Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Asylsökande tvingas leva i misär

Publicerad 2015-11-06 19:27:15 i Mångkultur,

En migga larmar från ett transitboende: Synen där var hemsk.

En migga larmar från den kollapsade Humanitära Stormaktens asylbakgård: Jag vill berätta för dig att jag en kväll nyligen besökte ett av verkets transitboenden.

Synen där var hemsk.

Människorna trängdes. Män, kvinnor och barn låg på golven medan andra fick kliva över dem för att ta sig förbi. Människor låg bredvid varandra tätt sammanpackade. Barn grät av trötthet och hunger. Ibland låg barnen helt ensamma, utan sina nära. Allt detta i en outhärdlig stank.

Det var hjärtskärande att se denna misär! Jag skulle vilja fotografera dessa asylsökande och visa det för dig. En bild säger ju mer än tusen ord. Jag kan inte göra det, men jag hoppas därför att någon av de journalister som läser din blogg snarast åker till dessa transitboenden och redogör för hur det ser ut och vad som sker på dem.

För det man ser där, saknar all mänsklig värdighet

Det är likaså ett resultat av våra styrande politikers utopiska löften om att dessa människor ska få ett bättre liv i Sverige. Efter vad jag har sett är jag helt övertygad om att dessa personer har kommit förgäves till vårt land. Det bästa för dem skulle nog vara att de stannade kvar i sina hemländer eller åtminstone i deras närområden.

Läs mer här:

https://meritwager.wordpress.com/2015/11/05/en-migga-larmar-fran-ett-transitboende-synen-dar-var-hemsk/

Kommentar:

Trots att Sverige inte har kapacitet till att ta hand om alla som nu anländer dagligen och i hopp om ett bättre liv, gör man inget för att minska inflödet genom att upplysa dessa människor om hur det förhåller sig här innan de anländer så att de ges en möjlighet att ta sig till något annat land eller att stanna kvar i sina hemländer som enligt handläggaren på migrationsverket ovan vore det bästa med tanke på den rådande situationen.

Det är inte det minsta kärleksfullt eller barmhärtigt att locka människor till Sverige som sedan tvingas leva värre än i sina hemländer även om det nu bara är under en övergångsperiod fram tills att våra fega landförrädare till politiker väljer att konfiskera svenskarnas bostäder på order av den sionistiska maffian med motiveringen att de "fattiga" (det heter alltid fattiga trots att många är rika och ingen vet vilka de är då de slänger sina identitetshandlingar innan ankomst) som har flytt ifrån krig och som det är synd om, behöver bostäderna bättre och har rätt till dem.

Sverige är ett experimentland och så länge alla orättfärdiga och absurda experiment tas emot och accepteras utan protester kommer landförrädarpolitikerna på sina herrars uppdrag (sionisterna som äger massmedia och journalistkåren) att fortsätta våldföra sig på det svenska folket genom att gå deras ärenden, medverka till att krig och konflikter skapas överallt, utan att allmänheten fattar varför (då man vägrar att rapportera sanningen) och sedan lägga ansvaret för vad de ställt till med på befolkningen.

Idag är det krig i Syrien och i många andra länder. Tidigare var det krig i Afghanistan, i Libyen, i Jugoslavien och självklart är eländet som sionisterna/Satans synagoga, skapar över hela världen, Europas och i synnerhet Sveriges ansvar. Befolkningarnas ansvar. Efter ett tag blir det krig på fler ställen och lösningen verkar vara att man trycker in så många "fattiga" som möjligt i Sverige och i övriga Europa.

Om de sedan får bo på gatan och tvingas tigga utanför affärerna bredvid tiggarparasiterna (zigenarna) från Rumänien och Bulgarien som även de anses vara Sveriges ansvar (eftersom de påstår sig vara fattiga) trots att det inte är krig i Rumänien eller Bulgarien, struntar man i.

Sionistmedia tiger om att tiggarna tjänar mer än vad utbildade höginkomstagare tjänar i deras hemländer genom att tigga i Sverige och att det är anledningen till att de är här med sina tiggarmuggar och snuskiga bosättningar.

De tillåts att ockupera mark och polisen bryr sig inte om deras förargelseväckande och provocerande beteende eftersom agendan är att sätta grupper mot grupper, skapa kaos oordning och laglöshet men sedan ge sken av att man har kontrollen. De är ju fattiga. Fattiga människor har i Sverige rätt att strunta i lagar om de inte är etniska svenskar. Då måste lagarna följas till punkt och pricka. Inga hemlösa och fattiga svenskar skulle kunna bete sig som zigenarna gör i Sverige utan rättslig påföljd och ändå talas det så vackert om allas lika värde.    

Man har bestämt sig för att byta ut befolkningen (snabbare än planerat) och att förstöra Sverige från grunden. De människor som kommer hit känner inte någon lojalitet till Sverige och svenskarna utan till sina egna landsmän och sina länder i första hand. Sverige är för de flesta av dem en enda stor mjölkossa som de kan kränga bidrag och förmåner av för att kunna upprätthålla sina familjer, släktingar, kulturer, religioner, seder och bruk på bekostnad av  svenskarna och Sverige. 

Nationalstaten Sverige samt de andra nationalstaterna i Europa skall krossas men utan regelrätta krig. Detta är vad experimentet i sin helhet går ut på. Folkutbyte utan krig och istället genom indoktrinering och sinnesmanipulation där det svenska folket skall fås till att tro att de bär ansvar för alla världens fattiga människor och känna stor skuld över detta. Så stor skuld så att de blir villiga till att utplåna sig själva, sin kultur, sina religiösa rötter, sina seder och sina bruk samt sin ekonomi.

Vad som är rätt det skall svensken fås till att tycka är fel och vad som är fel skall svensken fås till att tycka är rätt. Att vilja skydda landet/gränserna och befolkningen från utsugare och kriminella element är fel. Utsugare och kriminella element skall Sverige istället värna om och skydda med motiveringen att de är fattiga eller påstår att de är fattiga trots att ingen bryr sig om att kolla om det verkligen är så det förhåller sig. Om de verkligen är så fattiga som de påstås vara. Oavsett så har de rätt att begå kriminella handlingar om de säger att de är fattiga.

De falska kyrkorna (som styrs av frimurare) hänger bara på. Det är synd om alla arbetsskygga zigenare och om alla som lyckas ta sig till Sverige även om deras avsikt inte är att arbeta för Sverige eller att söka Kristus. De är fattiga och då är det synd om dem. Men fattigdom har aldrig varit ett skäl till att kunna få bostäder (få bo där man vill) och andra förmåner i något annat land. Inte ens i Sverige där det alltid har funnits fattiga sedan århundraden tillbaka.

De fattiga har alltid behandlats som pesten trots att de har varit medborgare i landet och fattiga svenskar behandlas än idag, om de behöver hjälp, som andra klassens människor i förhållande till alla som strömmar in. Det är de nyanlända som får gå före i kön till bostäder, arbeten och bidrag och kyrkorna ger sitt tysta medgivande till att det är rätt trots att det är fel. 

Bibeln säger att den som inte tar hand sina egna i första hand (sin egen familj, sina grannar och folket i landet) är värre än en otrogen. Denna massinvällningspolitik som försegår just nu har inget stöd från bibeln. När jag säger detta till naiva kristna och icke andedöpta människor vars frimurarstödda pastorer och präster har predikat för dem att de har en skyldighet att ta hand om alla världens icke troende som anländer till Sverige och dessutom sedan ingå i ekumeniska samarbeten med dem (vilket syftar till att sätta Antikrist på tronen) så säger de att jag är dömande och kärlekslös och att man måste ta hand om alla fattiga och icke troende i hela världen.

Så var inte Guds plan och detta vet en del av dem innerst inne. Det går inte att placera tusen flyktingar utanför kungahuset och säga att de måste av sina egna medel (de har ju ganska mycket i apanage/socialbidrag varje månad) betala för dessa tusens uppehälle under hela deras livstid. Det går inte heller att placera fem "fattiga" flyktingar utanför en rik biskops dörr och säga att se, här är ditt och din familjs ansvar. Ni får försörja dem med era egna medel så länge de behöver försörjning trots att de är unga och arbetsföra.

Allt i Guds rike sker på frivillig basis har jag fått höra från en kristen vän (som varit kristen i femton år) men det svenska folket har fått hundra tusentals människor att försörja (varav många inte ens har flyktingsstatus) och som de tvingas försörja på grund av en korrumperad politikerkår som går i sionisternas ledband som är att utrota svenskarna och krossa Sverige som nationalstat samt den sanna kristna tron.

Man lägger kostnaden för fattiga från hela världen på de fattiga i Sverige (trots att de lyckats betala människosmugglare flera hundra tusen för att ta sig till Sverige) som står under den svenska staten och som den svenska staten har våldtagit flerfaldigt för att kunna betala sinnesslöa tjänstemän samt politiker och deras underhuggare som är köpta av den sionistiska maffian i syfte att kuva (tysta) och destabilisera det svenska folket.

Landsförräderi är ett brott och förr i tiden var det dödsstraff som gällde för landsförräderi. Idag är det en plats i sionsistmedias tv soffa där förrädarna sitter och inte fattar något och bara säger att hur har det kunnat bli så här? Vem vet något och vem kan svara på de frågor vi själva vägrar att ställa till dem som har ansvar och som de inte vill svara på om det skulle vara så att vi har några frågor?

Vi är nöjda med att få vara i rampljuset och få vara viktiga och få synas. Ju mer vi syns desto bättre. Vår organisation måste synas och även vi personligen då vi älskar att bli omtalade.  

Vi håller med. Allt händer bara av en slump och eftersom slumpen styr så måste vi spela mer på bingolotto eller bli vän med med de styrande och ingå i samarbete med dem (rösta SD eller gå med i någon kyrka) som går i sionistmaffians ledband eller är med i kyrkan.

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2015-11-08 20:26:08

Alltså är det bortkastat att rösta SD bara kontrollerad opposition tror du? Jag undrar det ibland.. Inte är väl alla kyrkor med i konspirationen mot nationalstaten eller i ok med frimurare. Brukar gå till en kyrka men tänker att de vet väl inte bättre när de bjuder in till Israelhelg med undervisning osv.

Svar: De flesta kyrkor och församlingar närmar sig den romersk katolska kyrkan, ingår kompromisser och samarbeten med alla möjliga religioner och dansar efter världens pipa.
experimentlandet.blogg.se

Postat av: Richard

Publicerad 2015-11-10 18:37:19

Hur står det till med den ortodoxa kyrkan då? Håller de sig "utanför" eller är de lika lättlurade?

Postat av: sanning

Publicerad 2015-11-11 15:59:46

Kommentar till "Anonym" som säger:

"Brukar gå till en kyrka men tänker att de vet väl inte bättre när de bjuder in till Israelhelg med undervisning osv."

Det finns inte någon ursäkt att inte ta reda på sanningen då vi har ett internet.

De som kallar sig kristna i samfunden är för bekväma att söka sanning - de vill inte komma närmre Jesus (som är verkligheten)som de säger sig följa.

De är ljummiga och simmar med strömmen och därmed ska Jesus spy ut dem ur sin mun!

Postat av: Jan-Ola Gustafsson

Publicerad 2015-11-12 18:42:53

Svar till Richard: Jag har i många år kört hjälpsändningar till de gamla sovjetstaterna och träffat många representanter från den rysk-ortodoxa kristendomen. Dessa VET vilken oerhörd slakt på kristna som Lenins barbarer
genomförde i Sovjetstaten under mellankrigstiden sedan hans lakejer (mestadels medlemmar av "egendomsfolket") genomfört statskuppen i St Petersburg 1917.

Den rysk-ortodoxa kyrkan VET också att yngre varianter av de krafter som var i farten för hundra år sedan ligger bakom den turbulenta situation som vi nu ser i Europa och Mellanöstern, i ett nytt försök att genomföra sitt totalitära lyckorike.

Det är märkligt att inte den svenska "kristenheten" följer Bibelns uppmaning att "ge akt på tidstecknen", för om det fortsätter i den stil som påbörjats så kommer resultatet att bli det som Bibeln förutsäger och kallar "Den Stora Vedermödan"

Postat av: Richard

Publicerad 2015-11-15 12:59:42

Okej Jan-Ola. Tack för svar. Vet inte riktigt vad du menar med att man ska ge akt dock. Står själv kluven till allt, ska man kämpa emot, eller låta Guds vilja ske? För som du själv säger allt finns i skrifterna att det skall ske, olika stora händelser innan Jesus Kristus återkomst.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik