Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Den ockulta Davidsstjärnan

Publicerad 2014-05-17 10:20:00 i

Det är få kristna ledare som känner till att när staten Israel grundades 1948 så var det en stor debatt om hur den Israeliska flaggan skulle se ut. Många judar ville inte ha med Davidsstjärnan på grund av dess ockulta betydelse. Men de kabbalistiska judarna (djävulens och inte Guds anhängare) vann debatten och därför har Israels flagga idag ett emblem som tillhör djävulen själv.

Den judiske professorn Gershom Scholem (1897-1982) bevisar i sin bok “The Messianic Idea in Judaism” att symbolen (stjärnan) kommer från den del av judendomen som sysslar med svartkonst (vilket kallas trolldomssynd i bibeln) men som brukar kallas praktisk kabbala bland judarna.

Denna svartkonst, inom vilken man använder talismaner och amuletter, existerade innan kabbalan, och Davidsstjärnan som är ett hexagram (en sexuddig stjärna) användes tillsammans med pentagrammet (den femuddiga stjärnan) vid utövandet av svart magi.

Dessa symboler har under århundradena använts flitigt av personer, häxor och dylikt, som sysslat med svartkonst. Davidsstjärnan kallas i den ockulta litteraturen omväxlande för Salomos sigill eller Davids sköld. Båda symbolerna ansågs ha stor kraft emot onda andar och användes i besvärjelseriter och vid försök att kasta ut onda andar.

Istället för att vända sig till Gud som bibeln lär både judar och kristna, utvecklade de judiska magikerna (trollkarlarna, de icke på Gud troende judarna) ritualer och besvärjelser för att driva ut onda andar.

Det är förbjudet enligt gamla testamentet och människor som ägnar sig åt sådant drar på sig Guds vrede:

“När du kommer in i det land som HERREN, din Gud , vill giva dig, skall du icke lära dig att göra efter hedningarnas styggelser. Hos dig må icke finnas någon som låter sin son eller dotter gå genom eld, eller som befattar sig med trolldom eller teckentydning eller svartkonst eller häxeri. Ingen som förehar besvärjelsekonster, ingen som frågar andar, eller som är en spåman, eller som söker råd hos de döda.

Ty en styggelse för HERREN är var och en som gör sådant, och för sådana styggelsers skull fördriver HERREN din Gud, dem för dig. Du skall vara ostrafflig inför HERREN, din Gud. Hedningarna som du nu fördriver lyssna väl sitt sådana som öva teckentydning och trolldom, men dig har HERREN, din Gud, icke tillstatt sådant” (5. Mos.18:9-14)

Amuletter såldes sedan till godtrogna människor med motiveringen att de onda andarna skulle hålla sig bort från dem ifall de bar dem på sig. De judiska trollkarlarna (djävulsdyrkarna) fick alltså intet ont anande människor till att köpa och bära runt på djävulens emblem i tron att de på så sätt skulle kunna hålla de onda andarna ifrån sig.

Den sexuddiga stjärnan användes också som bekant i nazityskland. Den dåvarande generationens trollkarlar (djävulsdyrkare, kabbalister, frimurare, sionister, nazister, ja alla företrädare för det antikristliga systemet och motståndare till Gud), uppmanade då (tvingade) de “vanliga” judarna att bära Satans emblem (innan de dödades i koncentrationslägren) samtidigt som eliten bland judarna (kabbalisterna, sionisterna, frimurarna och satansdyrkarna) finansierade Hitler med kapital från sina banker.

Det är inte endast den sexuddiga stjärnan som visas upp och dyrkas av många idag. Den femuddiga stjärnan har blivit ännu mer populär och vi ser den nästan överallt. På kläder (tyger i allmänhet), på prylar, i reklam med mera och i olika färger. Det kan vara en röd femudding (se kommunismen), ja ni minns väl från tidigare artiklar att kommunismen (Satans moderna lära) härstammar från kabbalan och Talmud (Satans ursprungsläror) eller gula, vita blåa, svarta etcetera.

Oavsett vilken färg de sexuddiga eller de femuddiga stjärnorna har eller i vilka sammanhang vi kan finna dem, så är de ockulta symboler som är förbannade av Gud. Den Israeliska flaggan är förbannad av Gud. Gud kan inte gå emot sitt eget ord och Gud kan inte helga något som är orent.

“Ty likasom regnet och snön faller ifrån himlen och icke vänder tillbaka dit igen, förrän det har vattnat jorden och gjort den fruktsam och bärande, så att den giver säd till att så och bröd till att äta, så skall det ock vara med ordet som utgår ur min mun; det skall icke vända tillbaka till mig fåfängt, utan att hava verkat vad jag vill och utfört det vartill jag har sänt ut det” (Jes. 55:10-11)

Kristna som bär Davidsstjärnor på sig eller pryder sina hem med denna ockulta trolldomssymbol (djävulens emblem) bör vet att de ställer sig själva under en förbannelse.

Kommentarer

Postat av: Jan-Ola gustafsson

Publicerad 2014-05-20 15:51:03

En mycket betydelsefull information eftersom otaliga okunniga kristna människor tror att man önskar gott över Israel genom att bära smycken eller andra föremål i form av hexagrammet "Salomos sigill".
För några år sedan dog en judisk antisionist i hög ålder efter att en stod del av sitt liv ha berättat om de ogärningar som ständigt åtföljer den sionistiska rörelsen.
Han hette Alfred Lilienthal och berättade både i skrift och sedermera på internet om bl a tillkomsten av Israels flagga. Innan den första israeliska regeringen konstituerat sig
1948 kuppades flaggbeslutet igenom av en grupp tongivande sionister fast det fanns andra alternativ. Flaggan fick därigenom utformningen av ett blått hexagram(sexuddig stjärnform) mitt emellan två blå ränder på en vit duk symboliserande sionismens makt mellan
floderna Nilen och Eufrat, det s k Storisrael. (Se 1.Mos
15:18!!)Sionisterna som avvisar Gud knycker som synes ändå bitar av den bibliska historien för att stödja sin agenda, som i slutänden syftar till en antikristlig kontroll över världen.

Svar: Tack för denna information!
experimentlandet.blogg.se

Postat av: Siciliano

Publicerad 2014-05-22 23:47:14

du skriver "eliten bland judarna (kabbalisterna, sionisterna, frimurarna och satansdyrkarna) finansierade Hitler med kapital från sina banker.

vad har du för belägg för detta?
kan du länka till bevis på detta?

Svar: Jag föreslår att du beställer Juri Linas film "I skuggan av Hermes, Kommunismens hemligheter" som tar upp vilka (banker) som finansierade såväl kommunismen som nazismen och vilka som skapade dessa mordiska ideologier. Om du ser filmen får du en helhetsbild av den nästan obeskrivliga ondska som präglade världen under 1900 talet.
experimentlandet.blogg.se

Postat av: Jan-Ola Gustafsson

Publicerad 2014-06-07 11:49:16

Till Siciliano. Förutom det tips du fick ovan från experimentlandet.blogg.se så kan du skaffa en bok som utgavs för ett antal år sedan i Schweiz (på tyska språket). Titeln är Die Geheime Gesellschaften och där beskrivs med dokumentation hur mannen som kallades "Hitlers ekonomiske trollkarl", Hjalmar Schacht som var nazirikets finansminister,
flera gånger under 1930-talet besökte USA,dess president, finanstoppar/bankirer och ledande politiker för att möjliggöra den kolossala finansiella kapacitet som erfordrades för att upprusta Tyskland som en finansiell "investering" inför andra världskriget. Avkastningen/vinsten på denna investering blev oerhörd för bankirerna
medan förlusterna av åtskilliga miljoner människor och ett omätligt antal andra värden fick bäras av de deltagande ländernas befolkningar.
Tyvärr har man numera "redigerat" en mängd historisk dokumentation rörande både första och andra världskriget från historieutbildningen och detta förstärks även genom medias kompletta ointresse för att bedriva undersökande journalistik i hithörande frågor. Det senaste inte så konstigt eftersom vi vet vem som äger och kontrollerar majoriteten av media.

Postat av: Dan Persson

Publicerad 2015-02-17 10:27:34

Mycket intressanta inlägg, svårt att läsa om detta i denjournalistiska ankdamm som vi får vår information från idag.
Hur hittar man filmen, jag skall söka på nätet.

Svar: Hej och tack! Filmen kan man beställa från Juri Linas hemsida:
http://jyrilina.com/
experimentlandet.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik