Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Tyskland och Europa innan Hitler kom till makten

Publicerad 2016-02-06 09:40:21 i Ideologier,

1871 skrev Kabbalisten, frimuraren, illuminaten (ockultisten/satanisten) Albert Pike ett brev till Guiseppe Mazizini, 33,e gradens frimurare i Italien där han förklarar hur de hemliga ordnarna (frimurarordnarna) skall gå tillväga för att lägga under sig all politisk och ekonomisk makt i världen.

Detta har de snart lyckats med genom ett långsiktigt arbete i det fördolda och genom att förvanska eller helt enkelt radera viktig fakta under historiens gång med resultat att människor idag befinner sig i en situation där det är snudd på omöjligt att förstå vad som händer på den politiska arenan och i samhället.

Varför våra makthavare har gjort rätt till fel och fel till rätt och varför den största delen av medborgarna knappt reagerar över detta, alternativt går till attack (likt vänsterpöbeln) mot dem som önskar lag och ordning och som strävar efter att sanningen skall komma fram.     

Bildresultat för bilder på albert pike

Brevet skrevs alltså innan det första och andra världskriget och innan den “judiska revolutionen” som brukar kallas den ryska revolutionen för att alla skall tro att det var det ryska folket som låg bakom.

Om någon anser att det är en konspirationsteori att kalla revolutionen i Ryssland för den judiska revolutionen, så se filmen “I skuggan av Hermes” av Juri Lina som publicerades i föregående inlägg och som är i åtta delar.

Så här skrev Pike:   

“För att kontrollera världen förutser vi behovet av tre världskrig. Det första skall omstörta Ryssland och kejsarhusen i Europa och sprida socialismen. Det andra kriget skall dela upp världen i två maktsfärer bourgeosin eller med ett annat ord kapitalismen, och socialismen på andra sidan. Det tredje kriget som är det sista men mest nödvändiga, är ett omfattande krig mellan araber och judar (Israel och arabländerna)”.

Om det tredje kommande världskriget låter det så här:
 
“Det tredje världskriget måste befrämjas genom att dra fördelar av de motsättningar som anstiftats av Illuminatis agenter, mellan de politiska sionisterna och den islamska världens ledare. Kriget måste föras på ett sådant sätt att Islam (den muslimska arabiska världen) och den politiska sionismen (den Israeliska staten) gemensamt förgör varandra.

Under tiden kommer de andra nationerna än en gång splittrade i den här frågan, att vara tvungna att slåss till dess de nått total, fysisk, moralisk, andlig och ekonomisk utmattning. Vi skall släppa loss nihilisterna och ateisterna, och vi skall utlösa en fruktansvärd social katastrof som i all sin fasa tydligt skall visa nationerna följden av absolut ateism, ursprunget till förvildningen och till det här extrema blodbadet.

Då skall medborgarna överallt bli tvungna att försvara sig mot minoriteter av internationella revolutionärer och utrota dessa civilisationens förstörare, och allmänheten, desillusionerad på kristenheten som i sin deistiska anda, från och med då skall vara utan riktning och mål, strävande efter ideal men utan att veta vem de skall ägna sin tillbedjan, kommer då att få erfara det sanna ljuset genom den allomfattande andliga uppenbarelsen av Lucifers rena lära, vilken slutligen läggs fram i öppen dager. Denna opinionsyttring blir följden av den allmänna reaktionära rörelse som följer på förintandet av kristenheten och ateismen, bägge samtidigt besegrade och utrotade”.

Detta tredje krig syftar till (vilket beskrivs i citatet) att ge dödsstöten åt alla nationer.

Vad är Illuminati?

1770 drar Kabbalisten (ockultisten/satanisten) och den falska juden Mayer Amschel Rothschild upp huvudlinjerna för skapandet av Illuminati, en organisation som idag står över (är chef över) alla världens frimurarordnar samt finansierar organisationen. Han överlåter sedan åt Adam Weishaupt, en Ashkenazi jude/jesuitpräst som verkar under katolsk täckmantel och som också är kabbalist, att organisera och utveckla organisationen.

Bildresultat för bilder mayer amschel

 
Bildresultat för bilder adam weishaupt
 
I ett antal artiklar har vi skrivit om den katolska kyrkans koppling till sionism, judendom, mystik, Ignatius av Loyola (en skenkristen jude) med mera trots att denna kyrka påstår sig vara en kristen kyrka.

Faktum är att hela den katolska kyrkan är infiltrerad av judar. Judar lyckades även nyligen få den katolska kyrkan att fatta ett beslut (nedteckna ett dokument) om att inte  missionera bland judar trots att Herren Jesus befaller kristna att missionera bland alla folk.

”Gån fördenskull ut och gören alla folk till lärjungar, döpande dem i Faderns och Sonens och den helige Andes namn, lärande dem att hålla allt vad jag har befallt eder. Och se, jag är med eder alla dagar in till tidens ände” (Matt 28:19-20)

Det bestämdes att Illuminati skall baseras på Talmuds och Kabbalans lära som också är den lära som rabbinska judar lär ut. Illuminati, en Luciferiansk (satanistisk) term betyder de upplysta.
 
Illuminati gruppen var den del av frimurarna som genomförde den franska revolutionen. Illuminaterna lanserade sin “socialistiska” plan för omstörtandet av alla religioner och existerande regeringar redan den 1 maj 1776 med målet att upprätta “Novus Ordo Seclorum”, en ny världsordning eller världsregering.

1. Avskaffande av alla regeringar.
2. Avskaffande av privat ägande.
3. Avskaffande av arvsrätten.
4. Avskaffande av patriotismen.
5. Avskaffande av alla religioner.
6. Avskaffande av familjen.
7. Skapande av en världsregering.

Läs mer här:

http://experimentlandet.blogg.se/2015/april/ska-du-demonstrera-for-satan-och-rothschild.html

http://experimentlandet.blogg.se/2016/january/svenska-kyrkan-snart-katolsk.html

Och se sedan denna filmen om läget i Tyskland efter första världskriget och innan Hitler kom till makten.

 

Kommentarer

Postat av: Kaosbalagan

Publicerad 2016-02-06 10:24:06

Jag skrev något liknande på kaosbalagan.wordpress.com men baserat på nuvarande kunskaper tror jag det är fel. Verkligheten stämmer bättre överens med
"Kriget måste föras på ett sådant sätt att Islam (den muslimska arabiska världen) och Arierna gemensamt förgör varandra." Dvs judarna sin vana trogen använder pseudonym för att förvilla på samma sätt som att alla andra benämns boskap.

Eller finns här något logiskt resnoemang jag inte ser?

Svar: Har också funderat på det och tänker att judarna (de som kallar sig judar men som är en Satans synagoga) använder den politiska sionismen för att ta makten och de använder staten Israel för detta syfte. När de väl har fått makt behövs inte staten Israel längre och inte heller den politiska sionismen/de kristna länderna. Fram tills detta sker (till målet är nått som är världsherravälde, en liten elit som styr) är tanken att den muslimska världen och den kristna världen skall förgöra varandra.
experimentlandet.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik