Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Falska lärare och profeter

Publicerad 2012-08-07 10:54:38 i

Ingen regering, ingen kyrka eller politiskt parti, har någonsin förintat minoriteter eller motståndare utan att majoriteten av medborgarna har givit sitt stöd. Av detta kan vi dra slutsatsen att det inte är onda diktatorer som bör fruktas utan massan bestående av många (helt vanliga) enskilda individer som av rädsla eller okunnighet handlar mot sin inre övertygelse under försäkran om att de verkar i det godas tjänst.

Att döda i krig för att uppnå fred är fullt legitimt (även bland makthavare som kallar sig kristna) och de flesta människor reflekterar inte ens över om krig verkligen kan ge fred (oavsett vad det är för slags krig) eller om grunden istället läggs för fortsatt krig. De har blivit hypnotiserade av auktoriteter och falska lärare/ profeter inom olika samhällsområden vilka har lyckats få dem att överge kärleken till sanningen.

“Den Laglöses ankomst är ett verk av Satan och sker med stor makt, falska tecken och under och med orättfärdighetens alla konster, som bedrar dem som går i fördärvet - de har ju inte velat ta emot den kärlek till sanningen som kunde ha räddat dem. Därför låter Gud villfarelsen få makt över dem så att de tror på lögnen” (2 Tess 2:9-11).

Sanningens motsats är lögnen och en lögn kan ibland framställas som om det vore en sanning. En av de värsta lögnerna som prackats på mänskligheten är lögnen om den politiska friheten, liberalismen,

Utåt sett ger liberalismen sken av att verka för individens demokratiska och suveräna rätt men i själva verket sker det motsatta. Liberalismen och dess anhängare arbetar för att desarmera individuell samt nationell frihet och suveränitet. EU är ett av verktygen för de “frihetsälskande” liberalerna.

Liberalismen är kapitalismens, kommunismens, nationalismens och fascismens fader. Det som brukar kallas vänster eller höger har samma ursprung och kommer från forntidens materialism i faraonernas och slavsamhällenas Egypten. Med liberalismens framåtskridande har den luciferska läran som sprids av falska lärare och profeter fått ett allt starkare fäste och det som kallas utveckling (materiell) har samtidigt blivit en avveckling (andlig) av människan. En återgång till hednisk tid.

Individens frihet liksom nationernas frihet, reduceras oupphörligt trots att vi får lära oss att frihet råder, vi är födda till frihet, frihet över gränserna, frihet högt och lågt, vi alla är och kan allt vi vill för vi är fria, vi är gudomliga i frihet och utan synd, det finns ingen synd, sanningen finns som en naturlig del inom alla då vi är fria, vi kan tillbe oss själva, varandra och hela skapelsen.

Om vi inte upplever oss som fullkomliga gudavarelser (som självklart är fria) så kan vi genomgå olika steg inom frimurarordnarna, gå kurser i självutveckling (new age) mot gudaskapet, köpa viss litteratur som talar om för oss hur vi blir våra egna gudar och finner superguden inom oss.

Lucifers (satans) lära har olika ansikten men inom den globala andligheten är budskapet detsamma. “Alla människor kan bli gudar (gudomliga)”, “du har all sanning inom dig“, “allt är Gud“, “himmelriket skall och kan byggas på jorden av människor genom upplysning och andlig utveckling“, “du skapar din tillvaro genom det du säger, tänker eller tror“ med mera.

Detta att jämföra med “alla kan bli fria”, “frihet råder“, “frihet att göra vad man vill, hur man vill, när man vill“, “vi är alla härligt fria” och så vidare vilket är liberalismens grundteser men ändock en lögn eftersom människan är född till syndare. Nu suckar säkert någon och tänker, ännu en fanatisk religiös galning. Men med syndare menar jag född att naturligt vända sig från och inte till Gud. Konsekvensen av detta blir överträdelser av såväl mänskliga som gudomliga lagar vilket gör satan nöjd.

Så här beskriver Jesus satan (Lucifer) när han talar till sitt eget folk:

“Ni har djävulen till fader, och ni vill göra vad er fader önskar. Han har varit en mördare från första början, och han står utanför sanningen därför att någon sanning inte finns i honom. När han ljuger talar han med egna ord, ty han är en lögnare och lögnens fader. Men jag talar sanning, och därför tror ni mig inte” (Joh. 8:44-45).

Satan gör sig till ljusets ängel och använder sig alltid av lögn/förfalskning för att dra människor till sig. Men det sker på ett listigt sätt och är svårt att upptäcka. Satan har nämligen sitt eget evangelium som verkar parallellt med det kristna evangeliet i världen och detta evangelium uppmuntrar inte (vilket man skulle kunna tro) till strid och krig utan poängterar enhet och fred, utbildning, kultivering samt vädjar till det bästa inom människan. FN är en organisation för den falska freden och enheten som världens ledare (länder) samlats kring.

Syftet är (som vi tror) inte att utrota krig, fattigdom och annat elände för då hade man gjort det för länge sedan. All världens samlade intelligens tillsammans med den tekniska utvecklingen som uppnåtts, hade lätt kunnat användas på ett konstruktivt sätt (enligt Guds vilja) istället som för idag på ett ytterst destruktivt sätt (enligt den ondes vilja), som leder till att enskilda människors frihet, den ekonomiska, sociala och inte minst andliga friheten inskränks i en snabb takt.

De lögnaktiga som håller liv i laglöshetens hemlighet så att laglöshetens människa (antikrist) tillslut ska kunna träda fram, använder ord som liberalism, fred och enhet med mera i syfte att föra mänskligheten bakom ljuset. Då de använder sig av olika slags media (som de själva äger) kan de arbeta över gränserna så att vanliga människor omöjligt kan kontrollera sanningshalten i det som rapporteras. Hur många lögner har inte serverats oss genom åren och hur har de inte påverkat individer och länder negativt när det gäller “frihet åt alla” inom liberalismen.

Den strävan och den förhoppning som de falska lärarna/ profeterna samt de lögnaktiga hyser, är att världen ska bli så angenäm som möjligt för den del av mänskligheten som ännu inte blivit fråntagna allt vad frihet heter genom fullständig social, ekonomisk och andlig förslavning. De kämpar för att göra Jesus Kristus och Guds närvaro i människors liv, överflödig och bortser helt från det faktum att människan till sin natur är en fallen varelse (vilket bevisats otaliga gånger). Att hennes enda hopp (alla människors hopp) ligger i att hon blir född på nytt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik