Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Tiggare för en dag

Publicerad 2016-08-19 00:22:37 i Mångkultur,

Detta är en fortsättning på föregående artikel ”Faktumsponsorer vurmar för rika tiggare”.

Då min hemlösa svenska väninna som säljer faktum och har sålt tidningen under många år, såg hur folk fyllde tiggarens tiggarmugg med pengar samtidigt som hon inte fick sålt en enda tidning, så sa hon till mig att det kanske vore bättre att tigga.

Jag kunde inte annat än att hålla med och lever själv på marginalen (vilket alla svenskar snart kommer att göra) så vi bestämde oss för att börja tigga direkt. Vi hämtade varsin tiggarmugg på Mac Donalds, lade ner två enkronor i varje mugg och slog oss ner mitt på kulturkalaset och började skramla för de förbipasserande och såg allmänt lidande ut.

Normalt sett så är det inga svenskar som tigger i Sverige även om de är hur fattiga som helst och saknar precis allt. Vi har tillskillnad mot zigenarna fått lära oss att tiggeri är något fult och förnedrande.

Detta blev vi varse om där vi satt och folk som gick förbi glodde så att de höll på att tappa ögonen. Svenskar såväl som invandrare. Några ställde sig en bit ifrån oss och fortsatte glo och såg ut som om de försökte få ihop någon slags logik men utan att lyckas.

Skrammel, skrammel! Tiggeri är inte förbjudet i Sverige. Men en svensk tigger inte. En svensk tiger och lider och väntar bara på att bli utrotad. Det viktigaste är att hålla skenet uppe om att allt är bra.

Utrotningsmentaliteten (kulturmarxismen) har numera gått så långt så att inkvoterade invandrare funderar på att helt och hållet förbjuda tiggeri. Tänk om en svensk skulle kunna tjäna lika mycket som parasiterna från Rumänien eller Bulgarien genom att tigga.

Usch och fy skam!

Något sådant får bara inte ske. Då gäller det att mota Olle i grind. Svenskar kan ju få ihop mer pengar på att tigga än på att arbeta och det vore ju lika med undergången för hela detta perversa samhälle när vi/DE (våra landsförrädare till politiker och sionistmedierna) har kommit överens om att det är synd om vissa folkgrupper men inte om andra trots att det har bevisats gång på gång att dessa parasiter som söker lyckan i Sverige inte är fattigare än många svenskar.

För att göra en lång historia kort så fick jag sex kronor under den halvtimme vi satt och tiggde och min väninna (som brukar sälja faktum) fick fyra kronor.

Så nu blir nästa steg att ta över deras tiggarplatser där de via organiserade ligor har pinkat in sitt revir utan att de ens har rätt att vistas här då de inte kan försörja sig själva samtidigt som sionistmedia skriver det ena snyftreportaget efter det andra om dessa parasiter. De Rumänska och Bulgariska tiggarna får hemskt gärna vistas här som turister (enligt EU,s lag i tre månader) men de skall då kunna försörja sig själva under den tid de är här.

Lagar finns inte till för skojs skull men idag börjar man rucka allt mer på lagarna eftersom det är synd om alla. Även våldtäktsmän och grova brottslingar är det synd om i Sverige och de får allt serverat på ett silverfat när de har begått sina brott.

Läs mer här om hur inkvoterade invandrare ger hals och först nu vill förbjuda tiggeri:

http://www.friatider.se/regeringen-verv-ger-att-totalf-rbjuda-tiggeri

Och här om hur kriminella avskum får lov att stanna kvar i Sverige trots grov brottslighet:
 
http://www.friatider.se/14-riga-flickor-v-ldtogs-av-araber-en-blev-gravid-och-m-nnen-f-r-stanna-i-sverige
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik