Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Global terrorbluff på väg att spricka

Publicerad 2015-11-01 07:35:00 i Mångkultur,

Uppgifter: Arresterad Israelisk Överste ledde ISIS i Irak - Global Terrorbluff på väg spricka...

Uppgifter avslöjar att en Israelisk överste som ledde ISIS nyligen arresterats av Iraks säkerhetsstyrkor. USA:s och Israels globala terrorbluff verkar så smått vara på väg spricka...

Läs mer här:

http://undermattans.blogspot.se/2015/10/uppgifter-arresterad-israelisk-overste.html

När ni tagit till er informationen från ovanstående länk kan ni fortsätta att läsa denna artikel från januari 2015 med viktiga länkar:

http://experimentlandet.blogg.se/2015/january/donmeh-judar-bakom-wahhabismen-och-is.html

Läs också om den falska juden, sionisten och kabbalisten George Soros som kallar sig själv för  världsförbättrare och filantrop (med största sannolikhet en kazarättling), vilken har valts ut av sionisterna till att gå i bräschen för förstörelsen av Europa och i synnerhet av "experimentlandet" Sverige genom massinvandring (ockupation) av outbildade ekonomiska flyktingar som tar med sig sina inte så sällan primitiva religioner, kulturer, seder och bruk vilka svenskarna sedan måste rätta sig efter om de inte vill bli kallade rasister, nazister, främlingsfientliga, kärlekslösa, obarmhärtiga och få en stämpel på sig som "icke människor".

http://experimentlandet.blogg.se/2015/september/varldsforbattraren-soros-bakom-flyktingkaoset.html

Massinvandringen sker inte på grund av att G. Soros och de styrande sionisterna  hyser kärlek till fattiga människor som önskar sig ett bättre liv i Europa/Sverige utan för att de är ute efter att krossa nationalstaterna (se Illuminatis agenda) och införa greve Kalergis plan/dröm om ett Europa där de falska judarna (en liten elit) i framtiden skall styra över en majoritet (se även sion vises protokoll), en människoras/blandras av Eurasiska negroida hybrider utan gemensam historia eller några rötter som håller dem samman och som de kan hämta styrka ifrån.

Att krossa det nationalistiska motståndet, motståndarna till massinvandringen och till den undergångspolitik (folkmordspolitik) som idag förs i landet är därför prio nummer ett för satanisterna (kabbalism är satansdyrkan) och till hjälp har de, de etablerade medierna som levererar lögner på löpande band till en slumrande och intet ont anande befolkning. En hel del har förvisso vaknat men tycks tro att den politik som förs idag förs av en slump och att det inte finns någon plan bakom. Att allt bara inträffar utan att det finns någon/några som rycker i trådarna.

Många av de som kallar sig systemkritiker, invandringskritiker, Islamkritiker med mera drar sig inte för att likt makteliten och dess lydiga knähundar kalla de kritiker som har börjat nysta i ägarstrukturerna, för konspirationsteoretiker eller antisemiter. De är inte intresserade av att följa pengarna för att få ett hum om vem/vilka som styr och äger världen utan fokuserar på de köpta politikerna som endast går i den verkliga maktens ledband (är lydiga knähundar till dessa) om de inte personligen rasar ut mot invandrare som ser till att rå om sitt eget hus och få det så bra som möjligt när tillfällen ges. 

Läs mer om Kalergis plan här:

http://experimentlandet.blogg.se/2014/november/eurasiska-negroida-hybrider-i-framtidens-europa.html

Är det någon som har funderat över vad är det som håller samman en grupp eller ett folk/nation eller varför inte en familj? Det är ju knappast så att en grupp, ett folk, en nation eller en familj känner samhörighet och går ihop på grund av att alla som ingår i gruppen/nationen/familjen har två armar, två ben, ett huvud, två öron med mera. Det vill säga på grund av att de är människor.

Något mer måste ju till för att olika människor skall vilja ingå i olika grupper, bilda familjer eller sammanslutningnar och det handlar väl oftast om att man delar något gemensamt, har något gemensamt som man eftersträvar och som det går att bygga något på? Detta som är naturligt för människan och som alltid har varit naturligt för henne är vad satanisterna önskar omöjliggöra. Deras skapelse "Frankfurtskolan" har under decennier lyckats indoktrinera den svenska allmänheten till att anamma ett onaturligt självutplånande beteende och tankesätt. 

Läs om Frankfurtskolan här:

http://experimentlandet.blogg.se/2015/april/frankfurtsskolans-sataniska-rotter.html

De gör sålunda allt för att splittra och söndra mänskligheten och målet är att varje människa tillslut skall stå ensam eller endast ha någon/några enstaka människor vid sin sida förutom det stora hjärntvättade kollektivet (bestående av Eurasiska negroida hybrider) som lyder de självutnämnda makthavarnas minsta vink samt att utrota den sanna kristna tron och läran så att de även kommer bort från levande Gud.

Den solidaritet och humanism som det propageras för att Sveriges befolkning bestående av cirka nio miljoner människor skall känna gentemot världens flera miljarder fattiga som alla skall ha rätt att få bo i Sverige och åtnjuta svensk levnadsstandard om de bara lyckas ta sig hit, handlar inte om solidaritet,  humanism eller barmhärtighet utan om att söndra och splittra för att kunna styra befolkningen i riktning mot den framtida slavstaten.

För att kunna göra det så är det nödvändigt att krossa det nationella motståndet och kristendomen i Sverige samtidigt som man dränerar statens finanser genom att verka för en helt fri invandring av människor som aldrig kommer att kunna försörja sig själva och som bidrar till att skapa kaos och konflikter. Sverige är snart ett U land på grund av alla landsförrädarpolitiker som inte bryr sig det minsta om folket och landet utan om alla andra folk och alla andra länder. De tjänar en främmande makts intressen. Den sionistiska maktens intressen. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik