Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Sverigedemokraterna har blivit rumsrena

Publicerad 2012-11-10 12:19:55 i

Sverigedemokraterna har numera blivit ett parti att räkna med. Smutskastningskampanjer, förtal och rena hot från politiska motståndare (det vill säga alla partier) och hela media etablissemanget, verkar tillhöra det förflutna. De “forna” rasisterna och inte minst det ledande skiktet som nu fått sin försörjning tryggad för resten av livet (lön, privilegier och saftiga pensioner), jublar av glädje över framgången.

Nu gäller det bara att få de Sverigedemokratiska väljarna att hålla fast vid partiet och se till så att det strömmar in nya krafter som kan upprätthålla en anständig nivå på invandringskritiken och muslimhatet.

Många ställer sig säkert frågan vad som har hänt. Nästan dagligen rapporterar media (som tidigare var så negativt inställda till partiet) att Sverigedemokraterna vinner ny terräng vilket var en omöjlighet för bara ett halvår eller ett år sedan. Då ville man inte ge “rasist/nazistpartiet” (uttryck som media använde), Sverigedemokraterna, någon som helst reklam då man resonerade som så att all reklam (även negativ sådan) var reklam.

Nu upplyser man gärna befolkningen om hur Sverigedemokraterna börjar komma bra överens med de övriga riksdagspartierna och det lär inte dröja länge innan de övergett allt som tog dem in i riksdagen. Detta är självklart bra då rasism (islamofobi) inte bör uppmuntras på något sätt, men visst ter det sig märkligt att ett parti som inte för alls länge sedan sågs som paria av maktetablissemanget så där hux flux blivit rumsrena.

Vad kan det bero på? Beror det på att Jimmy Åkesson ser respektabel och snäll ut samt verkar vara en ganska förnuftig person innerst inne eller beror det på att Jimmy Åkesson har sett till så att alla “nationalister” allt vad nationalism heter, har försvunnit från partiet? Det troligaste alternativet är det sistnämnda för Åkesson har väl inte gjort några plastikoperationer eller förändrat sin personlighet något nämnvärt.

Vi kan nog lugnt dra slutsatsen att det är okey att vara invandringskritisk i Sverige (särskilt kritisk till Islam) men inte okey att vara nationalist. Kan det beror på att ordet nationalist låter fult eller på att nationalistiska länder är svårare för maktens psykopater att kontrollera?

Om EU, s alla länder hade haft nationalism (en sund nationalism) på sin agenda, hur hade det då gått med det odemokratiska EU projektet, EMU, den kommande bankunionen samt hela den framtida “nya världsordningen“? Hade alla de nödvändiga stegen kunnat genomföras på ett smärtfritt sätt eller hade det blivit problem?

Sund nationalism, (också en demokratins förutsättning), innebär att varje land sköter det som ankommer det egna landet och inte minst sin egen ekonomi. Sedan kan det givetvis finnas samarbete över gränserna samt en bra invandringspolitik. Vad jag försöker säga är att EU aldrig hade kunnat existera/kan inte existera utan bekämpandet av den sunda nationalismen i varje land.

Det är trist att behöva konstatera att ytterligare ett parti (oavsett vad man anser om Sverigedemokraternas politik), har blivit ett maktens redskap som lydigt arbetar för att en framtida världsregering (i vilken ett fåtal styr och resten är slavar), ska kunna träda i kraft.

De (ledarskiktet i SD), vet mycket väl om att de blir utnyttjade. Åkesson och hans närmaste är långt ifrån korkade men de ställer upp på att låta sig utnyttjas och får i gengäld försörjningen tryggad för sig själva och familjerna resten av livet. En bra deal? Att de, i sin tur utnyttjar väljare, vilka inte tjänar ett endaste jota på att bli utnyttjade nu eller på längre sikt, och varav en del öppet öser ut sitt hat över invandrare (i synnerhet muslimer) på de invandrarfientliga bloggarna, är inget som bekommer dem.

Den invandrarfientliga pöbeln tror i sin enfald att allt kommer att bli perfekt i Sverige och i Europa om invandringen minskas eller stoppas helt. Då blir det mer pengar till skola, vård, pensioner med mera och det låter ju logiskt. Att det finns en dold dagordning och en makt som tjänar en massa (både långsiktigt och kortsiktigt) på att grupper står mot grupper, finns oftast inte i deras medvetande. Invandringskritikerna ger därför invandrarna skulden för samhällets förfall såväl för det ekonomiska, moraliska och andliga förfallet, (när de borde ge sig själva och sin egen intellektuella oförmåga skulden), och deras ledare blir rika på pengar.

Den andra sidan är de som anser att alla som vill komma till Sverige och ta del av det Svenska välfärdssystemet utan att ha betalat för det, ska ha rätt att göra det. De som tycker annorlunda, det vill säga invandringskritikerna, de är rasister, fascister och nazister som inte erkänner alla människors lika värde.

Alltså finns det två grupper och det är dessa grupper som ser till så att det blir en balans mellan det synligt goda och det synligt onda i samhället. Båda grupperna är fullt sysselsatta med att slå mot och på varandra (medan media dokumenterar) och missar totalt att de endast är verktyg för en makt som med glädje kommer att förpesta deras liv på alla tänkbara sätt i framtiden.

De (som äger och styr världen), har redan börjat att göra en massa inskränkningar i människors liv (gäller invandringskritiker såväl som de vilka är för fri invandring eller som står mittemellan), och det lär inte dröja länge innan den totalitära världsregeringen/det sionistiska antikristliga riket, är ett faktum.

Sionism, vilket har nämnts tidigare, men som tål att återupprepas, har inget med judar och judendom att göra (trots att sionisterna själva vill få det till det). Sionism är en politisk ideologi och ingen religion. Det finns kristna sionister och sionister som tillhör andra grupper och religioner. Kritik mot sionismen har inget med antisemitism eller judehat att göra.

Ni som vill veta mer om sionismen kan gå in och läsa på webbsidan “Jews against zionism”. Där tar man upp det mesta från sionismens tillblivelse till sionismen idag och det finns även böcker att beställa, som redogör för sionisternas roll när det gäller judeutrotningen under andra världskriget samt hur den judiska befolkningen gjorde starkt motstånd när sionisterna försökte pådyvla dem sionismen mot deras vilja.

Människan kan inte bygga en fredlig värld utan Gud som har skapat den. Det går inte att lämna skaparen utanför sin skapelse även om man äger 98% av alla rikedomar i världen och ser sig som en ställföreträdande Gud på jorden. Har inte människan bevisat detta gång på gång genom historien trots alla goda föresatser? Nu äntligen skall det bli fred, denna gång ska alla leva lyckligt på jorden har man tänkt samtidigt som förtryckare har bytts ut för att ersättas av andra förtryckare (vilka många gånger varit ännu värre).

Människor (majoriteten av mänskligheten) har velat ha fred och frid på jorden under lång tid men varför blir det aldrig så? Varför vinner inte den stora majoriteten över den lilla minoritet som inte vill det? Spelar det någon roll vilka ledare vi väljer (på hög eller låg nivå) när människan styrs av samma motiv, pengar/makt eller båda delarna, och många gånger är omättlig i sin strävan?

Eller den kanske barnsligaste frågan av alla men som ingen klarar av att ge ett vettigt svar på: Varför finns det folk som kan bada i rikedomar och andra som inte kan äta sig mätta varje dag? Borde inte alla människor kunna få tillräckligt med mat år 2012 med tanke på teknikutveckling, hög utbildningsnivå, all den samlade kunskap som finns och inte minst den goda viljan bland alla världens människor.

Dessa brister talar sitt tydliga språk. Vi behöver Gud och vi behöver Jesus Kristus i våra hjärtan. Han visade oss hur vi ska kunna leva tillsammans och bara den som älskar Gud av hela sitt hjärta, hela sitt förstånd och sin nästa som sig själv, kan vara med om att förändra världen från grunden.

Kommentarer

Postat av: Sten

Publicerad 2012-11-11 14:38:48

De flesta judar är pro-Israel vilket gör de flesta till sionister. Och vad är det för fel i att judarna skall ha ett eget land? Sionism i sig är inte av ondo. Det är det judiska folket som är problemet. Det var inte sionsister som dömde Jesus till döden. Tänk om, tänk rätt.

Postat av: Minette

Publicerad 2012-11-12 07:37:26

Sionismen är en politisk (nationalistisk socialistisk) ideologi, och företrädarna för denna ideologi har lyckats skapa ett intryck av att det finns en koppling mellan sioniststaten Israel och det judiska folket samt judendomen som helhet.

Detta är fel!!!

Det finns judar som är sionister (säkert ganska många) precis som det finns kristna sionister och sionister med annan religion. De vill, som du skriver, att judarna skall ha ett eget land i Palestina.

Det är detta som utnyttjas av sionistiska (icke på Gud troende) krafter. Det är krafter som önskar makt och ännu mer pengar och de som företräder dessa krafter struntar högaktningsfullt i både judar, kristna och resten av mänskligheten. De använder religionen för att nå sina mål.

De verkar för att den nya världsordningen skall bli möjlig (där majoriteten inklusive de flesta judar) inte kommer att ha något att säga till om. De verkar för, och kommer att lyckas med, att koncentrera makten och alla rikedomar till ett ännu mindre antal personer än vad som redan är fallet idag om inte folk börjar vakna upp.

Detta vill jag varna för och jag ser det som min plikt som kristen. Sedan får ni som läser (kristna, judar och andra) tycka vad ni vill om det eller kalla mig vad ni vill.

Helst hade jag ju som kvinna, relativt ung och med ett bra utseende, hellre skrivit om mode, nöjen, familj och barn eller vad som helst som människor tycker om att läsa (frossa i) men nu föll detta inte på min lott i livet och då får jag acceptera det.

Postat av: JANNE

Publicerad 2012-11-12 14:08:14

Jag tyckte den här frågan var outgrundlig och diffus för några år sedan. Den skapar mycket fientlighet och aggression.

Vi kan nog inte avgöra vad Gud vill med Israels politik, eller huruvida det blir ett nytt tempel eller inte. Det finns väl knappast något mer infekterat ämne?

Ska vi kristna fara omkring och diskutera infekterad politik som ytterst ligger i Guds händer, eller ska vi ge vidare evangeliet?

När kristna säger att Israel inte behöver evangeliet; att det går bra att vänta till Jesus förgör grannarna osv, är detta en riktig lögn. Det står ingenstans hos Apostlarna eller i Evangelierna att det finns två vägar till Gud i NT.

I GT fanns det en väg och den fortsätter in i NT. Då gällde det främst det Judiska folket och nu gäller det alla.

Gud har inte glömt Israel, men vi kristna ska inte heller "gapa om Islam och terror" mer än vi inser Evangeliets budskap.

Jesu budskap raderar den hostila och fientliga väggen som varit mellan Israel och resten av världen - alla är frälsta till samma kropp, ingen är mer rättfärdig än någon annan vare sig vi följer 613 bud eller vi bara är syndare i största allmänhet.

Vår rättfärdighet är KRISTI rättfärdighet. Den gavs som gåva först till Israel, och sen till oss andra! Vi bör vara ödmjuka inför denna fantastiska gåva!

Virvelvinden i global politik bör vi nog betrakta som vidrvelvinden i Jeremia och Jesajas böcker.

Herren ska rädda Israel (tiden är inte slut) och vi tillhör Honom.(evangeliet sprida än idag (även om det inte syns i väst för närvarande).

Det finns många som inte förstått Jesu budskap och vi har chansen att ge det vidare!

NWO kommer/är redan här, vare sig vi vill det eller inte (Det är ju Guds dom i REV 13-18!)

Så resonerar jag idag.






Detta


























Postat av: Minette

Publicerad 2012-11-13 09:56:44

Den största villfarelsen som sprids bland många kristna, (och därför har jag svårt att se dem som kristna), är att Israel är ett avgränsat land och att alla människor som är medborgare i detta landet (eller alla med judiskt ursprung), automatiskt står under Guds välsignelse oavsett om de är troende på Gud, ateister eller gravt kriminella, och att det finns en särskild frälsningsplan för dem.

Tror man på detta så förnekar man (jag är ledsen över att behöva säga det) Kristus lära och inte bara det, man förnekar även Jesus Kristus för detta var ju just anledningen till att han sändes av Gud (som Gud och människa) till jorden. Det var själva anledningen till att han kom hit för hade allt varit bra så hade det inte funnits någon anledning för Jesus att komma hit med sitt kärleksevangelium/med Guds förhållningsorder till människorna.

Det var för att förena mänskligheten med Gud och inte för att skilja den åt vilket hade varit fallet tidigare när det fanns en grupp (de utvalda judarna) som tillhörde eliten och alla andra var underlägsna (hedningarna). Gud ville inte ha det så.

Hela Jesus lära bygger på att alla är likvärdiga i tron och ingen förmer än den andra på något sätt. Det här var anledningen till att han blev hatad (förnekad) av många ur sitt eget folk (judarna).

De ville ha en Messias som kunde säga till dem att de var överlägsna och att de stod och alltid skulle få stå över samt kunna härska över andra mindre värda folkgrupper (hedningar).

De ville ha en kung som kunde kriga och lägga under sig fiender och territorium/mark och så kommer Jesus som säger att du ska älska din nästa som dig själv, (även dina fiender) och att mitt rike är inte av denna världen.

Jesus fortsätter att hävda allas lika värde i sin verksamhet och påtalar gång på gång att det bara finns en väg till Gud och att ingen är förmer än någon annan och att hans rike inte är av denna världen.

Inte konstigt att det blev för mycket för en del av den judiska befolkningen men samtidigt var det (vilket vi vet) många judar (vilka vi ska prisa och tacka Gud för) som erkände Jesus som Guds son och världens frälsare och som valde att följa honom och sprida kärlekens evangelium ut i världen och till andra folkgrupper, (de så kallade hedningarna).

Det är som du skriver, att Gud redan har sin plan färdig för mänskligheten, men Gud är också noga med att tala om för oss att om vi vet något, ser något eller känner något, så ska vi tala om det för andra människor. Vi ska delge dem detta för då uppfyller vi vår plikt gentemot Gud.

Vi ger dem möjligheter att agera rätt och riktigt och inte minst ger vi dem en möjlighet att vända sig till Gud och inte bort från honom oavsett vad världens psykopater till makthavare får för sig att göra med människorna och vår värld.

Postat av: JANNE

Publicerad 2012-11-13 11:10:48

Du skriver: "De ville ha en Messias...De ville ha en kung."

Du menar Seloterna (motståndrörelse mot romarna) och Fariseeerna i evangelierna?

Jesus säger i många duster med fariseerna att de missförstått vem han är - de ser inte att han är Messias.

Bara för att världen och människor med en massa pengar inte ser att Jesus är Messias, behöver vi ju inte tappa hoppet om hans återkomst.

Vi är lurade av Mammon på många sätt. Jag tycker också att det är obehagligt. Det finns ju inget motstånd mot dess inflytande bland icketroende politiker, och många människor inser inte att det menas allvar när globalisterna säger att VÄRLDEN SKA BLI EN.

I en enda värld finns inte nationer eller lokalt styre kvar. Jimmy Åkesson kan hissa ner sin svenska flagga.

(Jag tror att detta redan är klart att alla länderna som uppgår i EU/FN-systemet tappar sin självständighet - varför annars bråkas det med länder som inte helt vill foga sig: Syrien, Venezuela, Iran, Irak under Saddam och några till? (Olja är förstås orsak nr 1)

Segern över lögnen (pengar och makt är allt!) är sanningen.

Vi kan inte segra över världen annat än att vi är friköpta dödens välde. Herren har redan segrat över döden på korset och i uppståndelsen och ger ett löfte om att få komma med honom. Ett nytt liv. Det löftet gäller alla, också hans eget folk - till den sista dagen.

Paulus om de otroende (judarna) i Romarbrevet:

Rom 3:3
For what if some did not believe? Shall their unbelief make the faith of God without effect?

Postat av: Minette

Publicerad 2012-11-13 16:42:02

Jesus vägrade att bli konung, messias i en judisk politisk stat. Han säger: Mitt rike är inte av denna världen. Förmodligen var det därför han inte blev mottagen av sina egna.

Han gjorde klart för dem att han inte var en konung i vanlig mening vilken skulle leda sitt folk i världsliga strider (slåss för dem) och utöka deras världsliga makt samt lägga befolkningar under sig. Det framkommer tydligt j skriften att de var mycket positiva till hans förmåga att göra under och bota sjuka.

Det var nog inte många konungar eller andra som kunde det och därför kan man tro att de hade tagit emot honom om han inte hade kommit med budskapet om alla människors lika värde inför Gud och att det bara finns en frälsningsväg som gäller för alla.

Det räcker inte med att vara född till jude för att tillhöra Guds utvalda folk och därmed stå över alla andra folk.

Löftet om ett nytt liv i Jesus Kristus gäller självklart alla som vänder om till Jesus och blir födda på nytt.

Postat av: JANNE

Publicerad 2012-11-13 21:06:22

Du skriver: "Jesus vägrade att bli konung, Messias i en judisk politisk stat. Han säger: Mitt rike är inte av denna världen. Förmodligen var det därför han inte blev mottagen av sina egna."

Så här ser jag det:

* Jesus är Konung - Kungars Kung (Rev 19:16)

* "Judisk politisk stat" - Israel var ju ockuperat av Rom under den här tiden, och det fanns ingen självständig "judisk stat." I Jesaja 53 berättas om vem Jesus som messias skulle vara/göra när han kom.

* Är det inte troende judekristna som gav oss Evangeliet och NT? Alla judar sa inte nej till Jesus, i så fall skulle vi inte har fått vår kristna tro förmedlad till oss!

Några frågor:

* Tror du att Jesus "blev Messias" eller att han var/är det?

* Tror du att något ont sker (av satan) i världen som inte Gud vet om, eller som Gud inte kan kontrollera/göra om intet?

* Om Wall Street nu styrs av makthungriga klaner, gör det att folk måste först göra sig ekonomiskt fria (ha insikt om ekonomiska slaveriet), upprätta rättvisa handelszoner, sluta handla med storföretag etc, för att sen ta emot frälsningen i Jesus?

JA, vi är fångade konsumenter, men värre är att vara en fånge i sin själ.

Postat av: Anonym

Publicerad 2012-11-14 08:57:15

Okey, Jesus vägrade att bli en konung för judarna i deras tänkta framtida stat.

Det är klart att det var judekristna som gav oss evangeliet och NT. Kristendomen härrör från judendomen. Jesus var ju jude liksom apostlarna och befolkningen där han verkade. Har jag hävdat något annat? Alltså sade inte alla judar nej till Jesus då och alla judar säger inte nej till Jesus idag.

Jag tror att Gud har en fullständig kontroll över vad som sker i världen men att han vill väcka människor och sålla agnarna från vetet (tror jag man brukar säga, eller)

Gud vill att alla människor av egen fri vilja skall söka sig till honom och det rike han representerar och bort från satan och det rike som han representerar.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik