Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Förintelsen av tyskar efter andra världskriget

Publicerad 2015-05-08 14:19:00 i Allmänt,

Hur många har hört talas om de allierades krigsförbrytelser (förintelsen av tyskar) och brott mot mänskligheten efter det andra världskrigets slut? Jag hade det inte fram tills för några dagar sedan. Att miljontals tyskar utsattes för terrorbombningar, våldtäkter, tortyr svält, slaveri och massmord i fredstid var inget som man fick lära sig i högstadiet och på gymnasiet under åttiotalet.

Antagligen är det inget som eleverna får lära sig i dagens skolor heller. Den enda förintelsen som verkar vara värd att minnas (som har fått en egen minnesdag) trots att många förintelser har ägt rum under 1900 talet, är förintelsen av de 6 miljoner judarna. Varför?

Beror det på att offren för andra förintelser (den Sovjetiska förintelsen av den ryska kristna befolkningen, förintelsen av kristna armenier och assyrier, förintelsen i Bosnien etcetera) inte var lika mycket värda som dessa 6 miljoner judar vilka påstås ha dött under nazitiden eller beror det på att ”falska judar” (Satans synagoga) genom systematiska, samverkande och organisatoriska verksamheter och genom att utöva påtryckningar på alla de viktiga opinionsbildande sektorerna i samhället såsom undervisning, massmedia, bokutgivning, underhållning, politik, kultur, religion, har kunnat och kan bestämma vilken information allmänheten skall få ta del av alternativt inte få ta del av och vad som är sanning respektive lögn.

Satans synagogas (Sion vises) protokoll nummer 12:

"Litteratur och journalistisk äro två av de viktigaste uppfostringsmedlen - det är därför som vår regering kommer att bliva ägare av de flesta tidningar. Här medels neutraliseras den privata tidningspressens skadliga verkan och förvärvas ett enormt inflytande på sinnena.. Om vi tillåta tio tidningar att utkomma, så utgiva vi samtidigt trettio o. s. v i samma proportion.

Med detta blir publiken på inga villkor ens misstänka, varför alla av oss utgivna tidningar komma att till det yttre förfäkta de mest motsatta riktningar och tankesätt, vilket uppväcker förtroende till dem samt drager till oss lättrogna motståndare, vilka på så sätt falla i vår snara samt oskadliggöras.

Våra tidningar kommer att representera alla möjliga riktningar - aristokratiska - republikanska - revolutionära t.o.m anarkistiska - så länge konstitutionen existerar. De skola som den indiske guden Vischnu hava hundra händer, av vilka envar kommer att känna vilken som helst allmän mening på pulsen.

Då pulsen blir allför febril, föra dessa händer den allmänna meningen mot vårt mål, emedan en upprörd individ förlorar sitt sunda omdöme och underkastar sig lätt främmande ingivelse. Dumhuvuden, vilka tro sig upprepa sina meningsfränders tankar, skola upprepa våra tankar, eller det, som är önskligt. I det de inbilla sig följa sitt partis organ, följa de den flagga vi hissa för dem"

Hur många filmer har gjorts och hur många böcker har skrivits om de förintelser och massmord som man inte vill att mänskligheten skall kännas vid och hur många filmer och böcker har gjorts när det gäller förintelsen av judarna? Varför är det så oerhört viktigt att eftervärlden minns judarna och inte de andra offren för folkmord/massutrotning som har varit? Är det för att man känner en sådan kärlek till dessa judar som de flesta, inte ens judarna, vet vilka de var längre, eller beror det på något helt annat?

Beror det på att det judiska ledarskapet (de skriftlärda och fariséerna/Satans synagoga tillsammans med de judiska bankirerna) använder judeförintelsen i syfte att bibehålla makten och för att kunna utöka den?

Förhåller det sig kanske på samma sätt som med den svenska massinvandringen? Att man föga bryr sig om dem som kommer hit och att deras funktion endast är att söndra och splittra genom att de för med sig sina kulturer, religioner, traditioner, seder och bruk som den inhemska befolkningen sedan måste ta hänsyn till vilket leder till kaos, konflikter, oroligheter, krig och i slutändan till att nationen (som den såg ut från början) förintas.

Som vi har skrivit om i tidigare blogginlägg så är det varje kabbalistisk (Satansdyrkande) judes plikt att verka för förstörelse av alla icke judiska nationer.

http://experimentlandet.blogg.se/2015/april/frankfurtsskolans-sataniska-rotter.html

Det eviga malandet om judeförintelsen behövs sålunda för att tysta och kväsa all kritik gentemot Israel, judar och judendom och har inget med kärlek eller vördnad för offren i nazityskland, eller till vanliga idag levande judar, att göra.   

Denna film visar sanningen om vad som hände tyskarna efter kriget. I fredstid! Känsliga tittare varnas.
 


Läs också denna upplysande artikel av Lars Adelskogh som talar om vad som hände tyskarna efter kriget och som är publicerad på den kristna hemsidan EAEC:
 
http://www.eaec-se.org/articles/Adelskogh/Vae-Victis-Om-Forintelsen-Av-Tyskland.htm
 

Kommentarer

Postat av: aba

Publicerad 2015-05-08 15:01:10

Det är dags att titta på vilka som äger media och andra dominerande branscher som bankväsendet - vilka tror de kan avskaffa kontanterna som privatföretagare. Big pharma skall också räknas in.

Syftet nämns i ovan blogginlägg men det är dags att lyfta upp fakta och inte låta fler generationer duperas av en historia som inte visar alla aspekter av historiska händelser.

Israel braverar numera också med en justitieminister som går ut offentligt med den rasism som präglar den elit vilken zionisterna vill skall styra över hela planeten. Hon vill också att alla palestinier skall utrotas och anser att folkmord är på sin plats.

Vilka är det som står bakom den vettlösa invandringspolitiken och yrkar på söndring inifrån demokratiska nationer över hela Europa? Samma grupp elitister som startar många andra krig i bl a amerikanska medborgares namn som ett skydd mot terrorism.

De största terroristerna och rasisterna är gruppen i sig.

Dags att inse sanningen och sprida den så mycket det går.



Svar: Den sionistiska agendan går tillbaka till Jesus Kristus korsfästelse. Det var de falska och ogudaktiga judarna (fariseerna och de skriftlärda på Talmud/kabbalan troende judarna), troende på de Äldstes stadgar som bibeln talar om och som korsfäste Herren Jesus. Inte de judar som trodde på gamla testamentets lära.

Talmud och kabbalans läror är förbjudna läror och ingen icke jude kan få tillgång till dessa skrifter hur som helst. Skrifterna säljs inte i bokhandeln. Varför?
experimentlandet.blogg.se

Postat av: Konrad

Publicerad 2015-05-09 10:38:29

Hello! Sanningen skall uppenbaras. Bra! För min del tror jag på uppenbarelse som bidrar till ökat kärleksinnehåll bland människorna. Har alltså viss betydelse hur saker och ting presenteras. Om presentationen har drag av bitterhet hat aggression attack så är det människosynpunkter utan ANDE som presenteras och bygger på destruktivitet istället för kärleksflöde. Tror inte det är meningen med denna blogg. Tror det är en sanningseftersträvare som verkar här.

Svar: Håller med dig om det.
experimentlandet.blogg.se

Postat av: sanning

Publicerad 2015-05-09 12:57:49

Sionism är Nazism!

Det var inte tyskarna som stod bakom nazismen utan de falska judarna och bankirerna - de som lurar hela världen och hindrar sitt folk - det judiska - att tro på Herren Jesus Kristus!

Deras Antikrist kommer att förgöra 2/3 delar av det judiska folket och enbart rädda en liten rest.

Svar: Ja, så är det.
experimentlandet.blogg.se

Postat av: alert

Publicerad 2015-05-09 13:03:46

Hörde på en video häromdagen hur glad Netanyahu var för den stora hjälp han får av världens "kristna".

Tänk - de som kallar sig kristna stöder Antikrist och därmed Satan!

Hur duperad kan inte människan bli?

Svar: Det är verkligen helt otroligt att inte fler kristna har genomskådat de falska judarna och deras agenda och uppbyggnad av det antikristliga systemet som till slut kommer att sätta Antikrist (den värsta av alla) på tronen
experimentlandet.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik