Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Det angår väl inte dig sa polisen

Publicerad 2016-08-30 14:58:00 i Mångkultur,

En kristen bekant till mig i en stad i mellan Sverige var för ett tag sedan och handlade i den affär där hon brukar handla och självklart så sitter det en Rumänsk eller Bulgarisk tiggare (i detta fall en tiggerska) utanför, vilket det gör utanför alla matbutiker i hela Sverige (med något enstaka undantag) idag, liksom utanför pressbyråerna, Seven eleven, systembolagen, kyrkorna (varje söndag) med mera.  

Den “fattiga stackaren” (givetvis är alla tiggande EU medborgare/zigenare helt utblottade då befolkningarna i deras hemländer är ondskefulla och har förbjudit dem att tigga samt att arbeta och studera) sitter med ett plakat och ser nödlidande ut när min bekant går in.

Hon såg inte vad som stod på detta plakat men det brukar ju stå att jag behöver pengar till mat, till barnen i Rumänien eller Bulgarien, till pappas medicin, till en operation etcetera.

När hon går ut så ser hon att tiggerskan går iväg med en man som ser ut att komma från samma folkgrupp och min bekant skyndar lite på stegen för hon blir nyfiken över vart de skall ta vägen.

Hon ser dem hoppa in i en ganska fin och ny bil och bilen rullar iväg. Min bekant hinner dock att ta registreringsnumret på bilen och går hem för att kolla upp vem som äger denna bil.

Det visar sig att bilen har körförbud och en falsk registreringsskylt så hon ringer polisen och uppmärksammar dem om detta.

När hon har berättat om tiggerskan (som brukar sitta utanför denna affär) och allt vad hon såg samt hade lämnat över registreringsnumret på bilen till polisen så säger polisen att, “det angår väl inte dig”.

Min bekant blir förstås chockad samtidigt som hon får nypa sig i armen då hon inte tror att det är sant det hon hör, men fortsätter och säger att bilen kan ju vara stulen och dessutom är det väl inte tillåtet att köra runt i bilar som har körförbud.

Då säger polisen än en gång till henne att “det angår väl inte dig”.  

Detta säger mer om polisen än om de laglösa tiggarna (zigenarpatrasket) som är här och parasiterar för att det finns så många dumhuvuden till svenskar (inte minst kristna) som ger dem pengar och allmosor.

När jag var i kontakt med polisen (för cirka två år sedan) angående tiggerskan som sitter utanför den affär där jag själv brukar handla (då hade hon suttit där i cirka 1.5 år) och som sitter kvar än idag (förutom när hon åker till Rumänien på semester, men då sitter det alltid en annan tiggare på samma plats) så säger jag att EU,s lag (vilken gäller för alla EU medborgare, även zigenartiggare) talar om att en EU medborgare har rätt att vistas i ett annat EU land under tre månader och under förutsättning att de kan försörja sig själv.

Jag sa till Kling och Klang (polisen) att uppenbarligen kan inte denna parasit (som är i trettioårsåldern) försörja sig själv eftersom hon sitter varje dag från klockan 10 till cirka 18 på kvällen och tigger utanför affären.

Då får jag till svar att det är inte förbjudet att tigga i Sverige.

Det vet jag sa jag, men om EU medborgare (oavsett om det handlar om zigenare eller andra), börjar tigga i Sverige så fort de anländer så måste det ju innebära att de inte kan försörja sig själva. Med andra ord har de inte rätt att vara här och då skall polisen se till så att de förpassas ut från landet.

Då säger polisen ännu en gång att det är inte förbjudet att tigga i Sverige.

Den svenska polisen (liksom det övriga rättsväsendet) är ett stort skämt och de medverkar till att laglösheten (kriminaliteten) breder ut sig. De övriga myndigheterna samt kyrkorna gör exakt samma sak då det är synd om de laglösa (de kriminella). Dessa måste vi göra allt för att hjälpa. DET HANDLAR JU OM FATTIGA MÄNNISKOR säger de ofrälsta inom de avfälliga kyrkorna/församlingarna utan att de vet något om dessa "fattiga". De vet med andra ord inte om de är fattiga eller ens vilka de är.

De lyssnar till lögn efter lögn (den ena snyfthistorien efter den andra) som kommer från lika ofrälsta “bedragares” munnar. Bedragare som tillåts att ljuga dem rakt upp i ansiktet eftersom kristna i Sverige har fått lära sig att alla som tar sig till Sverige saknar precis allt. Här måste de därför få allt de behöver. Inte tillfälligt utan på livstid då de alla påstår att de är fattiga och har flytt från krig och förföljelser.
 
 
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik