Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Tangomässa i kyrkan

Publicerad 2016-02-10 07:44:00 i Religion,

Tolvstegsandlighet/sinnesrogudstjänster, qigongmässor, ökenmässor, sofiamässor, regnbågsmässor kristen djupmeditation (mystik) och nu tangomässa.

En tangomässa, en mässa med dans i tangostil, hölls i Allhelgonakyrkan i Lund i söndags.
 
Antagligen är det bara en tidsfråga innan David Wilkersons profetia i boken ”Synen”, om nakendans i kyrkan, går i uppfyllelse.

Citat från boken:

”I vissa av dessa kyrkor ursäktas nakendans med att det är en konstnärlig form av tillbedjan. Människor tillber det skapade framför Skaparen och Gud tvingas överlämna dessa människor åt deras synder. Följden blir att många hamnar i ett ovärdigt sinnelag, som skapar en ny form av mentalsjukdom som inga behandlingar biter på. All offentlig nakenhet är tillbedjan av det skapade.

Gud tolererar inte detta. Bibeln deklarerar otvetydigt, att denna form av tillbedjan oundvikligen leder till allvarliga mentala störningar. Även om nakendansen inte blir allmän, accepteras den av många kyrkoledare som ett legitimt uttryck för sökandet efter ”själens skönhet genom den mänskliga formens skönhet”.
 
Källa:

https://www.svenskakyrkan.se/lund/tangomassa-fran-lund-inleder-fastan-i-tv

Se även David Wilkersons profetia till Sverige:
 
 
 
Tyvärr kom David Wilkerson aldrig loss från kyrkorna/samfunden innan han så tragiskt dog i en bilkrasch (vilket är ett ovanligt sätt för en Gudsman att dö på) 2011. Wilkerson trodde även på ett uppryckande av församlingen innan vedermödan vilket inte är bibliskt korrekt då bibeln talar om att församlingen kommer att vara på jorden under vedermödan och Antikrists härjningar och att de troende som håller ut till slutet skall bli räddade. 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Thomas

Publicerad 2016-02-10 09:52:28

I den kyrka jag brukar besöka så brukar några kvinnor utrycka sig i någon form av dans. För mig känns det konstigt, men de säger att det förstärker deras samvaro med Gud.

Svar: Det står inget i bibeln om att dans är till för att förstärka de troendes samvaro med Gud eller med varandra. Det är något som de avfälliga kyrkorna (dess medlemmar) har hittat på som så mycket annat. Dessa kyrkor är inte från Gud utan från Satan och därför skall man hålla sig borta från dem. Bibeln uppmanar alla som vill följa Jesus att dra ut från det stora Babylon, det samlade religiösa skökoväsendet, som horar med den politiska och världsliga makten, så fort sm möjligt så att de inte får del/blir delaktiga i hennes synder som tornar upp sig ända till himmelen.
experimentlandet.blogg.se

Postat av: Maria

Publicerad 2016-02-10 13:15:11

Helt rätt, det står inget i bibeln om detta förfarande som är mycket felaktigt, ja otäckt, vi ser vart vi är på väg! Sodom och Gomorra. Jag hörde det skall bli streap-tease också i ngn av kyrkorna. Som D Wilkerson sade/skrev i sin bok Synen så kan man inte annat än ta till sig hans ord och vad Gud sagt och säger. Tack för artikeln jag lägger in den idag på Jesus lever.
/Maria

Svar: Sodom och Gomorra! Exakt! Det är verkligen förfärligt att det har blivit så här och att så kallade "kristna" som påstår att de vill följa Jesus och att de är födda på nytt, inte reagerar när avfallet bara blir värre och värre.
experimentlandet.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik