Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Varför är det kriminellt att forska om förintelsen?

Publicerad 2015-05-12 07:46:00 i Allmänt,

Atrikeln är hämtad från bloggen ”Kaosforskning”

Gaskammare

Detta avsnitt ger en inledning till de så kallade gaskamrarna, med tillhörande krematorier, på av Tyskland kontrollerat område 1939-1945. De följs sedan av mer uttömmande resonemang.

19 länder

Varför har 19 länder (Österrike, Belgien, Bosnien och Hercegovina, Kanada, Tjekiska republiken, Frankrike, Tyskland, Ungern, Israel, Lichtenstein, Litauen, Luxemburg, Holland, Polen, Portugal, Schweiz, Spanien, Rumänien, Ryssland och Grekland) lagar mot historiska undersökningar av händelser under andra världskriget? Totalt har minst 19 länder kriminaliserat historisk forskning. Sverige står på tur.

Beror det på att det i dessa länders arkiv finns dokument som visar en helt annan sida än den officiella?

Sannolikt, ty anledningen till att Ryssland inlemmat sig i denna illustra skara beror på två saker: 1) I Rysslands oorganiserade arkiv finns inte mindre än 80000 till 90000 tyska originaldokument. Där har man hittat dokument om arbetslägren som motbevisar den officiella bilden och 2) Ryssland behöver pengar för att försvara sig. Judiska oligarker har pengar.

Jürgen Graf fängslas

En längre artikel som diskuterar de vanligaste vanföreställningarna av Förintelsen skärskådad av Jürgen Graf, en schweizisk lärare som efter publicering av böcker om andra världskriget utpekats som förintelseförnekare. För sina arbeten, böcker, fick han dagsböter och fängelse i ett och ett kvarts år. Han flydde och fick slutligen asyl i Ryssland där han numer arbetar som översättare.

Kommer han bli utlämnad nu, när även Ryssland kriminaliserat historisk forskning?

Någon vetenskaplig diskussion från förintelseteorins företrädare, med tillhörande rapport, har jag ej funnit. Det enda man hittar är propagandamaterial.

Om nu intet finns fördolt varför kriminaliserar man vanlig historisk forskning?

Lars Adelskogh sparkas från Axevalla

Lars Adelskogh kom fram till samma sak som mig fast före 2002 och det resulterade i En tom säck kan inte stå. Skillnaden är att han mycket noggrant har gått igenom den ena lögnen efter den andra och avslöjat dem. Det hela blir i all sin sorglighet humoristiskt. Låt mig ge ett citat från en rättegång i Kanada:

  • Zippel: Ni har sagt att gaskamrarna mätte 10 x 4 x 1,6 meter. Stämmer det?
  • Bendel: Ja.
  • Zippel: Det är 64 kubikmeter, eller hur?
  • Bendel: Jag är inte helt säker, det där är inte min starka sida.
  • Zippel: Hur kan det vara möjligt att få in 1000 människor i ett rum på 64 kubikmeter?
  • Bendel: Det är vad ni måste fråga er själv. Det går endast med tyska metoder.
  • Zippel: Hävdar ni på fullt allvar att man kan få in tio människor på en halv kubikmeters utrymme?
  • Bendel: De fyra miljoner gasade i Auschwitz är bevis för det…

(Lars Adelskogh, ”En tom säck kan inte stå” sid 36 i pdf-filen och sid 73 i boken.)

Uppmaning till läsaren: mät upp ditt vardagsrum. Mitt är 6*3.5*2.5=53 kubik. Antag nu att en människa som väger 60 kg upptar ett utrymme som svarar mot 60 liter vatten (60 kubik-dm). På 53 kubik ryms då 883 människor. Men när vi väl fått in dessa 883 människor, i mitt vardagsrum, behöver vi inte gasa dem. De är ju redan köttfärs.

Uppgift 1 Ta reda på vilket utrymme en människa i finfördelat tillstånd kräver.

Uppgift 2 Ge ett exakt utrymme en människa får uppta enligt de tyska metoderna. En halv kubik är en grov approximation.

Lars Adelskoghs bok finns att köpa på Nordfronts förlag. Den borde stå i varje svensk bokhylla så att uppväxande generationer kan lära sig att sanningen alltid segrar även om det tar 100 år.

Läs fortsättningen av artikeln här och se länkar:

https://kaosbalagan.wordpress.com/gaskammare/

Kommentarer

Postat av: Curt Olausson

Publicerad 2015-05-13 11:42:33

Samma sak igen. Undertonen här är inte vetenskap och forskning som jag uppfattar det. Här finns ett slags raseri som jag inte förstår och som jag inte omfattar. Tycker nu att det blir för mycket och tar inte mer del för min personliga del.

Svar: Sov du sött vidare. Det är bekvämast så!
experimentlandet.blogg.se

Postat av: Jan-Ola Gustafsson

Publicerad 2015-05-13 13:54:35

I takt med att internet öppnar för dokumentation och material om historiska skeenden på ett sätt som aldrig funnits före IT-explosionen så går det inte att förvanska historien så som ofta skett längre tillbaka i tiden.
Sexmiljonersmantrat håller inte längre för
en kritisk granskning. Läs Norman G Finkelsteins bok "Förintelseindustrin" till att börja med. Han har också skrivit andra böcker kring detta.
Fortsätt sen med att ta reda på vem som finansierade och genomförde statskuppen i St Petersburg 1917 och gjorde Sovjetunionen till den spjutspets som var planerad att leda till den totala världsrevolutionen. Vad det kostat mänskligheten i form av död, lidande och elände vet bara Gud. Nu försöker man med andra metoder och globalisterna är i full färd med andra, modernare metoder än arkebuseringar och slavläger. Bibeln talar om en vedermöda som ska övergå jorden och som överträffar det elände som förekommit tidigare, men detta är inget som nämns av vår tids "förkunnare". Du måste själv söka kunskapen.

Svar: Sånt här vill inte de kristna veta av. De står på de falska judarnas sida.
experimentlandet.blogg.se

Postat av: arrasheedsslav.blogspot.com

Publicerad 2015-05-13 15:40:35

Intressant läsning. Klickade även på dina länkar. Vill gärna göra uppgifterna när tid finns. Är inte emot judar eller tyskar eller någon, vill bara ha fram sanningen ochfå bort lögn, förtal och baktal..

Svar: Lögn, förtal och baktal har vi indoktrinerats med oavsett vad vi tror på och står upp för. Det är lögnen som nu är på väga att avslöjas och i bibeln står det att så kommer att ske (Joel 2.28-32)
experimentlandet.blogg.se

Postat av: Ateist

Publicerad 2015-05-13 17:58:30

Bör tilläggas att även dom som försvarar revisionister sätts i fängelse.
2006 blev Ernst Zündel åtalad enligt paragraf 130(Holocaust protection paragraph) i Tyskland. Hans försvarsadvokat Sylvia Stolz talade för hans sak i rätten och blev därmed också åtalad enligt paragraf 130!
Ernst Zündel blev dömd till 5års fängelse Januari 2007, Sylvia Stolz till 3,5års fängelse Februari 2008.
Ca 1år efter hon avtjänat sitt straff, talade hon på en konferens om press & yttrandefrihet. Hon höll ett föredrag om sina åsikter och upplevelser kring förnekelse av förintelsen och gjorde sig därmed skyldig återigen enligt P130, dömdes till 20månaders fängelse Februari 2015.
(Försöker klistra in en länk från konferensen, men lyckas inge vidare, sök Sylvia Stolz på YouTube)

Svar: Vi som kristna har en större försvarare och det är Gud. Det är bara Gud som kan utkräva rättvisa domar. Många människor/kristna har dött och lidit martyrdöden för sin tro på Gud och på Herren Jesus Kristus (gör det än idag i många länder). Han har även tagit emot dem som rövaren på korset om det var i den absolut sista stunden. I detta livet har vi inget att frukta mer än rädslan för vad vi inte vet ska komma efter, men i Jesus Kristus så vet vi att denna rädsla är obefogad. De kan döda vår kropp men aldrig vår själ. Själen går till Gud. Alla dem som medvetet har motarbetat sanningen går däremot till helvetet.
Därför måste vi delge människor sanningen. Inte för att vi hatar dem eller för att vi vill besvära dem utan för att vi vill rädda dem
experimentlandet.blogg.se

Postat av: Maria Nilsson

Publicerad 2015-05-15 02:41:40

Tack för att jag har hittat till denna underbara bloggen, allt är jättebra utom att du måste blanda in Jesus lite här och var, jag är ateist och klarar mig utan det. Men det finns få förintelseförnekare nu och stackars Åsa Romson som råkade ut för en häxjakt.

Svar: Tack själv Maria för uppmuntran. De flesta artiklarna på bloggen handlar om Jesus Kristus med hänvisningar till bibelcitat. Du kanske bara har läst de sista artiklarna men det kommer fler där Jesus är i fokus.
Planerar också att lägga in en del predikningar. Förintelseförnekare eller inte, det är viktigt att människor får korrekt information för att de skall kunna bilda sig en EGEN uppfattning. Detta gäller ju allt. Att likriktningen bara blir värre och värre beror på att media, förlag, utbildningsväsen etcetera medvetet undanhåller obekväma sanningar eller levererar halvsanningar.

Detta är förödande för allt vad människor håller högt som demokrati, frihet, fred, kärlek, barmhärtighet med mera. Något sådant kan inte existera på riktigt (bara på pappret som det ju gör idag) så länge som lögnerna får råda.
experimentlandet.blogg.se

Postat av: truth

Publicerad 2015-05-16 07:07:51

Hej!

Kolla denna artikel/audio om du vill:

http://www.texemarrs.com/

-om Pamela Geller.

De måste tro människor är dummare än de är,som inte kan se igenom deras genomskinliga lögner!

Judarna är verkligen bedragna av sina "masters" - sionister!

Det verkar som om världen börjar vakna upp till att inse vilka som står bakom allt det vidriga i världen med hjälp av Satan deras falska messias!

Fast egentligen är de sin egen messias, tror de i sitt enorma högmod.

Måtte Jesus frälsa några av dem och några av de lättlurade "kristna" sionisterna innan det är för sent!

Svar: Ja, min förhoppning är också att Jesus kommer att frälsa de lättlurade kristna sionisterna och judarna samt alla andra innan det är försent och att de som har anammat villoläror inte lyckas dra med sig allt för många människor i fördärvet. Det är anledningen till att jag bloggar.
experimentlandet.blogg.se

Postat av: sl

Publicerad 2015-05-28 08:43:47

Sex miljoner judar mördades, men bara en mindre andel i gaskammare. Ditt billiga trick, samma som Faurisson mfl går ut på att lägga falska ord i andras mun. Ingen har påstått att alla sex miljoner mördades i gaskammare, de flesta svalt ihjäl eller sköts framför graven de själva grävt. Du påstår att det är förbjudet att forska om förintelsen, men så är det inte alls. I länder med många offer är det förbjudet att förneka den. Den utforskas ständigt, medan förnekare som du försöker blanda bort korten.

Du är inte kristen. Du är judehatare.

Svar: Artikeln som är hämtad från en blogg som heter "Kaosforskning" nämner att det finns lagar mot historisk forskning angående händelser under andra världskriget i 19 länder. Har du läst Lars Adelskoghs bok "En tom säck kan inte stå"?. Om inte så föreslår jag att du gör det innan du kallar folk för förnekare och judehatare.
experimentlandet.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik