Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Faktumsponsorer vurmar för rika tiggare

Publicerad 2016-08-16 20:54:15 i Mångkultur,

Tidningen Faktum är en tidning som säljs av hemlösa och utslagna i Göteborg med omnejd. När tidningen började ges ut var tanken att hemlösa “svenska medborgare” skulle få en chans att göra något meningsfullt på dagarna samt att tjäna några kronor utöver socialbidragsnormen eller sjukpensionen.

Idag säljs tidningen dock av människor från hela världen och i synnerhet från Rumänien och Bulgarien vilka kallas hemlösa då de saknar ett hem i Sverige.

Alla som väljer att åka till ett annat land och inte har någon bostad i det landet kan ju förstås kallas hemlösa men frågan är om de är hemlösa enligt den definition av hemlöshet som vi är vana vid om de frivilligt väljer att ta sig till ett annat land trots att de har sina hem någon annanstans i världen.

Enligt denna definition (som verkar vara rådande) så är alla som inte har något hem i de länder de väljer att åka till, hemlösa, men det är knappast någon som skulle klassa en svensk, norsk, dansk turist som väljer att dra iväg till vilket land som helst i världen, som hemlös.  

Tiggarparasiterna kallas för hemlösa i Sverige trots att de har sina hem i Rumänien eller i Bulgarien och detta har faktum sponsorerna tagit på största allvar. Många av sponsorerna har sedan cirka en månad tillbaka ställt krav på att minst två tiggare/parasiter varje vecka skall få lov att sälja de hemlösas tidning i Göteborg (Faktum) för annars vill de inte längre vara med att sponsra tidningen.

Parasiterna har sina egna tidningar, zigenartidningar, Romnytt och allt vad de heter (som svenska skattebetalare betalar för) men dessa tidningar säljer inte lika bra. De skall därför inkvoteras till att sälja de hemlösa svenskarnas tidning "Faktum".    

Jag höll på att trilla av stolen när jag satt och pratade med en kvinnlig faktum försäljare som jag har känt i några år och som berättade detta. Hon berättade vidare att för bara cirka två år sedan så kunde hon sälja ganska många tidningar men idag säljer hon kanske två stycken under en dag (fem till sex timmar på stan).

Jag vill inte berätta hela historien till varför hon säljer faktum av hänsyn till henne, men kan säga så mycket som att hon inte har någon missbruksproblematik i bagaget utan har haft en väldig otur på flera sätt i sitt liv och idag närmar sig de sextio.

Hon berättade att när hon senast stod utanför den affär där hon brukar sälja tidningar så gick folk bara förbi. Även sådana hon hade pratat med tidigare och som visste vem hon var och som hade köpt tidningen vid andra tillfällen. Hon sa att det var som om de inte såg mig.

Istället gav de pengar till tiggaren som satt bredvid och under cirka fyrtiofem minuter fick hon inte sålt en enda tidning men tiggaren fick under dessa fyrtiofem minuter, en femtiolapp och sedan en tjugolapp och efter det en femhundralapp förutom små skrammel som enkronor, femmor och tior, av kunder till affären. Hon såg när de stoppade ner pengarna i muggen.

Jag frågade om det inte kändes förnedrande och hon sa att det kändes så fruktansvärt förnedrande. Hon sa att det var som om jag var osynlig. Det enda dom såg var tiggaren som satt där och som brukar sitta där från tiotiden till cirka klockan sju på kvällen.

Vad jag berättade för henne är att dessa “FATTIGA” tiggare (parasiter) som vi skall tycka synd om, tjänar en förmögenhet på att tigga i Sverige. De har inga hyror att betala, inga elräkningar, hemförsäkringar, sjukvårdskostnader (det är gratis), tandvård (det är gratis) med mera samtidigt som de kan äta gratis och få gratis kläder eller betala max tjugo kronor för en riktig måltid (inklusive dryck och bröd) på till exempel frälsningsarmén.

De pengar de drar in varje månad använder de inte i Sverige utan i sina hemländer eftersom allt är gratis eller nästintill gratis för dem i Sverige. Idag har kyrkorna även startat skolor för deras barn (när de är ute och tigger) och kommunerna gör allt för att tillfredställa dem på alla sätt.

I sina hemländer är de höginkomsttagare (de kan tjäna och tjänar mycket mer än en högutbildad i sina hemländer varje månad) då allt är så mycket billigare där, men hjärntvättade svenskar väljer att tycka synd om dessa parasiter eftersom de har blivit matade med att det är så synd om dem.

Ingen väljer väl att tigga frivilligt säger de som inte vet något om hur dessa zigenarklaner fungerar. De klaner som är här och tigger idag. Det är inte lilla ensamma Rosa som bara är nitton år och lilla Sibylla som endast är sexton år (två fattigbarn nyss utsläppta från ett barnhem i Rumänien) som tigger utan hela släkter som livnär sig på tiggeri och på brott. Allt från gammelmormor till gammelfarfar.

Inom många zigenarklaner är det en merit att tigga och det är absolut inget skamligt med det. De skäms inte alls och det vet den Rumänska och Bulgariska regeringen (Norges och Danmarks regering med flera) och det är därför de har förbjudit denna grupp (zigenarparasiterna) som är en del av befolkningen, att tigga i sina egna hemländer.

De har gett dem möjligheter till utbildning/arbeten (de är positivt särbehandlade i sina hemländer) och de har precis som alla andra medborgare rätt att få sjukvård och allt annat om de behöver detta men tjänar mer på att parasitera i Sverige där majoriteten av befolkningen har tagit till sig myten om att det är synd om dem och de är fattiga trots att de är höginkomsttagare (i sina hemländer) och endast tar chansen att lura dumskallesvenskarna som inte har något vett och begrepp på grund av kulturmarxistisk hjärntvätt.

Trots att EU,s lagar säger att en EU medborgare har rätt att vistas i ett annat land under tre månader och under förutsättning att den kan försörja sig själv, så säger polisen att tiggeri inte är förbjudet.

När jag var i kontakt med polisen angående dessa parasiter så säger de att tiggeri inte är förbjudet.

Då säger jag att visst, tiggeri är inte förbjudet men när det gäller EU medborgare som uppenbarligen inte kan försörja sig själva med tanke på att de sitter och tigger dagarna i ända så har de ju gått över gränsen då lagen säger att de som kommer från ett annat EU land skall kunna försörja sig själva under vistelsen här.

De skall inte kunna sätta sig knall pall utanför en affär från första dagen då de anländer och tigga.

Då säger kling och klang (polisen) återigen att tiggeri är inte förbjudet. Det är egentligen inte så konstigt eftersom hela poliskåren och hela det svenska rättsväsendet är infiltrerat av frimurare. Vi har skrivit mycket om frimurare här på bloggen samt om deras ursprung som går tillbaka till de falska judarna och Satan.

Det är oroväckande att inte ens polisen i Sverige eller rättsväsendet känner till vilka lagar som gäller utan väljer att se mellan fingrarna när det gäller zigenarparasiterna och andra folk som inte har i Sverige att göra utan som bara kommer hit för att sko sig själva och sina klaner/släkter samtidigt som de passar på att begå brott efter brott.

Utan att bli utskickade efter de begångna brotten.

De skall förstås få vara kvar och de skall få bostäder, fri försörjning och en räckmacka in på arbetsmarknaden om de vill arbeta. Vill de inte arbeta så får de pensioner från hela världens socialbyrå, försäkringskassan, så att de kan åka tillbaka till sina hemländer och starta företag alternativt kriga eller göra vad de vill.

Det svenska samhället skall sugas ut in till den sista kronan och det har våra landsförrädare till politiker bestämt att så skall ske med uppbackning av Satans synagoga (de falska judarna) som har tagit över hela världen genom penningens makt.
 
 
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik