Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Allmänna meningen, egna initiativet och SS

Publicerad 2014-06-10 15:25:00 i

SS = Satans synagoga

Att mycket av det som pågår runt omkring oss är helt galet, kan snart alla hålla med om. Den ständiga förvandlingen av samhället till det sämre, sker på så många plan samtidigt och det är omöjligt för den enskilde att ha koll på allt och följa upp vad som händer. Förvirringen (villrådigheten) är fullständig.

När eländet presenteras som lösryckta delar utan sammanhang under en kortare eller något längre tid för att sedan falla i glömska, går det inte att få någon helhetsbild av läget och meningen är inte heller att vi skall få det.

De allt mer populära skottlossningarna i förorterna, invandringsproblematiken, ungdomsarbetslösheten eller arbetslösheten överhuvudtaget, bostadsbristen, de ökande matpriserna, de stagnerande eller sänkta pensionerna (kommer framtidens pensionärer att få några pensioner alls), vaccinationernas vara eller inte vara, politikernas bristande engagemang för dem de företräder eller engagemang för fel saker, ja listan kan göras hur lång som helst, är bara några exempel på företeelser som berör vanligt folk och får dem att rysa inombords.

De flesta har i regel någon tanke om det som händer men eftersom alltmer av det som sker inte går att förklara med hjälp av förnuftet (till exempel hur allt färre som arbetar i Sverige skall kunna försörja alla de tio tusentals individer som anländer hit från hela världen varje år) vilket inte heller är meningen som vi skall se snart (det är förnuftigt, ja lika med förnuft att inte ha någon åsikt alls), har människan en tendens till att söka efter syndabockar.

Det gör hon inte av elakhet utan för att hon önskar förstå det som är omöjligt att förstå. Varje människa har ett behov av att förstå sin omvärld och varför saker och ting är som de är och varför andra människor agerar som de gör alternativt inte agerar alls. Detta är naturligt och det enda sättet för människan att fortsätta utvecklas. I annat fall når hon inte sin fulla potential och blir kvar på en lägre intellektuell, mental och andlig nivå. 

Om en överhet (regering) som är satt att företräda folket i ett land och som får mycket bra betalt av folket i landet för att vara det folkets överhet, vilseleder och ljuger för folket (ett exempel är när Sverige skulle med i EU och då man påstod att nästan alla jobb skulle försvinna om inte folket röstade för ett medlemskap), så handlar inte denna överhet (regering) rättfärdigt.

En sådan överhet (regering) är inte tillsatt av Gud utan av djävulen och leds av densamme. Rättfärdighet betyder att ha ett rätt förhållande till Gud och medmänniskorna på alla plan, juridiskt, moraliskt och känslomässigt.

Inte att säga eller göra saker som får människor (grupper eller enskilda) att tro eller handla på ett visst sätt (tro åtföljs ju oftast av någon slags handling) och sedan utbrista att, skyll er själva (ni röstade ju för ett medlemskap i EU som i detta fallet) det var erat eget val och inget som vi har något ansvar för alls.

De tragiska konsekvenserna av Sveriges inträde i EU (EU är den plattform som Satan och Satans synagoga använder sig av för att nå världsherravälde) tvingas vi alla leva med idag.

All falsk information och brist på information får människor att rikta sin ilska och sina frustrationer åt fel håll, mot ofullkomliga människor som dem själva, när de istället borde rikta sina aggressioner mot synden och mot Satan. Mot den makt som synden och Satan har över världen, världens regeringar och över mänskligheten. Detta  på grund av att så många människor har valt att följa denna världen furste, denna tidsålders gud.

De tror sig vara fria då de i många fall kan leva ett materiellt behagligt liv (åtminstone än så länge) och sätter likhetstecken mellan köttslig och själslig samt andlig frihet. Om de bara kan tillfredställa sitt kött (det som är förgängligt och som en gång skall återgå till stoft) på bästa sätt så förknippar de detta med frihet.

De vägrar se att de i själva verket är slavar, (slavar som endast under rådande omständigheter ges en möjlighet att underhålla sitt kött på alla sätt) då det finns krafter som har tagit den allmänna meningen i besittning. Det är inte meningen att de skall engagera sig i sina egna angelägenheter, vare sig det gäller det egna köttet, själen eller anden, utan överlåta detta åt Satans synagoga.

Om köttet blir tillfredställt beror det inte på att de är fria utan på att Satans synagoga ger sitt godkännande till det.

“Hur skall man ta den allmänna meningen i sina händer? För att ta den allmänna meningen i sina händer, bör man bringa den i villrådighet genom att från olika håll framkasta alla möjliga motsägande tankar, till dess att gojerna förlorar sig i denna labyrint samt inser, att det bästa är att inte ha någon åsikt alls i politiska frågor, i vilka allmänheten inte behöver vara invigd, eftersom endast den bör vara invigd i sådant, som leder samhället. Detta är den första hemligheten.  

Den andra för styrelsens framgång nödvändiga hemligheten består däri, att den grad folk - och samhällslytena - vanor, passioner, samhällslager - att ingen blir i stånd att utreda detta kaos och människorna i följd härav upphör att förstå varandra. Denna taktik hjälper oss dessutom att så kiv och slit partierna emellan, splittra alla kollektiva krafter, vilka ännu inte vill underkasta sig oss, och stäcka varje personligt initiativ, som på något sätt kunde hindra vår sak" (Utdrag från Satans synagogas protokoll nummer 5 )

När problemen i samhället hopar sig så är det därför invandrarnas, rasisternas, gästarbetarnas, de illegala invandrarnas, zigenarnas, expos, svenskarnas partis, sverigedemokraternas, AFA,s medelklassens, underklassens, överklassens, kapitalisternas, låginkomsttagarnas, fel beroende på vem man är och vilket samhällsklientel man tillhör.

Att ens komma på tanken att ge Satan och synden hos människan skulden, är otänkbart. Satan finns ju inte ens enligt icke troende och enligt många troende trots att han verkar i och genom sin synagoga och vi dagligen kan se den förödelse han ställer till med i världen genom sina hantlangare.

Att det är fel på människan och i allra högsta grad på de människor som, trots att de är utbildade, intelligenta och i vanliga fall förnuftiga, ännu inte har förstått att det existerar en dold agenda, en djävulsk agenda (som måste ha en upphovsman), vars mål är att kuva mänskligheten, de enligt eliten dumma massorna, för att de (eliten) skall få fullkomlig makt och kontroll (kunna skapa sin antikristliga världsregering), verkar aldrig ha slagit dem som tror sig vara fria för att de idag lever ett materiellt tillfredställande liv.

De förstår inte att Satan är förgöraren som vill förstöra mänskligheten (allt från mänskliga relationer till planeten på vilken människan bor) och att de som tjänar honom antingen aktivt har valt honom som sin herre såsom Satans synagoga, frimurarordnarna, de ockulta organisationerna, häxrörelserna, Illuminati med flera, vilka alla dyrkar “Lucifer” eller att de underlåtit sig att välja, vilket alltid är ett val till Satans fördel.

Att inte aktivt ta ställning för Gud och guds rike är att ta ställning för djävulen som är denna världens furste och för hans rikes utbredande på jorden.

Genom massinvandring, framkallande av ekonomiska kriser, konflikter och krig, påtvingad fattigdom, inympning av sjukdomar, epidemier med mera, kan Satan och hans anhängare förstöra för kolossalt många människor samt lätt få det personliga initiativet att försvinna.

Apatin får fäste när vanmakten breder ut sig och människans skapande förmåga undertrycks. Vem vill, kan eller vågar idag ta något initiativ som går emot den politiska korrektheten (Satans synagoga) utan att riskera att bli arbetslös, utblottad, förföljd eller i värsta fall mördad?

"Betydelsen av det egna initiativet. Ingenting är farligare än det personliga initiativet. Om detta är genialiskt, kan det göra mera än en miljon människor, bland vilka vi utsått split. Vi bör leda uppfostran av gojim - samhällena så, att i varje fall, där det krävs initiativ, folken står modfällda i hopplös vanmakt.

Ansträngningen, som här flyter ur handlingsfriheten, försvagar krafterna, då den kolliderar med en främmande frihet. Härav uppstår svåra moraliska stötar, missräkningar, motigheter. Genom allt detta uttrötta vi gojerna så, att vi tvingar dem att erbjuda oss den internationella makten, vilken utan att riva ned kan omfatta alla statsmakter i världen och bilda en Överregering.

Istället för de nuvarande regenterna kommer vi att skapa en skräckbild, som kommer att nämnas Överregerings administration. Dess armar komma som gripklor att sträckas åt alla håll, med en så kollosal organisation, att den icke kan undgå att kuva alla folk” (Utdrag från Satans synagogas protokoll nummer 5)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik