Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Djävulen segrar aldrig ensam

Publicerad 2014-02-21 18:44:00 i

Djävulen kan, som vi såg i föregående artikel, segra tillfälligt över Guds folk med hjälp av höga militärer, politiker, ett stort antal statspräster, jurister, domare, polismästare, tulltjänstemän (med flera) vilka är tillsatta och avlönade av folket (i en demokrati) för att värna sanningen och försvara landet, men som istället väljer att arbeta för mammon och för Satans system (Antikrists tillkommelse) genom att förråda folket i utbyte mot höga löner, status, förmåner och andra privilegier.

“Men de som vilja bliva rika, de råka in i frestelser och snaror och hemfalla åt många dåraktiga och skadliga begärelser, som sänka människorna ned i fördärv och undergång. Ty penningbegäret är en rot till allt ont; och somliga hava så låtit sig drivas därav, att de hava villats bort ifrån tron och därigenom tillskyndat sig själva många kval” (1. Tim 6: 9-10)

Deras arbetsgivare är världsregeringen och Sions Äldste (en liten Kabbalistisk elit som kontrollerar världsekonomin och äger samt styr alla banker och multinationella företag) vilka verkar inom den sionistiska rörelsen som Teodor Herzl startade i slutet av 1800 talet. Sion vises protokoll beskriver i detalj hur de har gått till väga för att kunna lägga världsekonomin (guldet) under sig och med det få makt över alla folk.

Det är Sionister, Kabbalister, Talmudtroende, Frimurare, Tempelriddare och andra ockulta (hemliga) ordnar och sällskap som kommer att lyfta fram den Antikrist bibeln talar om och som när kontanterna är borta (inom de närmsta åren) kommer att driva igenom chip - märkning av alla människor.

“Och det förmår alla, både små och stora, både rika och fattiga, både fria och trälar, att låta giva sig ett märke på högra handen eller på pannan, så att ingen får vare sig köpa eller sälja något, utom den som är märkt med vilddjurets namn eller dess namns tal” (Upp. 13:16-17)

De som då accepterar chipet eller vilddjurets märke visar med det sin lojalitet till djävulen, det antikristliga systemet och till de människor som djävulen använder för att kunna förstöra Guds skapelse på jorden.

När sanningen är på väg att uppdagas och väckelse bryter ut i de kristna leden är det inte så konstig om mörkrets furste blir både livrädd och hysterisk. Omgående sammankallar han sina styrkor på jorden och dessa går sedan i skydd av mörkret och de onda andemakterna till skoningslös attack mot dem som vågar säga sanningen och som befinner sig i ljuset.

“Och haven ingen delaktighet i mörkrets gärningar, som icke giva någon frukt, utan avslöjen dem fast mer. Vad av sådana människor i hemlighet förövas, därom är det skamligt till och med att tala; men alltsammans bliver uppenbart, när det avslöjas genom ljuset. Ty varhelst  något bliver uppenbart, där är ljus” (Ef. 5:11-13)

Vi kan efter att ha läst pastor John S Torells berättelse i föregående artikel (länken nederst) förstå att mörkrets människor trots sin kristna fasad (det svenska frimureriet sägs vila på kristen grund), inte drar sig för att förstöra enskilda kristna, kristna organisationer och väckelser som är från Gud. Lögn, förtal, död och förstörelse är deras Herres (djävulens) verk så varför skulle det  inte vara deras verk.

“Och detta är icke att undra på. Satan själv förskapar sig ju till en ljusets ängel. Det är då icke något märkligt, om jämväl hans tjänare så förskapa sig, att de likna rättfärdighetens tjänare. Men deras ände skall svara emot deras gärningar” (2. Kor: 14-15)

Och så här säger vår Herre Jesus Kristus:

Jesus svarade dem: vore Gud eder fader, så älskaden I ju mig, ty från Gud har jag utgått, och från honom är jag kommen. Ja, jag har icke kommit av mig själv, utan det är han som har sänt mig. Varför fatten då I icke vad jag talar? Jo, därför att I icken stån ut med att höra på mitt ord.

I haven djävulen till eder fader, och vad eder fader har begär till, det viljen I göra. Han har varit en mandråpare från begynnelsen, och i sanning står han icke, ty sanning finnes icke i honom. När han talar lögn, då talar han av sitt eget, ty han är en lögnare, ja, lögnens fader.

Men mig tron I icke, just därför att jag talar sanning. Vilken av eder kan överbevisa mig om någon synd? Om jag alltså talar sanning, varför tron i mig då icke? Den som är av Gud, han lyssnar till Guds ord; och det är därför att I icke ären av Gud som I icke lyssnen därtill (Joh. 8:42-47)

Kabbalisterna och de Talmudtroende kallade inte Jesus för antisemit, rasist, nazist eller judehatare för att han kritiserade de avfälliga judarna som hade börjat dyrka avgudar och “den gamle ormen”. Dessa benämningar fanns inte då och dessutom var Jesus själv jude. Däremot använde man andra skällsord som till exempel trollkarl och lögnare om vi väljer att använda oss av de minst grövsta.

Vad många av dagens kristna inte kan eller vill se är att djävulen (och hans medarbetare) när han insåg att det inte gick att utrota kristendomen och de kristna (de blev bara fler och fler) i sin listighet byggde upp sitt rike gömt i judendomen som idag försvaras av nästan alla kristna präster, pastorer, ledare och deras församlingar.

“Ty den kamp vi hava att utkämpa är en kamp icke mot kött  och blod, utan mot furstar och väldigheter och världshärskare, som råda här i mörkret, mot ondskans andemakter i himlarymderna” (Ef. 6: 10-12)

Dessa församlingar som i sin iver att vara världsregeringen och Sions Äldste till lags, då de kristna prästerna, pastorerna och ledarna annars kan bli petade från sina tjänster och förlora sitt levebröd, har helt glömt bort sitt uppdrag som är att sprida bibelns sanningar och inte minst upplysa varje kristen om att det inte går att tjäna två herrar samtidigt.

Varje kristen måste välja mellan att tjäna Gud (kärleken, medmänskligheten och skaparen av allt) eller mamon (världens giriga och korrupta system) som tillhör djävulen.

“Ingen kan tjäna två herrar; ty antingen kommer han då att hata den ene och älska den andre, eller kommer han att hålla sig till den förre och förakta den senare. I kunnen icke tjäna både Gud och Mamon” ( Matt. 6:24)

Att stöta sig med dem de tror (intalar sig) är Guds utvalda folk (alla judar även om de inte tror på Gud eller Kristus eller aktivt arbetar för kristendomens avskaffande) verkar för dem vara lika med att stöta sig med Herren själv.

Kritik mot staten Israel bemöts nästan alltid med avsky från kristet håll trots att denna stat inte har något stöd i bibeln. De flesta församlingar stödjer öppet den politiska och rasistiska ideologin Sionismen samtidigt som de stödjer den avfälliga romersk katolska kyrkan (i vilken påven ses som Guds ställföreträdare på jorden trots att ingen människa kan vara Guds ställföreträdare på jorden enligt bibeln) vilken djävulen har använt genom historien som ett stöd för att driva igenom sina illdåd mot människor.

Alla som kritiserar världsregeringen samt Sions Äldste (kabbalisterna) för deras allt mer upptrappade övergrepp mot mänskligheten (ekonomiskt, socialt, andligt, religiöst) och för att de har nästlat sig in bland de på Abrahams Gud troende judarna (Abrahams Gud är även de kristnas Gud), är en ondskefull antisemit även enligt dem som kallar sig kristna.

Om de hade läst bibeln bättre så skulle de förstå att även Jesus som var jude och apostlarna som också var judar, hade stora problem med de falska judarna, fariséerna och de som följde Talmud (de äldstes stadgar)

http://experimentlandet.blogg.se/2014/january/det-fariseiska-partiet-och-antikrists-system.html

Under lång tid har vanliga människor blivit förtryckta, bedragna och utnyttjade genom att man har undanhållit dem nödvändig kunskap inom olika områden och uppmuntrat ondskan. Den stora massan som världsregeringen och Sions Äldste kallar “värdelösa ätare” har bara fått den kunskap de behöver för att kunna tjäna dem samt den grupp som har fått kunskap och utbildning men som inte använder sig av kunskapen och utbildningen för att tjäna mänskligheten och Gud utan för att tjäna pengar och de ovan nämnda.

Den ekonom, journalist, präst, pastor eller samhällsvetare som ifrågasätter varför världsregeringen och Sions Äldste trycker upp pengar från tomma intet och sedan lånar ut dem mot ränta vilket gör att de (då de äger bankerna) bara blir rikare och rikare medan alla andra hamnar i skuld och blir fattigare och fattigare, kan knappast göra någon karriär inom sitt område. Han får vara glad om han får något jobb alls. Snart får han vara glad om han får lov att existera.

För att kunna leva ett ekonomiskt bra liv i denna världen tvingas människor som har fått kunskap att hålla inne med kunskapen och att upplyfta lögnen om inte kunskapen ger världsregeringen och Sions Äldste (ett relativt litet antal personer) någon vinning.

Ställ er frågan vad som händer med människorna, med samhällena och med världen när de som har kunskap och makt att ifrågasätta orättfärdigheten, håller tyst eller låter sig tystas av pengar, privilegier och förmåner. På vilket sätt påverkar det oss och hur kommer det att påverka de kommande generationerna? Hur länge går det att bygga på en lögn innan allt rasar samman?

Här kan ni läsa om varför det ser ut som det gör i Ukraina just nu. Något som media tycks ha missat i vanlig ordning.

http://iamthewitness.com/Ukraine.html

Efter att denna artikel skrevs har vi på bloggen fått veta att John S Torell ägnar sig åt demonutdrivning (deliverance) på ett icke bibliskt sätt och det är inget som vi ställer oss bakom.

 

Kommentarer

Postat av: Jan-Ola Gustafsson

Publicerad 2014-02-22 10:51:35

Artikeln är en klockren beskrivning av den nuvarande situationen! Begreppet "antisemit" har tyvärr gjorts till en slasketikett som skrämmer många människor från att sakligt kunna diskutera sådant som ens tangerar Israel eller judar.
Därför är det nyttigt att följa nätsidan
www.nkusa.org och se de Torahtrogna judarnas syn på både Sionismen och Israel.
Torah är ju bibelns gamla testamente och de Torahtrogna judarna förkastar både Talmud och Kabbala varifrån sionisterna hämtar sin inspiration.
De Torahtrogna judarna avfärdar därför staten Israel som en ogudaktig produkt av ett politiskt manipulerande som pågick under hela 1900-talet och fram till 1948 då denna stat utropades. Det finns många hedervärda judar som genom åren skrivit och talat om detta, men
få svenskar, även s k bildade och utbildade, känner till detta eftersom huvuddelen av media i de flesta länder kontrolleras av krafter som på ett eller annat sätt styrs av de krafter som har det kraftigaste påtryckningsmedlet, d v s pengar.
De som ändå har vågat ta upp en debatt
har ofta förlorat både jobbet och möjligheten att komma till tals i media.

Postat av: Peter

Publicerad 2014-02-22 14:40:46

Det står i Bibeln att alla människor över bela världen kommer få kännedom om Jesus. Detta har förverkligats.
Frågan är: kommer de ta emot Jesus eller inte?

Väldigt många människor är numera även medvetna om att saker och ting inte står rätt till i denna värld.
Frågan är: kommer de frigöra sig från antikrist system - och ta emot ett evigt liv med Jesus?
Snart kommer antikristus system vara implementerat, och Laglöshetens furste ska uppenbara sig.

På vems sida står du?

Gud är frikostig; du har blivit varnad, och det i god tid.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik