Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Sionismens hot mot mänskligheten

Publicerad 2012-11-08 09:26:00 i

“Förtryckare skinnar mitt folk, ockrare härskar över det. Mitt folk, de som leder dig för dig vilse och gör dig osäker om vägen.” (Jes. 3:12)

Sionism är en politisk ideologi med samma ursprung som nazismen. I sionismen blandas ras, folk, nation och utvaldhet, till en nationell socialism likt den nationalsocialism som Hitler stod upp för. Moses Hess utvecklade sionismen till att bli en politisk rörelse i mitten av 1800 talet men det var först i och med Teodor Herzl (den moderna sionismens grundare) som den vann genomslagskraft.

En del av nazisterna under Hitlertiden, var sionister, liksom de vilka finansierade och tjänade storkovan på kriget och på Hitlers vedervärdiga utrotningspolitik. Men kopplingen mellan sionismen och nazismen samt mellan sionismen och den minst lika fruktansvärda kommunismen (Moses Hess var Karl Marx lärofader), har man från maktens håll gjort allt för att dölja och gör så fortfarande.

Hitler har gjorts till ensam syndabock tillsammans med den tyska befolkningen samt befolkningarna i alla Europas länder som levde under denna tid. Även människor som inte ens var födda och långt ifrån påtänkta, ska idag känna dåligt samvete och skuld för vad som hände i nazityskland liksom för första världskrigets fasor och slaveriet i Afrika.

Inga frågor om vilka som verkligen tjänade på kriget och vad resultatet blev i form av bland annat en sionistisk (rasistisk) stat skapad av människohänder och inte av Gud, har tillåtits att ställas. Det brukar vara praxis att man vid brottsutredningar ställer sig frågan vad den eller de tjänade på att göra si eller så men det är ju lättare att skuldbelägga enskilda galningar eller hela länder och deras befolkningar än att ställa de som är skyldiga till svars.

Var kom pengarna till krigsindustrin ifrån? Kostar det inte gigantiska summor att föra krig? Var inte Tyskland ett snudd på utblottat land efter första världskriget? Styrdes inte ekonomin då som nu av “privata” aktörer eller hade Hitler (denne massmördare) fått tillgång till något slags statligt kassavalv att ösa pengar ur?

De ledande sionisterna säger sig önska ett permanent hemland inklusive ett utökat territorium för världens alla judar i Palestina och i områdena däromkring, men använder sig bara av religionen (gamla testamentet, judar, judendom, kristna sionister) i syfte att bygga upp en världsregering som kommer att kulminera i ett globalt antikristligt rike där majoriteten av mänskligheten (inklusive “de vanliga” judarna) kommer att sakna all frihet.

Konflikten på Nordirland är ett bra exempel på hur en “politisk” konflikt kan framstå som en religiös konflikt (mellan katoliker och protestanter). De religiösa ledarna (katolikerna och protestanterna) träter inte sinsemellan om huruvida den enes eller den andres lära är den rätta utan konflikten står mellan politiska ledare (vilka i de flesta fall inte är det minsta religiösa) som till varje pris försöker att få makt, bevara makten de har samt att utöka den.

På samma sätt använder man sig från sionistiskt håll, judendomen och judar men också naiva kristna och andra religiösa, (så länge man behöver dem), i kampen för ett världsherravälde där makten och ekonomin kommer att tillhöra ett fåtal och där resten inte kommer att kunna köpa eller sälja utan att ha odjurets märke som implantat i kroppen.

Är det en slump att makten och rikedomarna koncentreras? Är det en slump att det odemokratiska EU tillåts att härja fritt med länder och nationer? Är det en slump att kontanterna är på väg att försvinna och att vi går mot ett kontantlöst samhälle? Är det en slump att media har börjat skriva mycket om kontokortskapningar? Är det en slump att kritik mot en orättfärdig ägarkoncentration av världens tillgångar jämställs med nazism, rasism, antisemitism och hets mot folkgrupp? Är det en slump att den romersk katolska kyrkan, med sitt blodiga förflutna och sin förvanskning av den apostoliska läran (Jesus Kristus sanna lära), är på väg att bli en kyrka över alla kyrkor vilken slutligen kan inlemmas i den nya religionen Luciferianismen som består av alla falska och ockulta läror?

“Och han ropade med stark röst: Störtat, störtat är det stora Babylon. Det har blivit ett tillhåll för demoner, ett näste för alla orena andar, ett näste för alla orena och avskyvärda fåglar. Ty för hennes otukts skull har alla folk fått dricka vredens vin, och jordens kungar har horat med henne, och jordens köpmän har blivit rika genom hennes makt och lyx. Och jag hörde en annan röst från himlen säga: Dra bort från henne, mitt folk, så att ni inte deltar i hennes synder och drabbas av hennes plågor“ (Upp. 18: 2-4)

Uppenbarelseboken beskriver hur hon (den katolska kyrkan) har horat med jordens kungar och att jordens köpmän har blivit rika genom hennes makt och lyx. Vi uppmanas att dra bort från henne så att vi inte blir delaktiga i hennes synder och får del av de kommande plågorna.

Detta är resultatet av “laglöshetens hemlighet”, som under århundraden (men även innan Jesus tid) har fått verka och uppmuntrats. I mörkret, långt bort från Jesus Kristus sanna evangelium (ljuset), har laglösheten frodats (frodas fortfarande) i hemliga sällskap (mörker).

“Ty laglösheten är redan verksam som en hemlighet; det som återstår är att han som ännu hindrar, röjs ur vägen” (Tess. 2: 7)

“Anden säger uttryckligen att under den återstående tiden skall några avfalla från tron och lyssna till andar som bedrar och till demoners läror, spridda av hycklande lögnare med bortbränt samvete” (Tim 4:1-2)

“En gång var ni i mörker, men i Herren har ni nu blivit ljus. Lev som ljusets barn - ljuset bär frukt överallt där det finns godhet, rättfärdighet och sanning - och tänk på vad Herren vill ha. Ta inte del i mörkrets ofruktbara gärningar. Mer än så, avslöja dem - vad sådant folk har för sig i skymundan är en skam till och med att tala om. Men när alltsammans avslöjas av ljuset blir det synligt, för överallt där något blir synligt finns ljus. Därför heter det: Vakna, du som sover, stå upp från de döda, och Kristus skall lysa över dig” (Ef. 5: 8-14)

Det är hög tid att vakna nu och ta tillvara på Guds ord och inte på ord som uttalas av politiskt (av mammon) styrda människor vilka förkastar både Gud, sonen och den helige anden. Vi måste förstå att Guds rike är kärlek, rättfärdighet och sanning och att satans rike är våld, bedrägeri och brutalt maktspel. Satans rike är ett verk av människohänder och dessa människohänder/människor har lämnat Gud utanför.

“De sade: Låt oss bygga en stad, med ett torn som når ända upp i himlen. Vårt namn blir känt, och vi slipper vara skingrade över hela jorden” (1. Mos. 11:4)

“Det var du som sade till dig själv: Upp till himlen skall jag stiga. Ovan Guds stjärnor skall jag resa min tron och ta säte på gudaberget längst uppe i norr. Jag skall stiga upp ovan molnen, jag skall bli som den Högste. Men ner till dödsriket störtas du, längst ner i avgrundens djup” ( Jes. 14:13-15)

Hur kom den sionistiska staten Israel (som stöds av många kristna) till och kan dess tillkomst vara ett verk av Gud som är kärlek, rättfärdighet och sanning?

“Inte alla som säger Herre, herre till mig skall komma in i himmelriket, utan bara de som gör min himmelske faders vilja. På den dagen skall många säga till mig: Herre, herre, har vi inte profeterat i ditt namn och drivit ut demoner i ditt namn och gjort många underverk i ditt namn? Då skall jag säga dem som det är: Jag känner er inte. Försvinn härifrån ni ondskans hantlangare” (Matt. 7:21-23)

Den som vet hur man handlar rätt, men inte gör det, han begår en synd. (Jak. 4:17)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik