Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Sverige - den snällaste kniven i lådan

Publicerad 2014-09-26 19:13:00 i

68000 asylsökande kommer inte att visa upp sina pass (någon godkänd identitetshandling) när de anländer till dårhuset Sverige i år. Men det är inte förvånande.

Så har det sett ut sedan massinvandringen tog fart för några decennier sedan. Den patologiska godheten (det är synd om alla mentaliteten) hindrar migrationsverkets personal från att ifrågasätta och neka någon tillträde till landet.

http://meritwager.wordpress.com/2014/09/22/i-ar-kommer-ca-68-000-asylsokande-att-inte-uppvisa-pass-nar-de-soker-asyl-i-sverige/

I stort sett alla får uppehållstillstånd och livstidsförsörjning i Sverige för sig själva och hela tjocka släkten och det gäller även mördare och gravt kriminella som gissningsvis tar chansen att slänga sina pass för att sedan få nya identiteter.

Läs mer om denna idioti och galenskap på Merit Wagers blogg där migrationsverkets handläggare anonymt talar ut om vad som försiggår i dårhuset och som media givetvis inte skriver ett ord om då SANNINGEN ÄR RASISTISK.      

Att överhuvudtaget ta sig en funderare över varför nästan alla saknar giltiga identitetshandlingar när de kommer och varför våra beslutsfattare accepterar detta utan vidare efterforskningar, är ett exempel på rasismen i dårhuset.  

Slutligen kommer här en förbluffande (men uppenbarligen ingen ovanlig), berättelse, som beskriver den patologiska godheten på ett alldeles utmärkt sätt och som borde få folk att vakna:

Sverige - den snällaste kniven i lådan

Min bästa vän - vi kan kalla honom Abdullah - är en företagsam man med ett stort kontaktnät och stor släkt i och utanför Sverige. För drygt ett halvår sedan, mitt i smällkallaste vintern, hejdades Abdullah och jag på gatan av en man i trettioårsåldern som tydligen kände igen Abdullah. Vi stannade till och mannen visade glatt upp något som såg ut som ett pass, och Abdullah och mannen utbytte några meningar på arabiska. När vi hade skiljts åt frågade jag Abdullah vem mannen var.

Läs mer:
 
http://meritwager.wordpress.com/2014/09/09/det-kom-en-berattelse-sverige-den-snallaste-kniven-i-ladan/
 
Och klicka på länken längst ner i blogginlägget för att läsa fortsättningen av berättelsen.
 

Kommentarer

Postat av: alert

Publicerad 2014-09-27 19:45:10

SUCK! Och värre blir det i "Dårhuset Sverige"!

http://www.friatider.se/m-rdare-f-r-asyl-har-r-tt-slippa-f-ngelse-i-arabv-rlden

Svar: Ja, värre och värre lär det bli. Hade man sagt till befolkningen att nu skall alla fängelser och mentalsjukhus i hela världen tömmas och fångarna och de mentalt sjuka, släppas fria i Sverige och få livstidsförsörjning resten av livet (inklusive deras familjer) så hade det inte blivit några andra reaktioner än att självklar, det är synd om dem.
Riktigt sjukt och skrämmande har detta landet blivit. Men vi får hålla hoppet uppe. Jesus kommer snart tillbaka och tar itu med detta dårhus, alla falska kyrkor (församlingar) och kyrkosystem samt de ljumma kristna som vägrar att tala om synden, pånyttfödelsen i Kristus och den nya naturen, dopet i Anden, och istället vill ha underhållning och falsk glädje i sina kyrkor och församlingar.
experimentlandet.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik