Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Kontantupproret

Publicerad 2013-03-22 10:07:00 i

En del har säkert höst talas om upproret för kontanternas bevarande men de flesta är nog, vilket oftast brukar vara fallet när det gäller samhälleliga förändringar som får stora och inte sällan mycket negativa konsekvenser för majoriteten, totalt ovetandes om detta uppror då det inte är något som media har uppmärksammat befolkningen på.

Troligen är det många som inte ens har reflekterat över att kontanterna är på väg att försvinna och att EU,s befolkningar som ett resultat av detta kommer att bli slavar under bankerna och korrumperade regeringar vilket vi redan kan se början av, bland annat på Cypern samt i andra så kallade “krisdrabbade” länder som bankparasiterna har lagt beslag på och suger ut med de mutade regeringarnas tillstånd.    

http://kristofferhell.net/till-kontanternas-forsvar/

Socialdemokraterna (arbetarnas parti) riktar ingen som helst kritik mot folkets och sina väljares framtida förslavning utan beklagar att utfasningen av kontanterna har gått lite väl fort och att banker och myndigheter inte prioriterat att vara tillräckligt service minded gentemot kunderna och i synnerhet de äldre bland dessa.

Detta svar får man numera (från socialdemokraterna) när man skriver på upproret:
Citat från Kristoffer Hells blogg:

“Vi förstår din frustration, utfasningen av kontanter har gått väl fort på vissa områden, och det finns berättigad kritik mot att banker och myndigheter inte prioriterat att vara tillräckligt serviceminded gentemot kunderna, särskilt äldre kunder“.

Kommentar:

“Det är sannerligen inte bristen på service som allt fler börjar reagera på, utan för den helt oreglerade plundringen som bankerna utövar mot världens befolkning. Samt att det kommer att bli bankerna som kontrollerar befolkningen totalt om man tar bort kontanterna. Och bankerna är inga gudar.

De är giriga kriminella som skriver om juridiken till sin egen fördel, till folkets nackdel. Se bara vad de hittar på på Cypern nu. När som helst kan de råna vem som helst, med stöd av EU och våra korrumperade regeringar. Detta är ingen konspirationsteori och jag kan rekommendera en dokumentär som visats på SVT. “Systemfel hotar världen”

Läs mer:

http://kristofferhell.net/socialdemokraterna-om-privatbankernas-utfasning-av-kontanter/

Idag Cypern och frågan är vilket land eller vilka länder som står näst på tur.

Ytterligare läsning angående bankparasiterna och deras härjningar finns här:

http://parasitstopp.wordpress.com/2013/03/21/bankkrisen-pa-cypern-haller-parasiterna-i-panik-pa-att-fortara-varandra/

Kommentarer

Postat av: Peter frick

Publicerad 2015-02-19 07:40:50

Jag tycker det är rent åt skogen att man inte kan, när man vill få tillgång till sina egna pengar på tex. Swedbank. Malmö har endast två banker som har pengar och dessutom ett tak på hur mycket man får ta ut per dag, helt vansinnigt. Bankerna har tagit sig rätten att vara överförmyndare över våra pengar och man ses som en brottsling om man vill ta ut kontanter. Men de största tjuvar och banditer, utpressare och bedragare är just BANKERNA och FÖRSÄKRINGSBOLAG, tyvärr helt lagliga.
De suger ut alla människor ekonomiskt på ett eller annat sätt, helt lagligt. Men om jag skulle gjort detsamma så skulle det kallas OCKER och jag skulle straffas och få fängelse. Helt absurt, men nu med noll räntan så kommer madrasserna att bli betydligt tjockare.

PF

Svar: Ja, det är så sant som det är sagt och de flesta tänker inte ens på att det är privata aktörer bakom.
experimentlandet.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik