Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Kyrkorna förvandlas till rövarkulor

Publicerad 2014-12-12 20:37:00 i

“Och Jesus gick in i helgedomen. Och han drev ut alla dem som sålde och köpte i helgedomen, och han stötte omkull växlarnas bord och duvmånglarnas säten. Och han sade till dem: Det är skrivet: Mitt hus skall kallas ett bönehus. Men I gören det till en rövarkula” (Matt 21:12-13).

Den patologiska godheten slår dagligen nya rekord. Man skulle nästan kunna tro att det pågår en tävling bland “kristna” och bland icke troende där vinnarna i godhet har ett mycket åtråvärt pris att se fram emot förutom det pris de får direkt när de utför sina “goda“ gärningar.

I sin iver över att få vara goda ser de inte att de istället hindrar och bryter ner Guds verk. Nu när kylan har kommit för att stanna, talas det om att förvandla kyrkorna till hotell, matservering, aktivitetshus, bagageförvaring, dagis, värmestuga med mera (vissa kyrkor har redan gjort bönehusen till rövarkulor) för de Rumänska tiggarna som frivilligt har tagit sig till Sverige.

Trots att Rumänien har försökt och fortfarande försöker att integrera zigenarna i samhället genom att ge dem positiv särbehandling, företräde till utbildning och arbete samtidigt som EU (även Sverige) har bidragit med stora summor pengar, öronmärkta just för denna gruppen, väljer de att åka till Sverige för att tigga då tiggeri i Sverige tydligen är mer lönande än att arbeta eller studera i Rumänien.

Kanske hoppas tiggarna på att den patologiska godheten skall mynna ut i uppehållstillstånd och tillträde till det generösa svenska socialförsäkringssystemet som erbjuder socialbidrag, förtidspensioner, barnbidrag, flerbarnstillägg, handikappersättningar, ja alla tänkbara bidrag till alla som kommer hit (samt till alla släktingar som kommer efter) och som det är synd om.

Stanna bara tillräckligt länge och få naiva svenskars medlidande, genom att låtsas som om ni aldrig har fått några möjligheter till försörjning och utbildning, så blir ni snart integrerade till det svenska socialförsäkringssystemet.

När de säger nej till att integreras i sitt hemland trots positiv särbehandling så är det väl knappast någon som på allvar kan tro att de önskar bli integrerade i det svenska samhället på ett sätt som handlar om att arbeta, studera och betala skatt?

Hörde senast igår en kristen som tyckte att det var så synd om barnen som tiggarna släpar runt på under sina tiggarresor. Självklart är det jättesynd om barnen men frågan är vem som bär ansvaret för att vuxna (icke utvecklingsstörda) tiggare väljer att ta med sig sina barn när de reser iväg för att tigga samt vem som bär ansvaret för att de överhuvudtaget skaffar sig barn om de planerar att leva sina liv som tiggare. Är det ditt ansvar? Är det mitt ansvar?

Oj vad hårt, hjärtlöst och dömande det lät plötsligt. Och jag skall kalla mig kristen. Det var inte meningen att döma (om jag nu gjorde det) men jag kan inte låta bli att undra om det inte finns något som kan kallas eget ansvar när det gäller vuxna människor (oavsett folkgruppstillhörighet, ursprung, sexuell läggning, kön med mera) som inte är omyndigförklarade?

Det kan väl ändå inte vara Sveriges kyrkors och välgörenhetsorganisationers ansvar om zigenarna (trots positiv särbehandling) vägrar att ta de arbeten de blir erbjudna i sitt hemland och om de vägrar att skaffa sig utbildning för att på så sätt ha större chans till att få arbete? Inte heller är det väl Svenska kyrkors och välgörenhetsorganisationers ansvar om zigenarna väljer att resa runt med sina barn för att tigga?

Tiggeri är förbjudet i Rumänien och i de flesta EU länder och man kan ju fråga sig om det beror på att det bor ovanligt många rasister, främlingsfientliga och allmänt onda människor i dessa länder (vilka önskar att tiggarna och deras stackars barn skall gå hädan) eller om det finns krafter som har valt ut Sverige till att vara ett experimentland, ett slags föredöme när det gäller dumhet i syfte att rasera?

Nu räcker det inte med alla soppkök och härbärgen som har poppat upp överallt. Tiggarna blir bara fler och fler. Undrar vad det kan bero på? Därför har man beslutat sig för att förvandla kyrkorna till rövarkulor.

Människor, varav de flesta inte är troende utan lever i synd, skall inkvarteras i bönehusen och de patologiskt goda blundar som vanligt för att även fattiga och utsatta (påstått fattiga eller verkliga fattiga), har en syndanatur, som tillsammans med dem det är synd om, bjuds in till att bo i Guds hus på sina egna villkor.

Syndarna kan där idka handel (sälja och köpa cigaretter och annat till och av varandra), svära och begå ogudaktiga handlingar (brott) och de kan säkert ta med sig både alkohol och andra droger in så länge de håller sig någorlunda lugna.

Nu blev det visst lite dömande igen och jag ber känsliga läsare så mycket om ursäkt. Inte kan väl de små (och stora) änglarna som har slagit sig ner på gatorna och som tittar så bedjande på en och säger heeej eller som tränger sig på människor i kollektivtrafiken, begå någon synd.

Att de skulle kunna ljuga, stjäla, begå omoraliska handlingar, svära, dyrka avgudar, röka och dricka som jag själv gjorde (och som många med mig har gjort) innan jag mötte Jesus, är ju något helt otänkbart. Tiggande zigenare från Rumänien kan ju inte begå några synder. Eller hur? Det är ju synd om dem.

En del kristna tror verkligen att en del av dem är änglar och att Gud testar kristna genom att se ifall de ger pengar till “de små” som de kallar dem. Jag tror också att Gud testar men inte om vi är generösa och ger pengar till människor som vägrar ta erbjudna arbeten samt vägrar studera i sitt hemland, utan om vi lyckas genomskåda deras bedrägeri. Det är inte såna små som bibeln talar om.

Att kalla människor som frivilligt reser från ett land där de har medborgarskap och ett hem till ett annat land i vilket de saknar medborgarskap och hem, för hemlösa, är missvisande. Då skulle ju de flesta som reser ut i världen (vilket är ganska många) vara hemlösa när de anländer till ett främmande land om de inte har något hem där.

Inte kan de förvänta sig att befolkningarna i de främmande länderna skaffar ett hem åt dem om de behöver det och vill ha det och att de fram tills att ett hem är ordnat får gratis boende, gratis mat, gratis barnpassning, gratis sjukvård, gratis tandvård, gratis kläder, gratis allting om de nu väljer att stanna länge i landet och kanske till och med stannar längre än vad de har rätt till.  

Vad är det som säger att det skall vara så här i Sverige när det inte är så någon annanstans i världen och varför reagerar så få människor, inte ens kristna, när orättfärdigheten, synden och den patologiska godheten breder ut sig?

De vill bara vara med (göra gott) som en kristen sa till mig i går. Vara med på vad? På att göra bönehusen/kyrkorna till rövarkulor och dra på sig Guds vrede?    

Kommentarer

Postat av: alert

Publicerad 2014-12-13 18:33:23

Tänker på ett ord i Ordspråksboken vars andemening är att om du inte arbetar ska du inte heller få äta - det gäller även svenskar som hellre går och drar än gör rätt för sig.

Paulus t.ex. gjorde alltid rätt för sig och låg ingen till last - talade han inte också om att betala för sig...?

Då kan man också tänka på alla statspräster som får höga löner medan de "predikar" för en handfull personer. Och har de fler att predika för så leder de dem alla till helvetet!

Och det är ju samma sak med de som kallar sig pastor. Hur många av dem är verkligen pastorer så som Gud vill ha dem? En församlingsledares egenskaper står det om i 1 Timoteus kap.3.

Svar: Jag vet inte riktigt hur man skall tolka det där med att man inte skall få äta om man inte arbetar. För vad är ett arbete? Hur skall man definiera arbete?

Om någon på olika sätt varnar varnar folk från att gå fel (lägger ner mycket arbete på det, som du till exempel) och bort från Gud, vilket kan leda till att de hamnar i helvetet, så gör ju den mer för människor (trots att den inte får någon lön) än vad en pastor eller präst som har lön (ibland hög lön) och som inte upplyser människor om bibelns sanningar, gör.

Man säger att pastorn och prästen arbetar men att den andre som kanske arbetar mycket mer (med då utan lön), INTE arbetar för det räknas inte som ett arbete trots att den sistnämnda arbetar mer och vore mer värd en lön.Eller ta en journalist idag som sitter på någon redaktion och skriver anpassade lögner, politiskt korrekta artiklar och får en hög lön för det. Alltså får lön för att ljuga och för att undanhålla och förvanska sanningar och ställ den journalisten mot en journalist (skribent) som inte är anställd (inte får någon lön) och som skriver sanningen och som vägrar skriva något annat än sanningen.

Den journalisten får aldrig något arbete med bra lön (eller lön överhuvudtaget) inom de etablerade medierna och tvingas kanske mer eller mindre att arbeta ideellt. Man säger att det första journalisten (som skriver lögner) arbetar men att den andre inte arbetar (då den inte har lön eller är anställd).

Frågan är vem av dem som har rätt att äta mest (som arbetar mest) om man säger så. Den som arbetar (har ett arbete på pappret) eller den som inte arbetar (inte har något arbete på pappret) men kanske arbetar ihjäl sig för att sanningen skall komma fram.

Om man hade sett arbete som att göra det arbetet innehåller, det vill säga att till exempel som politiker följa folkviljan och att som journalist skriva sanningen eller att som präst/pastor berätta om bibelns sanningar och inte kompromissa bort Guds ord, så är det många som hade svultit ihjäl idag. Inte minst inom de nämna grupperna, politikerkåren, journalistkåren och de kyrkliga kretsarna.
experimentlandet.blogg.se

Postat av: alert

Publicerad 2014-12-14 19:37:57

Bibeln kan inte mena något annat i detta fall än att det gäller den som hellre går och drar än tar det arbete som finns. Alltså lever på andra - lever onyttigt - inte gör någon nytta alls utan trivs med att inte göra någon nytta.

Att predika/skriva sanning för att rädda människor från att gå evigt förlorade är såklart ett arbete men om denna/dessa personer även har ett lönearbete är det såklart bra och rätt. Paulus var även tältmakare.

Var och en vet själv om de kan arbeta och/om det finns arbete eller ej för den personen.

Alla förmår inte av olika andledningar ha ett lönearbete - fast de inget hellre skulle vilja det.

Svar: Hej Alert!
Ja precis. Håller med. Om människor som är fysiskt och psykiskt friska blir erbjudna arbeten, utbildning eller andra insatser som kan leda till försörjning (arbete) och dessutom blir positivt särbehandlade (får förtur till arbete och utbildning som zigenarna får i Rumänien) men tackar nej och hellre väljer att åka till främmande länder för att tigga pengar (parasitera) av godtrogna människor som inte har en aning om att de tigger för att de tjänar mer på att tigga i Sverige än på att arbeta eller studera i hemlandet, så är det nog det bibeln talar om. Alltså att den som inte vill arbeta (trots att det finns arbeten och den kan arbeta) eller göra någon nytta alls samt trivs med att inte göra någon nytta, inte heller skall äta.
experimentlandet.blogg.se

Postat av: Jan-Ola Gustafsson

Publicerad 2014-12-17 00:27:22

Den systematiska hjärntvätten av vår befolkning under de senaste årtiondena har nu nått den punkt där Die Dumme Schweden bildligt gräver sin egen grav och dessvärre också verkar ha bråttom med att sänka sitt eget land till fattigdom och anarki.
Och skulden för detta bär varken Gud eller Ödet, utan det är helt självförvållat av en otacksam och prylfixerad befolkning som passar in på talesättet att "Synden straffar sig själv".

Svar: Ja, det är fruktansvärt hur de styrande har lyckats hjärntvätta svenskarna. Läste precis om hur många ålderspensionärer som aldrig tidigare har varit hemlösa blir hemlösa på grund av att hyror och allt annat höjs men inte pensionerna. De får idag slåss med missbrukarna på stadsmissionens härbärgen (och dylika ställen) om sängplatser, mat och annat de behöver samtidigt som det fullkomligt väller in invandrare (2000 - 3000 i veckan) som skall försörjas med bidrag och sedan ges bostäder som inte finns.
Man har också börjat dra ner inom LSS (för de handikappade, färdtjänstresor och annat i en rasande takt) samt för de äldre på äldreboendena som får betala extra för sådant som tidigare ingick i det höga priset. Många av de gamla lägger hela sin pension för att få bo på äldreboende och en del får ansöka om kompletterande socialbidrag för att ha råd att bo där om de inte har några sparade pengar.

Det värsta är att vi vanliga människor som förstår vad som är på väg att ske, drabbas av den otacksamma och prylfixerade befolkningens dumhet. Jag ber ofta till Gud att han skall hjälpa mig att stå ut i detta dårhus som Sverige har förvandlats till och där dumheten som numera kallas godhet har nått en punkt där normala logiska resonemang inte längre verkar nå fram till folk.
experimentlandet.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik