någon förpliktelse att alltid förlåta en broder/syster om han/hon vägrar att omvända sig från sin missgärning och göra bättring.

“En man som kommer partisöndring åstad må du visa ifrån dig, sedan du en eller två gånger har förmanat honom; ty du vet att en sådan är förvänd och begår synd, ja han har själv fällt domen över sig” (Tit. 3:10-11)

Om bibelns budskap till oss kristna hade varit att vi skulle älska och hjälpa alla människor och nationer, även de som hatar Gud och Herren Jesus och som hatar oss och förgriper sig på oss, vår nästa och vår nation/vårt land, så skulle bibeln mana till enighet med alla icke troende.

Bibeln skulle säga något helt annat än det som följer här:

“Gån icke i ok tillsammans med dem som icke tro; det blev omaka par. Vad har väl rättfärdighet att skaffa med orättfärdighet, eller vilken gemenskap har ljus med mörker? Huru förlika sig Kristus med Beliar, eller vad delaktighet har den som tror med den som icke tror? Eller huru låter ett Guds tempel förena sig med avgudar? Vi äro ju den levande Gudens tempel, ty Gud har sagt: Jag skall bo i dem och vandra ibland dem; Jag skall vara deras Gud, och de skola vara mitt folk” (2.Kor. 6:14-16)

Istället säger bibeln så här:

“Alltså: Gån ut ifrån dem och skiljen eder ifrån dem, säger Herren; kommen icke vid det orent är. Då skall jag taga emot eder och vara en Fader för eder; och i skolen vara mina söner och döttrar, säger Herren, den Allsmäktige.” (2. Kor.6:17)  

Bibeln förmanar oss kristna att inte ha någon gemenskap med kättare, otrogna och antikristna men företrädarna för de svenska skökoväsendena lär ut att vi skall samarbeta med dem, ingå i religionsdialoger, ekumeniska sammankomster och att vi inte får uttala oss i kritiska ordalag mot dem som inte tror på Herren Jesus Kristus utan att vi skall älska och förlåta dessa människor när de försyndar sig och begår övergrepp (fysiska, psykiska, ekonomiska och andliga) mot oss, vår nästa och vårt land.

Vi skall till och med hjälpa dem i deras ogudaktiga gärningar så att de kan fortsätta synda.

Att tolerera öppen och icke ångrad synd samt ondska i samhället genom att klanka ner på och bestraffa dem som gör motstånd mot synden och ondskan, som den pågående ockupationen av främmande folkslag ger upphov till, istället för att bestraffa de kriminella och de som önskar förstöra Sverige, är inte att älska sin nästa.

En kristen (och i synnerhet en äldre präst som borde veta bättre) skall verka för att driva ut ondskan och de onda som har tagit sig till Sverige i syfte att utnyttja välfärdsystemet eller för att begå brott men istället försvarar många präster, pastorer och kristna (liksom företrädare inom samhällets andra områden), ondskan, synden och ogudaktigheten med att de onda har rätt att vara i landet och våldföra sig på folket eftersom de har ett lika värde.

Den bibliska “nästa kärleken” väger tydligen inte tyngre för flertalet präster och pastorer än det påstådda existerande och av människor skapade, “allas lika värde”, som av någon konstig anledning endast verkar gälla mellan svenskar och utlandsfödda. Inte mellan svenskar och svenskar. En vanlig svensk skattebetalare har, har aldrig haft och kommer aldrig att få ett lika stort värde som de vilka äger och styr samhället.

Då hade maktfördelningen och inkomstfördelningen sett annorlunda ut. Att makt och inkomstfördelningen ser ut som den gör beror på att alla inte har ett lika värde.    
 
Pia Boija kan därför omöjligt älska sin nästa. Om hon hade älskat sin nästa så hade hon velat skydda sin nästa (de som gör gott) från ondska (de som gör ont) precis som hon antagligen skyddar sina eventuella barn, barnbarn och närstående från det som är ont.
 
Här kallar "den kristna" tidningen "Dagen" den svenskfientliga prästens agerande för civilkurage:
 
http://www.dagen.se/pr%C3%A4stens-civilkurage-gav-henne-pris-1.674595
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik