Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

De oförvitliga lögnarna och landsförrädarna

Publicerad 2015-01-29 16:09:00 i

Jag skall här redovisa på vilka grunder Sveriges regerings och riksdagsledamöter alltsedan EU inträdet och fortsättningsvis brutit/bryter mot vår konstitution (statsskicket, grundlagen). Grundlagarna är Sveriges främsta lagar. De skall bland annat garantera demokratin och rättssamhället. Brott mot dessa lagar får ödesdigra konsekvenser för medborgarna. Det är vad som hänt Sverige.

 

Läs hela artikeln här:

 
https://corneliadahlberg.wordpress.com/2015/01/29/de-oforvitliga-lognarna-och-landsforradarna-grundlagsbrott/
 

Kommentarer

Postat av: alert

Publicerad 2015-01-30 06:03:50

Olle Ljungbeck som skrivit artikeln vet inte att SD står på två sidor. Varför hyllas de annars av sionisterna?

Illuminaterna med sina underlydande grupperingar står bakom allt ont ledda av sin härskare Satan. De är alltid på bägge sidor för att bedra människorna!

OL har även en vriden uppfattning om Israel och menar bl.a. att landet är en demokrati. Vilken blindhet!

Svar: Det är mycket tragiskt att de flesta som opponerar sig mot hyckleriet, massinvandringshysterin och korruptionen i samhället (världen) inte har förstått vilka som egentligen ligger bakom. Att det är Satans tjänare, Sionisterna (de äldste av Sion vilka även är kabbalister) genom den samhällsundergrävande gruppen Illuminaterna (som står över alla frimurarordnar och som finansierades av den falska juden och kabbalisten M.A Rothschild vilken överlät ansvaret för dess uppbyggnad och utveckling till den falska juden, kabbalisten och jesuitprästen Adam Weishaupt) vilken har förbindelser med övriga ljusskygga ordnar och hemliga sällskap som styr vår värld såsom Bilderberggruppen med flera.En lögn som upprepas tillräckligt många gånger blir tillslut en sanning och så har det blivit gällande Israel då man påstår i media och överallt, inte minst i kristna kretsar, att Israel är en demokrati. Beklämmande!!
experimentlandet.blogg.se

Postat av: Experimentlandet

Publicerad 2015-01-30 09:27:13

Ska tilläggas att det var satanisten M. A Rothschild SOM LADE UPP PLANEN för Illuminaterna samt stod för finansieringen (vilket redan nämnts).

De(Illuminaterna) är som du skriver alltid på bägge sidor. Genom att finansera båda sidor (alla sidor)i de olika revolutionerna och krigen som har varit samt genom att ständigt uppvigla till oroligheter och konflikter(som sedan ofta utmynnat i krig)samt med hjälp av ismerna (kommunism, liberalism, kapitalism, humanism mm som är deras och deras tjänares skapelser), har familjen Rothschild och ett fåtal andra familjer som samarbetat (samarbetar) med dem under de senaste århundradena (Wallenberg ett exempel i Sverige), kunnat lägga den största delen av världens tillgångar (materiella rikedomar) under sig.

De kommer inte att ge sig förrän de har full kontroll över HELA mänskligheten på ALLA plan. Genom att kontrollera och lägga beslag på ekonomin får de automatiskt kontroll över människors sociala, kulturella och andliga liv.

Länder och befolkningar är idag helt i händerna på dessa då de äger bankerna (allt annat. De avlönar generöst "ryggradslösa" politiker, myndighets och media representanter och andra ohederliga arbetare mot att de förråder ländernas befolkningar.

Fler och fler ansluter sig till det Antikristliga systemet (det stora avfallet)eller tvingas in i det eftersom ingen i maktposition vågar eller vill konfrontera Satans anhängare.

De är nöjda så länge de kan få del av det stöldgods (det rov) som de lyckas tillförskansa sig oavsett om det sker på bekostnad av miljarder människors lidande, död och undergång.

När det har gått tillräckligt långt kan de ju alltid börja idka välgörenhet, det vill säga ta hand om dem som har överlevt det elände som de själva har varit med om att skapa.

Då är det så dags att visa sin goda och välvilliga sida i hopp om att bli beundrade och hyllade för denna sin godhet. Det verkar inte finas någon gräns för hyckleriet.

Postat av: Jan-Ola Gustafsson

Publicerad 2015-02-04 23:48:04

Det sociala, ekonomiska och kunskapsmässiga träsk som numera blivit av det välfärdsland som våra föräldrar påbörjade färdas allt snabbare i nedförsbacken. Huvuddelen av våra "folkvalda" trampar på gaspedalen och ingen av dem fullgör sitt uppdrag för medborgarnas och Sveriges bästa.
På ett märkligt sätt fick jag häromdagen en bok som är högaktuell trots att den skrevs 2006. Den handlar om historisk utveckling från 700-talet och till slutet av första decenniet av 2000-talet. Boken heter "The Synagogue of Satan" av Andrew Carrington Hitchcock.
Han har bl a varit finansman i London
och har gjort en kronologisk beskrivning av hur de hemliga ordnarna inom finanseliten format världshändelserna
under århundraden. Den sionistiska judendomen beskrivs med sina kabbalistiska rötter och doktrin ur Talmud som den antikristliga, rasistiska och etnocentriska rörelse den är. Jesus talar ju i NT om "Satans synagoga" -
om dem som kallar sig judar men inte är judar. Huvuddelen av samfund idag och framför allt deras ledare är intensiva Israelkramare - men staten Israel är inte Guds verk och staten har kommit till genom två världskrig, lidanden i flera länder,lögner och bedrägerier och där sionisterna offrat otaliga judar för att nå sina mål. 1943 sade Izaak Greenbaum, chef för Jewish Agency´s räddningskommitte i ett tal inför Sionisternas exekutivråd; -"En ko i Palestina är värd mer än alla judar i Polen!" Sionisternas ledare behövde offren för nazisternas framfart för att skapa staten Israel. Den är alltså inte skapad av Gud och det är därför märkligt att så många präster och pastorer lurar sina medlemmar att välsigna denna skapelse. Har man läst den boken är man en god bit på väg att kunna doktorera i politisk historia. Författaren har en hemsida: www.thesynagogueofsatan.com
där det finns mycken aktuell och intressant information

Svar: Tack för boktipset och informationen. Jag har skrivit mycket om Satans synagoga (de falska judarna) på bloggen. Det var Satans synagoga som korsfäste Herren Jesus och den lever kvar än idag men många fler grupper har slagit sig samman med den (eftersom Satan har tillåtits att utbreda sitt rike) såsom de politiska sionisterna och andra antikristliga grupper. Denna Satans synagoga (de som påstår att de är judar men enligt Jesus inte är några judar) har kunnat existera under årtusenden på grund av "Laglöshetens hemlighet" som Paulus talar om och som var verksam redan under Apostlatiden. Ondskan (orättfärdigheten, orätten) har kunnat organisera sig i mörkret i frimurarordnar och i andra ljusskygga grupper som Bilderberg, Skull and Bones med flera. Det finns en anledning till att denna blogg heter "Laglöshetens hemlighet". Denna hemlighet skall avslöjas och det är syftet med den här bloggen. Satan är mörkret och hans tjänare är inte bättre men utger sig för att vara rättfärdigheten själv och bedrar dem som inte sätter sin tilltro till sanningen/ljuset (som bibeln säger) utan till mänskliga autoriteter (vilka själva saknar sanningen och inte vill befatta sig med den) som styrs av Satan och hans synagoga.
experimentlandet.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik